Reklama

Reklama

Klíšťák

(seriál)
  • USA The Tick
Trailer 2
USA, (2016–2019), 9 h 30 min (Minutáž: 22–30 min)

Tvůrci:

Ben Edlund

Hudba:

Chris Bacon

Hrají:

Peter Serafinowicz, Griffin Newman, Valorie Curry, Yara Martinez, Kyle Catlett, Andrew Dolan, Christian Navarro, Whoopi Goldberg, Joanna Adler (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Ve světě, kde jsou superhrdinové a padouši skuteční po celá desetiletí, se Arthur (Griffin Newman), nenáročný účetní bez superschopností, zaplete do bitvy mezi dobrem a zlem. Když si uvědomí, že jeho město vlastní globální superpadouch, který byl dlouho považován za mrtvého, snaží se odhalit spiknutí. (FunDinDung)

Recenze uživatele Gismo.kv k tomuto seriálu (1)

Klíšťák (2016) 

Právě dokoukaná celá první série. Jsem velkým fanouškem animované série Klíšťáka, takže jsem dlouho očekával tento seriál. Po shlédnutí pilotu jsem byl nadšený a plný očekávání, co přinese celá série. Bohužel s dalšími díly přišlo trochu zklamání, když nedokázaly navázat na dobrý pilot. Druhá půlka série už však nabídla tu zábavu, kterou jsem očekával po pilotu. Seriál byl sice více o Arthurovi, který byl tou hlavní postavu a Klíšťák zde byl trochu v pozadí a ne tak výrazný, jak ho třeba známe z animované série, ale vůbec to tomu neuškodilo. Líbilo se mi, že The Tick byl pojat více akčně s tím, že si stále ponechal komediální prvky. Plus dávám zároveň taky za skvělého záporáka, Teror zkrátka neměl chybu. Trochu mi tam ale chybělo více postav z původní animované série (např. Die Fledermaus), i tak jde ale o značný posun oproti série Ticka z roku 2001, který pořádně nic nenabídl. Je dobře, že příští rok se můžeme těšit na další sérii s deseti epizodami a jen doufám, že si The Tick minimálně udrží kvalitu, kterou zatím má. ()

Reklama

Reklama