Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

MrAldridge 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem se od Jirky naučil skvělou polévku...do vody dáš brambor, česnek, majoránku, vejce a kostku bujónu, aby měla říz. No tomu říkám luxusní recept. A teď můj recept, pokud jste tu polévku skutečně pozřeli nebo jste snědli nějaké zkažené jídlo, pusťte si tento pořad a pozřené jídlo ihned vyvracíte a vyhnete se tím možným větším střevním problémům. Ale abych nekřivdil, jednu hvězdu pro Sapíka, jeho jídlu se asi dá věřit a vypadá poživatelně i dobře. ()

Cundroklepac odpad!

všechny recenze uživatele

když nemáte houno dejte tam citrón a když nemáte citrón nedávejte tam nic .... jeden prochlastanej hlas že by mu mohli alkoholici závidět mister Babička o kterym dokonce i Polreich prohlásil že to neni kuchař tušim a další je vyžranej prostorově výraznější vepřovka kterej vaří jídla připomínající jeho postavu samotnou ... konec toto ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se co se týče Zdeňka Pohlreicha považuji za skalního, nepatřím mezi ty, kteří přejdou na druhou stranu ulice, když v dálce zahlédnou kuchařského eskamotéra Jiřího Babicu. Dokonce zastávám názor, že formát jeho vaření "když nemáte tymián použijte křepelčí vejce" má pro "home kuchaře" jako já své opodstatnění a dost možná je přínosnější, než zmiňovaný "šéf"Pohlreich (mám jednu z jeho kuchařek a u 90% procent receptů nevím, jestli se potřebné ingredience shání v obchodě, na nejbližší policejní stanici nebo se pro ně musí letět do vesmíru), ale tohle prostě nefunguje. Pan Sapík ač možná "kuchař s velkým K" se na televizní obrazovky hodí asi jako já do maďarské reprezentace vodního póla a pro televizní pořad potřebná koexistence mezi ním a Babicou......takovou antichemii jsem naposledy viděl, když u nás byla na návštěvě tchýně. Já vím, jídlo se stalo celosvětovým fenoménem, který na nás valí ze všech stran, ale když už chci se svojí troškou do mlýna vylézt před lidi, tak to musí mít nějakou štábní kulturu a tady je to prostě špatně. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Nesnáším Babicu. Je to nesympatická obluda, která neumí vařit, a bohužel není ani tak komický, aby se mu dalo zasmát. Prostě hnus. Když zmizel z obrazovky, byl to dar. Bohužel, dostal znovu prostor a je to pořád stejně na pytel. A teď přichází ten paradox, že mu sekunduje pan Sapík, který vařit umí a dokonce nepůsobí jako jelito. Tak mi řekněte, co s tím? Chci vidět Sapouše, ale musím překousnout i Babouše....a to já nedáááám!!! *Dejte mi Sapíka sólo, či! ()

MyskaMari 

všechny recenze uživatele

Já se omlouvám, ale fakt si nevím rady. Pořad je to absolutně příšerný, ale ty hlášky: "Ten česnek, to je jako když vánek prochází okolo" "Tak to tam přiznáme" "Můžete použít takový to jak říkáme všichni turbo" "Teď tu bramboru, to je ta chuť, to je ta síla" "Tam tomu říkají šanjuka nebo tak nějak podobně" "Tak jsem měl česnek, tak jsem tam dal česnek" "Tu mám rukulu" "Jirka mě přesvědčil, že cibule není černá, že je fialová, po 50 letech jsem to přiznal" "Křen se strouhá zásadně dokolečka" "Tak to vomotáme jako když honíme vrtulku" "Můžeme přidat kurkunu" "Zakysaná smetánka, podivej se na to, takhle ji jebneme nahoru, když to řeknu lidově" "Je z toho či- čimimuri? No čimičuri" Nakonec jsem se rozhodla dát jednu hvězdu, protože mě neskutečně rozesmívá, jak Sapík nestále říká celeru "cerel". ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama