Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného akčního thrilleru Equalizer. Denzel Washington se vrací jako bývalý člen speciální jednotky Robert McCall, který bojuje za práva a spravedlnost pro ty, kteří už ztratili veškerou naději. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (436)

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZABILI JSTE MI KAMARÁDKU A JÁ VÁS VŠECHNY ZABIJU. ŠTVE MĚ, ŽE TO MŮŽU UDĚLAT JEN JEDNOU…“ /// Robert McCall je pohodovej taxikář, řešící problémy jinejch... Poklidný tempo může někoho srát. Vobčas akcička, ve který Danzel i Fugua excelejou, ale všechno je přizpůsobený vyprávění a obrazu, kterej má s přicházejícím vichrem znázorňovat pocity (nasrání) hlavního hrdiny. Nenudí, ale všichni, kteří čekaj vodsejpající biják, asi budou brblat. Padouch (padouši) sice dělaj nehezký věci, ale brutalitou zmlsanej divák už prostě chce víc. Kromě příběhu a vizuálu tomu prostě něco chybí. Jako dobrý, ale „jen“ taková jednohubka. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád zabíjím lidi, ale chtěl bych bejt v kolektivu oblíbenej. 2.) Nevím, jestli se mám svěřit svýmu taxikáři. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Bohužel se dvojka nepovedla stejně jako její starší brácha. Denzel je pořád cool mašina na zabíjení, která si ví vždycky rady (kudos to Mr. Washington), bohužel jeho charisma nemůže utáhnout 2hodinový film. První věc, která tady zamrzí jsou záporáci, hlavního záporáka odhalíte v podstatě od první chvíle, co se objeví na plátně, a hlavně jeho tým čítá jen 4 lidi, a ač je finále velmi výborně natočené a každý z nich to schytá "moc pěkně" ... tak je to pořád fakt málo. Navíc mi celý film přišel jen jako sled skoro nesouvisejících scének, které vyústí do finálního showdownu a taky toho, že pan McCall by měl být prezidentem zeměkoule. Nyní bych se rád vyjádřil k osazenstvu CSFD projekce: Bandu více necivilizovaných a (nutno podotknout) špinavých hovad jsem už dlouho v kinosále nezažil ... samé plechy, chipsy a podobné věci hodné svátečních kino návštěvníků a to nemluvě o tom, že snad pod každou druhou sedačkou po skončení projekce jste onen výše zmíněný bordel mohli najít jako suvenýr pro pracovníky smíchovského Cinestaru. Opravdu si lidi rozmyslete, komu ten bod přijebete ... ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Pokial to variuje motivy jednicky je to (opat) super. Ta hlavna zapletka je vsak tak otrepana, odflaknuta a predvidatelna, ze patri do nejakej seagalovky. Ale Denzel je zase vynikajuci, ta jeho postava je stale dostatocne nosna a ma to aj par vybornych scen. Miestami som sa vsak dost nudil a aj napriek prvotriednemu remeslu je vysledny dojem riadna pachut. Proste klasicky Fuqua a dokaz toho, ze prvy diel bola skor nahoda, nez pocin nadpriemerneho tvorcu. 6/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $62miliónov║Tržby USA $102,084,362║Tržby Celosvetovo $190,400,157▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $12,931,863║ Tržby za predaj DVD v USA $13,148,093║ Režisér Antoine Fuqua a Denzel Washington nám neostali nič dlžný a pekne nadväzujú na prvý diel. Aj keď v rámci akcie to už je poskromnejšie, dejovo to Denzel ustojí a upúta, rýchle chmaty strhnú aj mentorský prístup. /75%/ ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Equalizer 2 prináša asi úplne všetko, čo som od filmu očakával. Denzel Washington je pán a opäť dokáže ukážkovo zlikvidovať všetkých padouchov, akcia je veľmi dobrá a film rozhodne má svoje pasáže, na ktoré nezabudnem. Dokonca aj v rámci komédie. Najmä keď si spomeniem na 5 hviezdičiek. Záverečné scénky v hurikáne sú dobre spracované a film má aj dobre spracované napätie. Človek síce čaká ako to dopadne, no aj tak to chce minimálne vidieť. Kde sa však neubránim niektorým problémom tak to bude v prípade padoucha filmu. Nebudem spoilovať o koho pôjde, hoci si myslím, že je to celkom jasné. Jeho motívy sú síce celkom pochopiteľné, no potom si povedzme úprimne, že dokopy za celý film neurobí poriadne nič. Jeho kumpáni toho spravia viac. S ním absolútne nie. Jeho číny sú nudné, neužije si dokopy skoro žiadnu akciu a ten súboj jeden na jedného na konci to nezachráni. Je to proste nudná postava. A ako som už aj naznačil, film je trošku priehľadný a predvídateľný. Vieme odhadnúť čo sa stane, vieme prísť na to kam sa posunieme aj ako to celé vlastne dopadne. Páči sa mi však ešte že Denzel Washington si to ide vyriešiť osobne, lebo mu zabili človeka, na ktorom mu záležalo. A páčia sa mi aj to ako počúva príbehy ľudí v aute, keď ich vezie svojim Lyftom. Funguje to dobre a baví ma to. Myslím si, že film za pozornosť stojí. Čeknite si ho sami a uvidíte. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Po zbavení se důkazů po souboji v autě následuje pohled na Yorka (Pedro Pascal), jak vynáší odpadky a je přitom sledován. V průhledu je přitom vidět kamera a kameraman, který natáčí opačný pohled (na vůz, ze kterého byl ten předchozí). (polabecak)
  • Když McCall (Denzel Washington) přijíždí do opuštěného městečka na závěrečnou konfrontaci, je možné si všimnout, že nefunguje tachometr. (Guilemot)

Související novinky

Denzel Washington vs. sériový vrah

Denzel Washington vs. sériový vrah

14.03.2019

Oscarový herec Denzel Washington (Training Day) se upsal novému krimi thrilleru Little Things od režiséra Johna Lee Hancocka (Zrození šampióna). Děj vypráví o unaveném venkovském šerifovi s temnou… (více)

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama