Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Ačkoli se Doctor Who o mnohá nebezpečí dokáže postarat, nemůže být zkrátka všude. Nemůže zamezit všem katastrofám a všechny zachránit, neboť i přes všechny své schopnosti není všemocným. To se týká i školy Coal Hill, kde již párkrát Doktor zasahoval. Je tak především právě na místních studentech, aby případným nebezpečím mimozemského rázu zamezili. (P. J. D.)

(více)

Recenze uživatele jjjerry k tomuto seriálu (2)

Class (2016) 

Tak tohle je velké splácanina. Mix všeho, bhužel to nefunguje. Není dostatečně "reálné" a drsné, ale zase nemá dostatek sarkasmu a vtipu. Nenadchne. Člověk se místy nudí. A ta multikulturistická snaha mě lezla krkem. ()

Season 1 (2016) (S01) 

Prvně musím říct, že jsem milovník Doktora=) První díl mě trochu zklamal, doktor se tam moc neobjevil. Seriál jde vlastní cestou, což je na druhou stranu dobře. Bohužel scénáře nejsou moc propracované. Chybí tomu "logika" a "vtip" doktora. Musím říci, že jediný kdo mě v seriálu baví je Katherine Kelly. Na druhou stranu ty "gender" "gay", "arab" rádoby vyvážené postavy, mě začli lézt na nervy. To už se scenaristi bojí obsadit jen brity do britského seriálu, nebo to je snaha udělat za každou cenu "zajímavé". Ach jo. ()

Reklama

Reklama