Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cody Banks je teenager, který trpí klasickými problémy svého věku, ale nejvíc ho trápí to, že neumí mluvit s dívkami, což je poněkud zvláštní, protože je tajným agentem CIA, takže by měl mít skvělé sebevědomí. Codyho vycvičila CIA na letním táboře a do teď byl pouze v záloze, ale CIA byla na jedné akci odhalena, takže musí sáhnout po agentech, které protivník neočekává. Codyho první misí bude spřátelit se s Natalií Connorsovou, která je dcerou doktora Connorse. Connors pracuje pro Brinkmana, pro kterého vyrábí nanoboty. CIA zatím neví, na co Brinkman nanoboty chce, a proto to musí Cody zjistit. Cody má největší šanci to odhalit, pokud se dostane na narozeninovou oslavu Natalie. O Codym si CIA myslí, že to s dívkami umí, ale opak je pravdou, což brzy vyjde najevo. Cody se ale přes svůj problém dostane a začne na Natalii nenápadně dělat dobrý dojem. Cody dokonce Natalii zachrání, když spadne ze žebříku ve škole. V ošetřovně se Cody konečně dočká pozvání na narozeniny, kam dorazí v krásném sportovním voze. Natalie jde okamžitě za Codym a vše je na dobré cestě, ale Cody se nyní musí soustředit na laboratoř doktora Connorse, která je jen pár pater pod narozeninovou oslavou. Cody se do laboratoře dostane a tam se mu podaří zjistit, že Brinkman má v plánu nanoboty využít na zničení raketové obrany USA. Connors s tím samozřejmě nesouhlasí, ale to Brinkmana nezajímá. Connors je unesen a Cody se musí po ukončení mise vypořádat se svými spolužáky, kteří si ho dobírají. Rvačkou se spolužáky na sebe Cody upoutá moc pozornosti a z mise je definitivně stažen. Cody má dokonce zákaz se s Natalií vídat... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Film pre 10-ročné deti, ktoré videli nejakú Bondovku a stotožnili sa s hlavným hrdinom... Tupý scenár, tupý hlavný hrdina, ktorý chce navyše silou-mocou pôsobiť strašne "cool" a množstvo infantilných vtípkov. Poteší jedine prsnatá mentorka hlavného hrdinu oblečená vždy v obtiahnutom, ale Agent Cody Banks je natoľko detinským filmom, že kvôli takejto hlúposti sa ho pozerať neoplatí. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

O dost starší předchůdce Kingsmanů mě včera velmi dobře pobavil. Takovýto film jsem chtěl (a měl) vidět už někdy před 35 lety, ale nakonec jsem se ho dočkal - sice pozdě, ale přece :-) Potěšilo mě obsazení Angie Harmonové (Rizzoli & Isles), Arnolda Voslooa (Mumie 1+2), Iana McShaneho a dlouho neidentifikovaného Judge Reinholda (Policajt v Beverly Hills I-III). Nejlepší postavou byl ale Codyho otravný mladší sourozenec :-) ()

Reklama

Smileface 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně naivní záležitost. Cody Banks rádoby mladý James Bond se po celou dobu tváří jako dement z pomocné školy. Hilary Duff sice hraje i vypadá hezky ovšem na Codyho je příliž stará a dělá z něj rozpolcenou osobnost na rozhranní kluk/muž. Ze začáku film ubíhal svižně, ovšem konec byl tak stupidní, že nesnese srovnání nejen s Jamesem Bondem ale asi se Spy Kids. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Powell: 1. Fortune and Fame - The K.G.B. [3:26] ,2. My Way - Butch Walker [3:21] ,3. Uptown Girl - New World Idols [2:41] ,4. I Spy - Papa Dee [3:21] ,5. Seven Days in the Sun - Askil Holm [2:51] ,6. I'm a Player - The K.G.B. [4:02] ,7. Teaching Myself to Dream - Katy Rose [3:13] ,8. Sucka MC's - Grand Skeem [2:26] ,9. Ain't No Fakin' the Funk - The K.G.B. [3:33] ,10. What's Real - Janyelle [3:37] ,11. Super Bad Ghetto Spy - Infinite Mass [3:52] ,12. Life is Good - Junk [3:19] ,13. Chasing Cody/The CIA - John Powell [3:02] ,14. Cody the Spy/Girl School - John Powell [2:51], ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Proč vidět tento film? Třeba protože jste dítě a toužíte po tom stát se tajným agentem. Nebo třeba chcete jen vidět jak nějaký malý spratek nakope prdel samotnému Imhotepovi z Mumie. No popravdě mě napadá mnohem více důvodů proč film nevidět. Jednu hvězdičku dám za nádhernou Angie Harmon a roztomilou Hilary Duff. Ty ženské jsou v podstatě jediný pravý důvod proč film protrpět. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Agenti z dodávky používají sluchátka Sennheiser. (mauro)

Reklama

Reklama