Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (997)

castor 

všechny recenze uživatele

Pojem likvidace dostává nový rozměr. Jonathan Wick je démon. A tvůrci dokazují, jak moc mají tuhle sérii rádi, protože vlastně ani moc nevydělává. Před lety mu zabili čokla – kardinální chyba. Po zesnulé manželce byl jeho jedinou radostí. Nastalo inferno. Přišla dvojka, na jejímž konci náš bývalý elitní zabiják porušil svaté pravidlo a sejmul na špatném místě nepřítele. Nyní kulhá krvavý v potemnělém New Yorku v dešti, od přítele dostal hodinu náskok, ale jinak je na jeho hlavu vypsaná tučná odměna, která bude kdekoho zajímat. Minuty ubývají a Wick na dně sil víc ran dostává, než rozdává. Škoda nicméně (a musí to zaznít), že na mordovací zábavu s vrháním nožů hned v úvodu nenavazují další skvostné momenty. Ještě tak vražedné využití knihy před a impozantní motorkářská honička s koněm po, ale jinak se akce krapet zajídá. Oproti dvojce náš likvidátor lehce odkrývá střípky své minulosti a čeká ho několik nelehkých rozhodnutí. Lokace jsou pestré, akce nesmírně úderná, sakra přehledná, vizuálně opojná a vynalézavá. Kaskadérský tým ze sebe vymačkal maximum, stejně jako Keanu Reeves coby zdatný bijec. Chad Stahelski má několik kaskadérských zářezů a je na něm patrné, že osmdesátá a počátek let devadesátých jsou jeho šálkem kávy. Klidně bych si dal za rok za dva další!! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Akční brutalita v perfektním formálním provedením, s prohloubením mytologie a efektním pojetím všeho, co divák chce vidět. Pro mě je však John Wick 3 po prvním shlédnutí mírné zklamání. Přepálená akce, které je tolik, že to chvílemi nudí, jindy zase jde do krajnosti, kdy jsem se musel smát, protože to ztratilo jakoukoliv vazbu na realitu (záměrně?). Příběhově velice slabé (NY - Casablanca lodí za pár hodin, rozsudky arbitra a jejich fatálnost), o to stylovější. Právě stylovosti a kaskadérům a choreografům nelze říct jediné špatné slovo. Všimli jste si však, všech těch bitek? Kde se odehrávají? Kolem chodí lidé, ale nikdo si mrtvol ani přestřelek nevšímá. Je vůbec John Wick v tomhle vesmíru nebo v nějakém paralelním (schválně přeháním;-))? Pro mě to začíná být vytržené z reality až nepříjemným způsobem, kdy jsou lidé a města jen kulisou, pro větší zábavu. Skoro mi to připomíná Denní/Noční hlídku nebo nějaký "stínový svět". Tohle je už prostě mimo realitu (a komiks to není, nebo ano?). PS: Halle Berry potěší, Dacascos dvojnásob, ovšem, kdo z diváků ho zná? ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Nejdeme tam jako za starých časů. Chci si jen promluvit.“ - „S tebou není nic jen o mluvení, Johne.“ Naštěstí, protože poslouchat Reevese s vážným obličejem mluvit rusky…Třetí díl měl potenciál. Všichni proti jednomu, hledajícímu pomoc…jenže je až úsměvné, že Johnovi někdo pomůže, když dobře ví, jak skončí, asi ta čest či co. Těch nezáměrně vtipných věcí tu ostatně bylo víc. Ale spíš mě překvapilo, že vedlejší postavy byly zajímavější než Wick (Keanu v obleku sice pořád vypadá „cool“, ale jako by ztratil osobnost a nadhled). Fishburne, Berry, Huston, McShane…všichni výraznější. A to i dvojka Rahman-Ruhian, kteří si ovšem své top souboje odkroutili už v Zátazích (ty navíc strčí všechny 3 Wicky do kapsy). Ale abych jen nehaněl, akce, bitky a jejich choreografie pořád nabízí vysoký standard. A třeba při scénách s koníky a psy se museli kaskadéři pořádně zapotit. Závěrečné „hopsnutí“ bylo sice debilní, ale půda pro odplatu je připravená. Jen nevím, jestli budu u toho, protože se s hodnocením vracím k průměru z jedničky. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Upřímně si nevybavím větší stylovku od Kill Billa a přepálenější akční jízdu od Cranků. Díl od dílu lepší až tady k téhle dokonalosti, kde už všechno dohromady skvěle funguje, já nemám co vytknout ani proč co ubírat. Je to preciznější, nabitější, krvavější, umělečtější, efektivnější - výborná dvouhodinová duševní očista a film jaký jsem letos nedoufal, že spatřím. "This haven is safe no more."⚡️ P.S. chápete, proč na to vůbec dívají lidi jako tady @kleopatra? ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Fantázia a masaker v jednom balení! To, že John Wick spravil dieru do sveta v akčnom žánri a že sa okamžite zaradil medzi tie najlepšie akčne filmy bolo jasne od chvíle, kedy sa potvrdilo pokračovanie. Tretí John Wick znova ponuka vynikajúce a oku lahodiace akčne scény, kde nechýbajú štýlove prestrelky, kopanice, kotrmelce, milión vystrielaných nábojov, katany, mačety, nože, sekery, samopaly, brokovnice, pištole, motorky, kone, psy, šikmáči, dvojmetroví valibuci alebo nepriestrelné saka, či čaptavé behanie Keanu Reevesa. Toto všetko je zabalene v kapitole 3. No tento krát sa film nerozbieha, ale už začína rozbehnutý (a to doslova, tuším tam je záber v behu a v daždi). Kedže dvojka skončila tak ako skončila, tretí diel sa nikde nezdržiava a nemá tu pohodovú atmosféru prvých dielov, ale už od začiatku je to adrenalínová akčná jazda. Natočiť akciu, ktorá nenudí a veľa krát prekvapí nápadmi (aj po dvoch dieloch) to sa len tak nevidí. Kaskadéri by si za toto zaslúžili na oscaroch vlastnú kategóriu. John Wick hravo nakopáva zadok aj Avengers: Endgame a stava sa filmom roka! Obľúbený soundtrack: Deconsecrated. 90% - 5* ()

Galerie (234)

Zajímavosti (34)

  • Před natáčením podstoupila Halle Berry (Sofia) výuku tréninku psů. Když pak byla zvířata přítomna na place, poslouchala právě Halle, která s nimi před natáčením cvičila, a tak nebylo zapotřebí žádného specializovaného trenéra. (Duoscop)
  • Dvojice psů je plemeno belgického malinoise. (Duoscop)
  • Když se John Wick (Keanu Reeves) vybavuje na souboj v hotelu Continental, můžeme si na zdech všimnout několika českých zbraní. Především CZ P-09 a několika verzí CZ Scorpion EVO 3. (UncleMorty)

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama