Reklama

Reklama

Yellowstone - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 7 h 47 min (Minutáž: 43–49 min)

Hrají:

Kevin Costner, Jefferson White, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Tanaya Beatty, Gil Birmingham, Ian Bohen, Sean Dillingham (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

John Dutton čelí se svým rančem a rodinou nové hrozbě. Kromě předsedy místní rezervace Thomase Rainwatera a developera Dana Jenkinse se totiž na scéně objevují bratři Beckové, kteří se rychle stávají trnem v oku nejen Johnovi. Ten si navíc uvědomuje, že z jeho dvou největších nepřátel se stali spojenci, a o to agresivněji vyhrožují Yellowstonu. Jako by to všechno nestačilo, na ranč se vrací Kayce, Beth se snaži rozšiřovat rodinnou půdu a Jamie odešel z politiky, aby pracoval pro ranč. Duttonovy čekají opět zajímavé časy… (Paramount Network)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

elanius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predpokladám, že kľudne mohlo ísť aj o vrchol seriálu. Je vidno ako dôležité je poriadne vypracovať postavy a na pevných základoch prvej série je už potom radosť písať príbeh. A ani to nemusí byť nič extra komplikované. Z tohto podľa mňa ťaží celý ten seriál, jednoduché efektívne emócie a priamočiary dej. Teším sa na tretiu sériu. Bude to ale čím ďalej ťažšie. (9/10) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O chlup lepší než jednička. Dvojka dobře rozvíjí všechny klíčové postavy. Nestojí na místě, nepřešlapuje. Divák se hlavní představitelům průběžně dostává víc a víc pod kůži, někdy to tvůrci dovolí více a někdy méně, ale když přijdou ty klíčové rozhovory, rozhodnutí a vlastně i dojemné momenty, je jasné, že tady scenáristé a casting neselhali. Dvojku navíc opepřili vynikající neo-cowboy mafiáni bratři Beckovi, kteří přidali patřičnou chuť už tak velmi zajímavě poskládané mozaice individualismu a touhy po moci. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Yellowstone už tenkrát v první sezóně ukázal, že je dalším mistrovským dílem Taylora Sheridana, leč celkem nenápadným, ovšem už jen kvůli tomu Kevinovi Costnerovi to za to stojí. Navíc jsem si oblíbil takřka všechny důležité postavy, jež v seriálu vystupují (snad jen s výjimkou Jamieho) a dokonce i Dan (Danny Huston) s nováčkem Malcolmem - Neal McDonough (kteří mě poslední roky příliš nepřesvědčovali) mi přirostli k srdci. Letos jsem několikrát zaznamenal, že se Yellowstone připodobňuje k akčnějšímu Dallasu, pod čímž si toho nedovedu moc představit, jelikož jsem zmíněný seriál neviděl, seroš mě ovšem i po pomalejším začátku, kdy jsem si myslel, že už tam ty kvality letos asi nebudou, hrozně moc baví a druhá polovina pro mě byla takřka katarzní, přičemž jsem byl po celou dobu napnutý jak kšandy. Na již potvrzenou třetí sérku se těším strašně moc, tím spíše, že se tu má objevit můj největší oblíbenec ze Ztracených, Josh Holloway! A toho už jsem pěkných pár let nikde neviděl. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„LIDI SI NALHÁVAJ, ŽE NEJSOU ZVÍŘATA. ŽE JSME SE VYVINULI. V LOCHU RYCHLE ZJISTÍŠ OPAK. ZAPOMEŇ NA MEDVĚDY, VLKY, HADY, NA VŠECHNU HAVĚŤ. NEJVĚTŠÍ PARCHANTI JSME MY…“   Druhá řada lepší tý první. Už všechny znáte, takže není třeba postavy poznávat, ale rozvíjet. Řekl bych, že seriál „Dallas“ má Sheringham fakt nakoukanej – ale teď to myslím v dobrým… A ten padouch v podání Neala McDonougha parádní. Zvlášť, když víme, že Sherighamovi nedělá problém pohřbít oblíbený postavy…  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Má se za to, že v Evropě je seriál méně oblíben než v Americe, protože je o amerických hodnotách, lidech, problémech. V Texasu ho zná snad každý… 2.) Thx za titule „????“ a „K4rm4d0n“. ///                         PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  *** ()

Indiana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V záplavě všech těch dnešních sterilních nebo rádoby psychologických komiksových adaptací od DC a Marvel působí tohle drsné, nekompromisní, ale zároveň citlivě natočené dílo s duší jako zjevení. Velká rodinná sága, svým měřítkem připomínající Coppolova Kmotra. O tom, jak rodinný podnik rozvrací rodinné vztahy, jak je nemožné si zachovat v tomto světě čisté ruce a jaký neblahý úděl má tento život pro manželky a dcery. Na Kevinovi Costnerovi je vidět, jak celý jeho život je hlavně depresivní přehlídkou toho, jak ztrácí své nejbližší a i když už ho to na světě moc nebaví, pořád má zodpovědnost vůči rodině a musí ochránit rodinný podnik a trpělivě si vycvičit ze svých potomků zodpovědné nástupce. K tomu nádherné scenérie Montany a výborná "Sheridanovská" atmosféra. Teď jen vydržet rok do další série. 90% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečné scéně této epizody mají bratři Beckovi na stole rozložené fotografie členů Duttonovy rodiny, včetně dat jejich narození. U většiny z nich se toto datum přesně shoduje s herci, kteří je hrají. (Crust)

Reklama

Reklama