Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tahle komedie mne velmi pobavila. Dost jsem se u ní nasmál. Nebudu teď vůbec řešit nesmyslnost scénáře, protože to by šly hvězdičky dolů, ale zaměřím se na samotný děj, na úžasné dialogy a na úžasné herecké výkony. Rob Schneider prostě exceloval, jinak se to říct nedá. A jak už jsem řekl, nasmál jsem se opravdu dostatečně, a smál jsem se velmi často. Prostě dávám tři hvězdičky za to, že komedie splnila svůj účel, pobavila mne, zaujala mne a líbila se mi. To jsou tři základní atributy, které u mne byly plně uspokojeny. Jediná vada je nesmyslnost scénáře, proto dávám tři hvězdičky, přece jen toto není v současném světě reálné... ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděl skrze nádhernou Rachel McAdams, která zde však neměla moc času cokoliv ukázat krom par scén s jejími nádhernými kamarádkami v čele s Anna Faris. Schneider děsně přehrával, ale občas pobavil, což jsem nečekal. Dějově to logicky není bůhví co, ale čekal jsem to horší. 2z5 zsujsla kratka role Ashlee Simpson. ()

Reklama

svik 

všechny recenze uživatele

Hodntotím za 2...Velice povedená komedie hlavně samozdřejmně zásluhou Roba i když bych tento snímek zařadil k těm jeho slabším NO NEMŮŽE BÝT KAŽDÝ DEN POSVÍCENÍ. Také velkou zásluhou bna tom že je film celkem kvalitní nese Rachel McAdams která se jakoby vžila do role muže což je velice skvělé pozorování někdy až k popukání. Slabší stránokou filmu není scénář nebo cokoliv jiného, ale jsou to ty scény, které se neustále ve filmech opakují např: Já ji opravdu miluju a nikoho jinyho bych nechtěl-toto řekvě kluk a hiolka ho poslouchá a přitom měkne jako sýr na roztavené pánvy -TO FAKT NEMUSIM. Celkem velice dobrý pocit. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii mám hrozně rád. Pokaždé se u ní skvěle bavím a i po několika shlédnutí stále dokážu vyprsknout smíchy. Rob Schneider se s touto rolí popasoval velmi dobře, stejně tak Anna Faris byla úžasná. A jako takový přídavek ke zpestření Bubák, co se obléká do sestřiných šatů a maluje se její rtěnkou. No a Adamu Sandlerovi ty dredy dost slušely :D ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Úplne dokonalá uletená komédia. Rob Schneider je úplne dokonalý, podal vážne luxusný výkon. Vážne, podľa mňa jedna z najlepších komédií vôbec. Rob Schneider je úplne dokonalý vo všetkých filmoch. A tento patrí medzi jeho najlepšie. Bolo to super, smial som sa od začiatku do konca. Najlepšie scénky boli v bare s barmanom. Proste tento film má v sebe práve to, čo by komédie a filmy pre mládež mali mať. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Pilar, matka Roba Schneidera (Clive/Jessica), si ve filmu střihla roličku porotkyně na soutěži roztleskávaček (HappySmile)
  • Rachel McAdams (Jessica/Clive) a Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu trávili nejakú dobu, počas ktorej sa navzájom pozorovali a vymieňali si tipy ako najlepšie zahrať opačné pohlavie. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama