Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že někdy se těm Američanům může povést velmi dobrá komedie a to i bez miliónů sprostých slov, oplzlých narážek a hospodských kydů. Taky by mě zajímalo, kde jenom berou všechny ty modelky, které jsou v běžném životě jen těžko k potkání, takových bych si všiml... Adam Sandler jako totální vyhulenec byl naprosto geniální. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ano, zní to šíleně, a ono to šílené je, ale s Robem Schneiderem ani nic jiného spojovat nelze. A upřímně kolikrát rád vypnu mozek a pobavím se. A on (ač samozřejmě místy) pobavil. Nejatraktivnější děvče na škole se totiž jednoho rána probudí v těle třicetiletého nablblého chlapa, což se podepíše na řadě jejích plánů (soutěž roztleskávaček, vztah s klukem, blížící se ples). Holt se starobylými náušnicemi není radno si zahrávat a když si každý nasadí jednu… Komedií o tom, jak si žena a muž vymění role/těla, bylo už hodně. Další tak v pohodě snesu, jen škoda, že osudy studentky tvůrci ignorují (tehdy ji hrála takřka neznámá Rachel McAdams) a soustředí se jen na zlodějíčka Schneidera. ()

Reklama

svik 

všechny recenze uživatele

Hodntotím za 2...Velice povedená komedie hlavně samozdřejmně zásluhou Roba i když bych tento snímek zařadil k těm jeho slabším NO NEMŮŽE BÝT KAŽDÝ DEN POSVÍCENÍ. Také velkou zásluhou bna tom že je film celkem kvalitní nese Rachel McAdams která se jakoby vžila do role muže což je velice skvělé pozorování někdy až k popukání. Slabší stránokou filmu není scénář nebo cokoliv jiného, ale jsou to ty scény, které se neustále ve filmech opakují např: Já ji opravdu miluju a nikoho jinyho bych nechtěl-toto řekvě kluk a hiolka ho poslouchá a přitom měkne jako sýr na roztavené pánvy -TO FAKT NEMUSIM. Celkem velice dobrý pocit. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut to pro mě byly žně, protože Rachel nesla ze scény, a role sexy svině byla výtečná. Bohužel se do toho brzy namotá Rob Schneider a svým nehumorem zcela opanuje dění, skomírán nudou poctivě koukám a ožívám až v momentě kdy vidím jak se Rachel kroutí u striptýzový tyčinky, to jsme bral jako odměnu, za to že jsem držel jak pes až dokonce a zíral jak se Rob snaží parodovat ženskou, ukazuje svou prdel i ptáka (pohledu na něj mně tvůrci naštěstí ušetřily ) a celej se snaží bejt děsně pink, ha ha ha. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Buranská komedie plná drsného humoru. Absolutní ptákovina,bez pořádného scénáře. Jenže na druhou stranu, ať si to připustíte nebo ne, jde jednoznačně o nejzábavnější "schneiderovku". I když jsou vtipy brutální a přízemní, vy se opravdově smějete (navíc docela často) a přitom si neustále opakujete "tak to je hustý". ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu so ženskou časťou hereckého obsadenia absolvovali výcvikový kurz pre roztlieskavačky. (Greenpeacak)
  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama