Reklama

Reklama

Slasher

(seriál)
Kanada / Velká Británie / USA, (2016–2023), 30 h 19 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Aaron Martin

Hrají:

Katie McGrath, Brandon Jay McLaren, Steve Byers, Patrick Garrow, Christopher Jacot, Dean McDermott, Erin Karpluk, Rob Stewart, Jessica Sipos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(40)

Řádění sériových zabijáků po sobě zanechává spoušť a jejich další oběti bojují v hororové sérii o život. (Netflix)

Recenze uživatele Miseet k tomuto seriálu (3)

Slasher (2016) 

Už podle názvu můžeme tak nějak tušit o čem tenhle seriál asi bude. Jsem hrozně ráda, že jsem na něj narazila, protože mě fakt bavil. Některé díly byly slabší, to ano, ale můj celkový dojem je lehce nadprůměrný. The Executioner dokázal v každém díle navodit fakt dobrou atmosféru, a to všechno ještě umocňovala jeho maska. Ačkoli jeho totožnost je nám prozrazena až v 7. epizodě, pozorný divák může jeho totožnost vytušit už v 2. díle, což by někomu, kdo očekává napětí nemuselo úplně vyhovovat. Jeho motiv k vraždám byl taky zajímavý. Takové téma moc seriálu ani filmů nezpracovává.. Největší zklamání byla pro mě 8. epizoda, vzhledem k tomu, že je to poslední díl série. Mám takovou představu, že poslední díly by měly být vždycky ty nejlepší. Situace, kdy se 3 hlavní postavy v závěru posledního dílu setkávají a snaží se to vše ukončit, mi přišla už moc přehraná a do oka bijící. Nicméně seriál mohu doporučit každému, kdo má rád případy sériových vrahů. ()

Oko za oko (2016) (S01E01) 

Na pilotní díl musím uznat, že je to docela přijatelné a tvůrci nás hned zasvětí do děje, po všech liniích. ()

Tvé oči brzo uvidí (2016) (S01E08) 

Tento díl byl pro mě opravdu zklamání. Totožnost psychouše známe už z předchozího dílu, tudíž tato epizoda je maličko zbytečná. Když už teda musela být, tak se dala ztvárnit určitě lépe. ()

Reklama

Reklama