Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Tak po trochu pro mě slabší dvojce, je trojka opět skvělá, hlavně další rozšiřování zabijácké mytologie nevím proč ale funguje naprosto skvěle, to mi ve dvojce strašně chybělo a tady to divák dostává plnými doušky. U akce s Berry jsem si chrochtal blahem, pro mě asi nepůsobivější scéna z filmu, trochu mě překvapil ten otevřený konec vzhledem k tomu jak říkali že trojka je uzavření :D ale nevadí mi to, kvalitní gun fu se ve filmech jen málokdy vidí, jsem zvědavý zda se zrealizuje ten spin off Balerína a seriál Continental 

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

Ti co viděli film, tak jim musí být jasné, že už během připrav trojky, museli mít tvůrci v plánu I čtyřku a možná i pětku. Zápletka trojky zůstala nedořešená a v zásadě funguje jako prolog ke čtyřce, ve které se John konečně rozhodne vyrakvit Hight Table a Fishbourne mu bude asistovat jako za starých časů Matrixu. Pokud by sérii chtěli natáhnout ještě na pětku, tak ve čtyřce může John vyrakvit jen polovinu členů High Table a v pětce ten zbytek. Reevsovo prohlášení o tom, že trojka je pro něj poslední, muselo být pouze mlžení, ani neodvracel pozornost od trojky. Kdyby nebylo jasné, že se Reeves vrátí I v dalších dílech, tak by scénář trojky musel mít jinou podobu.

na příspěvěk reagoval Hekman, votrelcek

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

já bych taky dal pět, ale ono toho bylo hrozně moc na poprvé, takže u té druhé projekce, snad trochu vystřízlivím a nebudu jenom čumět s čelistí u země. 

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Jen takova drobna otazka... Když JD:2 končí v noci. A trojka začíná v 5:30 rano... Je to alternativní realita? 8)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tak to bylo maso... :D Jen jsem si říkal v některých scénách díky ne moc bohatému rozpočtu. Že co se týče komparzu... 

to probíhalo asi tak jako v Kill bill.. 

Tebe si škrtám, tebe taky, tebe taky, tebe taky... :D Prostě některé ty scény byli až moc nenahrané... až bych skoro věřil že ty herce normální mastí jednoho podruhem. XDDD

Včetně Wickovo legendárního stylu... střelba dokud nepadneš nebo z bezprostřední blízkosti. :D

V tomhle případě dostává úplně nový rozměr... 8)

Dokonce si přijdou na své i fanoušci Assasin Cread... 8)

či milovníci Hašiše... XDDD

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

Mě už to aj tak bude jedno.

John Wick 3 je pro mě konečná v téhlé sérii i kdyby mě to nějak bavilo. Na druhou stranu jsem i docela rád, že takové filmy maj pořád šanci uspět v široké veřejnosti. Kaskadeřina, Rko, bojová umění, střelba.

Ale já asi zůstanu u Cruise, i když uvidíme, zda ten režisér další díl MI nepohnojí.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ouwen

Uplne nevylucuj aj moznost, ze Keanu natoci dalsi diel kvôli tomu, ze ho to proste bavi a Stahelski pride s napadmi, ktore Keanovi sadnu a tak do toho pôjde.

Radsej by som bol, keby natocil dalsi Matrix, ale holt, ked ho bavi Wick, tak mame smolu, ze nam ta seria nesedi.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, Ouwen

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama