Reklama

Reklama

Spider-Man: Paralelní světy

  • USA Spider-Man: Into the Spider-Verse (více)
Trailer 11

Phil LordChris Miller, tvůrci hitů Lego příběh a 21 Jump Street spojili svůj um a talent, aby divákům představili dosud nepoznaný svět Spider-Mana v přelomovém a unikátním vizuálním stylu. Spider-Man: Paralelní světy představí dospívajícího chlapce z Brooklynu Milese Moralese a nekonečné možnosti Paralelních světů, kde je víc než jen jeden maskovaný hrdina. (Falcon)

(více)

Recenze (793)

Toshio 

všechny recenze uživatele

Nebejt těch příšerně nudnejch honiček a bitek s odpornýma příšerama, mohl to bejt celkem hezkej rodinej kreslenej film na třeba Vánoční prázdniny. ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

Slušná jízda.. Akce od začátku do konce.. trošku nadlehčená atmosféra.. a netradiční animace, z toho všeho nemohlo vzniknout nic špatného ;-). ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Vymazlený vizuál a technická dokonalosť, takto nejako by sa dal popísať Spider-Man Paralelné svety. Musím povedať, že som bol skeptický k miestnej 86tke, ale teraz jej rozumiem. Navyše mimo toho príbeh oplýva perfektným scenárom a úžasne zvolenou hudbou. Proste dokonalé prekvapenie. Toto je ten prípad, keď vás 120 minút absolútne nezaskočí a zbehne to ako nič. A pritom sa nedívate na nič nové. Možno to je na tom to najneuveriteľnejšie. Miles Morales je sympatickým hrdinom v paralelnom vesmíre a ku tomu je tam úžasný príbeh Petra Parkera. Podobnosť s mojim, že som skoro odpadol a to úplne bez srandy. Ja by som ten svoj osud veľmi veľmi zmeniť chcel, stratil som však dôveru najdôležitejšej osôbky a nedarí sa mi získať ju späť, nech som akokoľvek úprimný. Skús mi zase veriť, prosím … Rozprávkofilm plný dokonalých zloduchov a mnohých spidermanov je úžasným predstavením a pozvánkou na ešte lepšie hodnotenú dvojku. A ten nečakaný zvrat, pecka. Jedna z najlepších vecí akú som v poslednej dobe videl a zároveň som to neočakával. Špičkové. “Už ma unavuje aké som pre každého sklamanie. Zavolaj až budeš môcť, áno? Mám ťa rád. Ale ty mi to hovoriť nemusíš.” ()

pride 

všechny recenze uživatele

Ach jaj. Zas raz tie očakávania. Jedna ľudová múdrosť hovorí, že očakávania sú na hovno. A fakt, že sú. Hodinu som v kine prespal, ešteže bolo skoro prázdne inak by to bol aj celkom trapas. Ale mohla to byť aj moja chyba. :) Pritom som aj prišiel celkom nabudený ale nepomohlo. Vizuálne pekné, ale pre mňa asi všetko. Vtipné bolo iba to prasátko. :) Určite tomu ale dám ešte jednu šancu, predsa nie je možné aby to hodnotenie bolo až tak prestrelene. Alebo žeby hej? :) ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Spider-Man film? Ne. Nejlepší komiksový film roku? Ne. Oživlá komiksová kniha? Ano. Obří hype nastavil očekávání vysoko, proto mírné zklamání. Jedná se ovšem o velmi originalní film, který fascinuje a baví. Postavy jsou super, takže se na další ohlášené filmy těším (hlavně se Spider-Gwen). ()

MOTOASKY 

všechny recenze uživatele

Takhle se dělá animák !!! Dokonalý soundtrack vás vtáhne do filmu a vy budete s otevřenou pusou sledovat ten nejlepší film se Spider-manem, který kdy byl. Animace nemusí sedět všem, ale za mě je dokonalá a revoluční. Všichni povinně do kina !! ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

50% Další restart Spidermana, další "překvapivě" úspěšná záchrana světa a neúspěšná záchrana jednoho z příbuzných. Tentokrát v paralelním vesmíru, kde je Pavouk animovaný, vypadá jako náctiletý Lewis Hamilton a umí se také zneviditelnit. K tomu pár Spidermanů odjinud včetně trestuhodně nevyužitého Spidervepře. Copak o to, animace je kvalitní, ale jinak nic moc překvapivého, dech beroucího nebo co by chytlo za srdce. Tohle bych doporučil jen náctiletým, co pavouka skoro neznají nebo naopak nadšencům, kterým se doplní zase další kousek skládačky... Asi jsem se už komiksovými filmy přejedl. ()

Martin.Tokos 

všechny recenze uživatele

Čekal sem od toho filmu hodně a dostal sem ještě víc. Jednoznačně nejlepší Spider-man film zatím a jeden z nejlepsich animovanych filmů. Ale jestli něco vyčnívalo tak to byl perfektně sestavený soundtrack. 👌👌 A nejlepší potitulková scénka všech dob. ()

Welulu 

všechny recenze uživatele

Do slovníků by jako definici slova stylový měli hodit odkaz na tenhle kousek, protože jiný slovo ho snad líp nevystihuje. Originální a nezapomenutelná animace v kombinaci s parádním soundtrackem a na komiksový film docela vymazleným scénářem dělá z Into The Spider-Verse jeden z top filmů nejen tohohle roku. Pokud se vás někdy někdo zeptá, jak vypadá komiksový film, pusťte mu tenhle, protože víc žánr definující stejně nenajdete! A Peter B. Parker je highlight :)! Bohužel hraní Spidermani vám po tomhle budou připadat... o NĚCO chudší. A právě všechno tohle "něco" novej Spidy má a skvěle to prodává. ()

Mistr_Moon 

všechny recenze uživatele

S ohledem na přechválené recenze jsem čekal něco víc. Vtipu mi přišlo málo, akce byla tak zmatená, že nebylo nic vidět. Vůbec ta animace byla divná, rozmazaná, občas jako bych se díval na 3D bez brýlí, až to bylo sem tam nepříjemné. Na druhou stranu to opravdu rychle uteklo, pořád se něco dělo, hýbalo se to, takže na nudu nezbyl čas. Podobnost s Lego příběhem snad ve všech bodech a ani tentokrát jsem neodcházel zcela nadšený. Český dabing se dá skousnout, ale podruhé už na to kouknu jedině v originále. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animáků za poslední dobu. Vtipy, které si to dělá z vlastního univerza (speciálně odkaz na trapný taneček ze Spider-man 3, zkoušení se skokem a zakopnutí o tkaničku ze Spider-man 1 xD) Tenhle film ukázal, jak trestuhodně se nevyužívá koncept paralelních světů nebo cestování v čase, protože právě díky tomu si tenhle film vybudoval temnou atmosféru (dovolil si zabít jednu velmi důležitou postavu) Druhá série vtípků je samozřejmě zkoušení a objevování nových schopností, která ukazuje, že i když máte nějakou schopnost, tak musíte se hodně namáhat (scéna s vlasy výborná, stejně tak jako neschopnost se odlepit od povrchů všeho druhu až po samozřejmě přehnané smysly, kdy slyšíte všechno). Rozhodně mi přijde mnohem zábavnější udělat film o tom, jak hlavní hrdina bojuje s tím ovládnout vlastní síly, než celé dva filmy s běhnou, co kdo ví proč je úžasná ve všem bez jakékoliv námahy (a ne nemám s tím úmyslu přestat) Také fakt, že tlustej Peter Parker naučil Milese za 2 minuty víc věc, než jistý psychopatický senilní dědek běhnu za celý film je rozhodně k dobru. A co se týče paralelních návštěvníků, tak všichni naprosto skvělý (Noir-Spiderman) Ale tenhle nemá jenom výborný obsah, ale i formu. Kresba v některých momentech jako radioaktivní pavouk nebo boj na rozhraní světů je prostě lahoda pro oči a jsem za to rád, stejně jako za velice zajímavé považuji poměrně nápadité úvodní titulky. Shrnuto podtrženo závan svěžího vzduchu po několika letech a komixovka, která hravě strčí do kapsy všechny hrané Spider-vepře a další originy. Takhle podle mne vypadá originální a nápaditá tvorba a fungující komedie. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době animák, který je skutečně primárně určený pro mladší publikum. Hned první co mě bouchlo do ksichtu byla animace, ano je zajímavá, bohužel mi vadila nízká snímková frekvence (film lagoval jako GTA5 na mém 6 let starém notebooku) a celková barevnost, občas to na mě působilo, že se film snaží divákovi vyvolat epileptický záchvat. Na tohle jsem si ale po čase zvyknul, děj je docela debilní a strašně předvídatelný, fóry spíše slabší (když to porovnám s ostatními počiny od Marvelu). Filmu opět uškodil zbytečný hype, protože od 44. nejlepšího filmu si představuji fakt něco jiného.. Takové trpké zakončení roku.. 60% ()

Joedas 

všechny recenze uživatele

Svižná jízda s formou, která mezi comicsy nemá konkurenci. Smršť nápadů, kreativita a nadšení z tvůrčí svobody jsou tak nakažlivý, že jsem to hodnocení dost možná přestřelil, ale s radostí a čistym svědomim. Animák roku. ()

Kutkey 

všechny recenze uživatele

Film, který je především díky své animaci naprosto jedinečný. Podle mě nejlepší film se Spider-manem, i když u mě vždy povede seriál z roku 1994, tento snímek se mu velmi přiblížil a to především, díky zajímavému příběhu, rychlému tempu, akci, velmi povedené animaci a charismatickém hlavním hrdinovi, stejně jako charismatickém Peteru Parkerovi. ()

fleshbekr86 

všechny recenze uživatele

geniální film, tolik humoru, gagů, vtipu a zároveň akce a cool postaviček, spojení nespojitelného a vše zabalené v naprosto ojedinělém vizuálu, který doslova vyráží dech. Přemýšlím, jaký film vyloučím ze své top10, abych tam tento klenot, na který mi vlastně chybí slova, dal namísto něj. Neuvěřitelné, neskutečné! ()

markymarkus 

všechny recenze uživatele

cistokrvná fantazia v neuveritelne zaujimavom vizualnom style, ktory si vraj sony patentovalo, takze ho neuvidime len tak v niecom, ale dufam, ze v dalsich vynimocnych filmoch, ako je prave tento. Som ohureny, ocareny, onemely. Podla mna nie len jeden za najlepsich animakov, ale filmov vobec! Tesim sa na cokolvek takto unikatne a vizionarske, co pride dalsie. A netrpezlivostou si okusujem nechty :) ()

vojta123 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení... po tom množství super-hrdinských filmů co na nás hollywood chrlí jsem si říkal ,že mě další takový nedokáže oslnit nebo něčím překvapit a ejhle opět jsem se zmýlil. Tak dobré zpracování malovaného papíru jsem dlouho neviděl a ten soundtrack se jim taky neskutečně povedl. Asi by se dalo říct že čím víc dimenzí tím lepší film :D ()

george82 

všechny recenze uživatele

Tak v prvé řadě jsem žrád za ten neotřelý přístup a jiný pohled na Spideyho. Příběh hezky utíká a animace je taky super jiná. A navíc je to vtipné a doprovází to skvělá hudba. ()

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Animacia v tomto filme je užasna.Samotny film je vynikajuci a velmi vtipny.Oscar je v spravnych rukach.Oplati sa sledovat film až do zaverečnych titulkov,lebo aj po nich nasleduje ešte jedna scena. ()

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Noirový Spider-Man míří na Amazon

Noirový Spider-Man míří na Amazon

11.02.2023

Zaujala vás výrazná, byť kratičká role Nicolase Cage v animovaném Spider-Man: Paralelní světy coby verze noirového Spider-Mana? Pak pro vás mají Phil Lord a Chris Miller (Jump Street 21, LEGO® příběh… (více)

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

26.04.2022

Vzhledem k úspěchu obou Venomů a celé spidermanovské trilogie asi není divu, že to studio Sony se svými pokusy o další a další nové komiksárny nijak brzy rozhodně nevzdá. A to ani po zavrávorání… (více)

Reklama

Reklama