Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu. (Netflix)

Recenze (13)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když někomu budu vyprávět, o čem tento seriál je, musí si zákonitě klepat na čelo. Drew Barrymore tu coby realiťačka při schůzce s potenciálními kupci v jednom domě, který je na prodej, totálně zebleje tepich v obýváku, následně vymaluje i koupelnu na totálku. Pak upadne do bezvědomí. Pro probuzení se z ní stane zombie, která ale funguje a vnímá. Jen má hlad a potřebuje čerstvé maso. No, a co Vám budu povídat, nevěřili byste, jak zábavný tento námět může být. Super herci a vtipy, které mě kolikrát donutily hlasitě se smát, mě po první sérii bavily natolik, že neváhám a jdu na druhou sérii. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozná blbina, to říkám zcela vážně a vlastně žasnu, proč jsem celou sérii dokoukal až do úplného konce. Normálně bych po dvou dílech skončil, ale vidět Drew Barrymore, jak se zakusuje, okusuje a vykusuje pěkně za čerstva, snad aby se maso v tom horku nezkazilo, tak to byl možná ten hlavní důvod, proč jsem vypnul mozek a celou sérii si pohodově užív(r)al. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa veľmi pohodový zombie seriál. Skvelé postavy, uveriteľné zvraty a sympatický humor. Každý z hlavných hrdinov je sympatický a tvorcovia sa celkom vyhrávajú s témou malomeštianstva a faktu, že každý pozná každého. Veľmi príjemné a hlavne v rámci žánru pomerne originálne. Druhá séria povinnosťou. Olyphant výborný a rovnako aj Barrymore. 1. séria 85% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna seriálu „Santa Clarita Diet“ je primárně velmi povedenou komediální sérií, která se nebála spojit komedii s hororem. Jasně, toho hororu, že byste se báli, tu opravdu moc není, je spíše v tématu než v atmosféře, ale přece jen je to seriál, který dovede bavit, a místy je opravdu třeskutě vtipný. Takže mu i tu absenci čehokoli více hororového odpustíte. Celkem originální pojetí zombie. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto prípade sa Netflixu podarilo ukázať že ak dokáže dej sústrediť len na príbeh a nie na politickú a názorovú agendu vie prísť nielen s dobrým nápadom ale podarí sa mu to aj úspešne realizovať. Sympatická dvojica realitných maklérov a ich problémy si po trošku vlažnejšom úvode rýchlo našli svojich fanúšikov a ponúkli nadpriemernú hororovú komédiu. Abby a Eric sú stvárnený o 8 a 9 rokov staršími hercami a je to už trochu vidieť, aj keď Skyler Gisondo bude môcť hrať zakriknutého teenagera pravdepodobne aj v 30ke. Tento tip na dobrý seriál od filmového fanúšika zo susedneho historického mesta bol sa ako zvyčajne oplatil a rozhodne nesklamal. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byla jsem k seriálu nejdříve trochu skeptická a bála jsem se co za blbost to bude. Začala jsem se na to dívat hlavně kvůli Drew Barrymore. Seriál má obrovskou výhodu a to jsou neskutečně sympatické postavy ať už manželé Hammondovi, jejich dcera a nebo její nejlepší kamarád. Všichni sympaťáci. Příběh je trochu na hlavu a fantasmagorie, ale funguje to dobře. Je to napsané vtipně s trochou historie. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Santa Clarita Diet je seriál pro nenáročné diváky, kteří stojí o pobavení a nějaké to malé zhnusení. Většina dílů je spíše průměrných, ale některé z nich jsou opravdu vtipné. Jinak se jedná spíše o absolutně zapomenutelný seriál, protože ani herecké výkony nejsou zrovna na Oscara. Potěší ale stopáž a myslím, že kdo chce opravdový oddych, tady ho najde. Druhou sérii budu sledovat, ale třetí by se asi už točit nemusela. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť sa netflix ukázal že ma aj lepšie seriálové kúsky, nie, vôbec to nebolo zlé. Fajn nápad a niektoré humorné scénky stáli za to. Vraj sú ďalšie dve série ešte lepšie, tak uvidíme. Zatiaľ dĺžka epizód a herecké obsadenie viac než dobré. 3* ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Po pozretí tejto prvej série som pred skonzumovaním každého sústa mäsa dvakrát porozmýšľal. Veľmi nenútene, prirodzene vtipné, postavy viac ako likable a aj niekedy trochu moc, no to v celkovom poňatí vôbec nevadí. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi hodně trefilo do vkusu. Jak skvělým obsazením, tak zábavným námětem, který jen svádí k jedné potrhlé scéně za druhou. Drew a Timothy si k sobě navíc náramně sedli. ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Kvůli Drew sem si řekl že to zkusím a po prvních dílech (kdy to bylo fakt nechutný) jsem s tím chtěl seknout, ale sem tam se objevil vtip a celé mě to postupně začalo zajímat, navíc 10x30 minut? To zvládnu. A vyplatilo se. Na nechutnosti si člověk celkem zvykne, na to zvláštní pojetí taky a i když někde uprostřed mě to fakt nebavilo (4 nebo 5 díl), postupně se to přehouplo v něco, u čeho jsem se poslední epizody (8,9,10) neskutečně bavil a smál se. Nevím kam to zajde ve druhé sérii a bojím se, aby se ta originalita a zvláštnost nevyčerpala, ale třeba to bude právě naopak. ()

3anitram 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo tomu "přijít na chuť" -ale oni jsou všichni tak super!! Neskutečná fantasmagorie, ale vtipná a milá a černá :-) ()

Reklama

Reklama