Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

lukano 

všechny recenze uživatele

Oba mají slušné znalosti ve svém oboru a leckterého kritika by ve vaření hravě strčili do kapsy. Babica má zkušenosti ze světa a Sapík vařil pro prezidenty. Jednou bych chtěl vidět nějaký soutěžní pořad, kde je ještě vs. Pohlreich s tím, že by všichni měli za úkol uvařit několik shodných jídel. Ochutnávku s ohodnocením by prováděli nekuchaři, aniž by věděli, kdo jednotlivá jídla vařil. Myslím, že by bylo velice zajímavé vidět proti sobě mediálně známou špičku ve vaření. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Masakr... Nerozumím tomu, proč se Sapík snížil ke spolupráci s Babicou. Viděla jsem jeden díl, kdy Babica mrskal kuřetem do pekáče a stačilo mi to. Jediné zábavné bylo pozorovat Sapíka, jak je před kamerou v křeči. Hlášky typu "hmmm, máš to dobrý, Jirko" mi navozují žaludeční vředy. Úplně zbytečný pořad. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, kdo vymýšlel tento prazvláštní koncept, kdy Jyrka tradičně "vaří" všemožné i nemožné pokrmy a do toho pak pan Sapík přestavuje různé staročeské speciality. Oba dva je radost sledovat, zvlášť když je na obou vidět jistá společenská únava. To se pak člověk nestačí divit, že ani jednomu není rozumět a jejich pohyby nápadně připomínají latinskoamerické taneční kreace. Sranda to je, o tom žádná, ale jelikož to oba očividně myslí smrtelně vážně, je to spíš tragédie. Od odpadu tuhle show zachraňuje snad jen pan Sapík, nestor české gastronomie, na kterého se dá občas dívat a jeho recepty mě vesměs bavily. 1/10. ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

No tak to je velká jízda :D "Jiří, co tam dáváš za sýr? Babica: Prosím Tě, to je gouda. Sapík: Takže taková pizza ze severu....Sapík: Jiří, úplně Tě vidím jak stojíš, házíš to těsto a zpíváš ty jejich italské arie. Nejlepší zábavný pořad v historii televize Barrandov. Dva střelci u plotny...kilogramy másla, hektolitry smetany, oleje, tuny skvělých hlášek a uvolněná atmosféra. Zkrátka...Jiří, pojej se na to! To je vono Jiří ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Nesnáším Babicu. Je to nesympatická obluda, která neumí vařit, a bohužel není ani tak komický, aby se mu dalo zasmát. Prostě hnus. Když zmizel z obrazovky, byl to dar. Bohužel, dostal znovu prostor a je to pořád stejně na pytel. A teď přichází ten paradox, že mu sekunduje pan Sapík, který vařit umí a dokonce nepůsobí jako jelito. Tak mi řekněte, co s tím? Chci vidět Sapouše, ale musím překousnout i Babouše....a to já nedáááám!!! *Dejte mi Sapíka sólo, či! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama