Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluboko v ledu Antarktidy tým geologů najde starou, ale neporušenou nacistickou laboratoř, kde se prováděly tajemné experimenty. Nacisté, kteří chtělí dobít svět, zde vytvořili modifikované žraloky, kteří byli schopni létat a byli řízení geneticky zmutovanými mrtvými těly vojáků, kteří se během objevení osvobodí a pokračují ve svém plánu dobít svět. Vojenská pracovní skupina zvaná Dead Flesh Four jsou oživení američtí vojáci padlí ve Vietnamu a jsou jedinou šancí, aby zabránili pádu světa. (Epistemolog)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (57)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vinou globálního oteplování roztaje ledovec věznící nacistickou výzkumnou loď a vzduch tak brzy začne brázdit žraločí Luftwaffe pilotovaná příslušníky Waffen SS - divize Zombie. Neskutečná hlína, která přešlapuje někde na hranici asylumáckých žraločin a slušných žánrových kousků. To se asi nejvíc odráží v gore, které je v jednu chvilku lahůdkové a v té druhé nechutně digitální. Ale protiklady se přitahují a dohromady to funguje. Jinak masky esesmanů jsou solidní, herci příšerní, tempo zběsilé a nápady šílené. Zkrátka guilty pleasure ve své nejčistší podobě. 75% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Chci je vidět padat k zemi jak kalhotky šlapek na Mardi Gras!" Bláznivá nazizombie řežba (bohužel není od začátku až do konce) plná krve. Lítají ruce, hlavy, střeva ven, střeva poslouží i jako škrtící smyčka, krvavý periskop a krmení žraloků. Ano, čistokrevný splatter. Podobně jako u snímků Iron Sky je i zde řada odkazů na jiné snímky, nejokatější asi na Coppolovu Apokalypsu a Univerzálního vojáka (ach, ty uši). A pak ti báječní zmutovaní žraloci brázdící coby zbraně místo vody oblohu. A a by to nebylo málo, dojde i na megalodona! Většina triků je sice nepříjemně pixelová, ale ten masakr vše vyváží. Ovšem akce se dostaví jen v souvislosti s letadly, takže ti, co ji vyžadují od začátku až do konce, mohou během filmu usnout. Potěší camea Tonyho Todda či C. H. Tagawy. A taky jsou zde fešné prsatky, co neváhají předvést zbrojní pasy in natura. A mezititulková scéna. A potitulkový trailer + reklama s prsaticí. A na řezničině se podílel Tom Savini, což potěší. A muzika - mj. kolovrátkový diskohit Vamos a la Playa, Kreator - World War Now a D.A.F. - Der Mussolini. Co více si přát? Ptákovina pro okrajové publikum, co by si ji mohlo užít. Pro běžné diváky rozhodně ne....3,5* ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V Německu netočí šílené filmy jen Uwe Boll, ale jak vidno přibyl mu zdatný konkurent. Marc Fehse si k tomuto filmu napsal i sám scénář, dokonce byl částečně financován i za pomoci platformy Kickstarter, kde se na něj skládali fanoušci. Pokud máte rádi ujeté trashe, splattery -bizarní zápletky, nekompromisní řežbu, černý humor, silikonové poprsí, zombie nácky, litry digitální krve a slušnou porci gore – tato céčková německá hororová komedie, by mohla být právě pro vás. Téměř po celou dobu jsem nestačil zírat, cože se to odehrává před kamerou za ujetou podívanou. Některé scény či hlášky mi ještě na hodně dlouho utkví v paměti.   Pokud jste se až dosud báli létat, tak tohle vám na odvaze asi moc nedodá. Jsou zde totiž k vidění dvě naprosto luxusní a hlavně pěkně krvavé pasáže, kdy létající žraloci a jejich nemrtvé obsluhy doslova zmasakrují celé letadla, posádku, pasažéry a že jim neunikne opravdu nikdo, to vám můžu zaručit. Stejně jako to, že to většinu hodně bolelo. Navíc mě přešla i chuť, si někdy zasouložit v letadle. Morbidních nápadů měl režisér opravdu hodně a moje zvrácené libido dostávalo pořádně zabrat. Jen byla velká škoda, že hodně efektů mělo poněkud mizernou úroveň.50% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Kozy když září, i svastika celá, náckům se daří, i žralok jim zbělá." Vše, co jste chtěli vědět o Sharknadu, ale báli jste se vašeho nazi großvater zeptat, aneb na odvrácené straně Měsíce šplouchá nejen voda v oháknkrajcovaném akváriu, ale i Fehsemu na maják. Ovšem šplouchá parádně, to zase jo. Uvidět tyhle Velké Bílé Létající náčelník Martin Brody, psychiatři by po nás dvou museli pojmenovat fungl novou fobii: Omnibrodyfobie - chorobný strach z létajících ozbrojených žraloků. Už nikdy nebudu kvůli nudě v letadle vyhlížet z okýnka a hledat v mracích tvary zvířátek! Samozřejmě, jedná se o výplachovité béčko a hudba stála za vyliž čelist, ale já si přesto rochnil, jak Megalodon při leteckém dnu nad pláží. I při zajímavém scifi bonusu v závěru po titulcích, "traileru" ke Sky Frogs. Jo a té "páčky Chemtrails na palubě civilního Boeingu" (© Big Bear) jsem si původně nevšiml. Ale příště, až znovu poletím s NaziAir, si s ní určitě zacvakám! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, kterej není určitě pro běžný diváky. Ostatně kdo normální by si tenhle film po přečtení zdejšího obsahu pustil. Zombie náckové na létajících žralocích zní jako totální ujetost. A ono to taky ujetý je. Ale v dobrým slova smyslu. Já jsem se fakt bavil. S efektama je to jako na houpačce. Chvíli dole, chvíli nahoře. Někdy jsou povedený a někdy je to digitální shit. Jen je pro mě zklamáním konec, kterej byl strašně rychlej a tím pádem na mě působil odbytě. V rámci hororových komedií a filmových ujetostí tomuhle musím dát hodně silný 3 hvězdy. Nenudil jsem se. A to je to hlavní. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikol s pomocou Kickstarteru. 907 fanúšikov vyzbieralo viac ako 96 000 €. (Marceloo)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká upoutávka. (ben666)

Reklama

Reklama