Reklama

Reklama

Hlas

(seriál)

Série(4) / Epizody(58)

Zdatný detektiv, kterému sériový vrah zabil manželku, se spojí se začínající policistkou nadanou víc než dokonalým sluchem. Ta profiluje pachatele a řeší otcovu vraždu. (Netflix)

Recenze uživatele moikan k tomuto seriálu (3)

Hlas (2017) 

Stojí za to pozrieť. Videla som druhu sériu Voice 2. a tretiu Voice 3 City of Accomplices.  Je to temné, pripomína to švédske detektívky. Čo sa týka napätia, logickosti príbehu, výberu protagonistov a celkového spracovania je to jedna z TOP sérií. ()

Série 2 (2018) (S02) 

Na detektívku to má slušný príbeh, výborné napätie a je to parádne temné. Vytknúť možno technicko-logické nedostatky a bežný psychologický príbeh.  Ale výber postáv je skvelý. Obidve hlavné postavy hrajú prirodzene. A Lee Jin-wook je úžasne hybný. Nádherne behá. Je to snáď najkrajšie behanie, aké možno vidieť vo filmoch. Už len pre tú estetiku pohybov sa oplatí pozrieť. ()

City of Accomplices (2019) (S03) 

Tak neviem. Bolo to super, bolo to napínavé. Detektívka ako má byť. ( tie zjednodušenia ako : technické možnosti, čo ponúkajú moderné technológie, by sa dali odpustiť ). Príbeh bol výborný, bez výraznejších logických medzier. Temné a ešte temnejšie. Až kým neprišiel záver, ktorý ma naštval. Možno keby tomu pridali tak 15 minút vysvetlenia, čo sa dialo, za ten týždeň v Japonsku, čo si unesený Do Kang Woo nepamätal, bolo by to prijateľnejšie. Záver bol síce logický, ale ťažko stráviteľný... Dlho som ho nevedela pustiť z hlavy. Preto moje hodnotenie 4*, hoci som rozmýšľala aj dať 5.  P.S. Prehodnocujem po čase, keď som toho videla viac- fakt to bude za 5* ()

Reklama

Reklama