Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím bohužel souhlasit, že nová podoba již zažitého se mi moc nelíbí. Dva noví „šéfové“ mi nejsou zrovna moc sympatičtí, vlastně jsem o nich až dosud ani neslyšel – nemá to ten správný náboj – což znamená, že je to nudnější a to je špatně. Třeba se to dalšími díly zlepší a já tomu pak zvýším ohodnocení, ale moc tomu nevěřím. ()

Toka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je teda pořádný průser. Nejenom, že je to zoufale nudný, ale ústřední dvojce vůbec nefunguje. Z jejich dialogů je cítit strojenost, způsob komunikace restauratérů jasně naznačuje minimum respektu – a vlastně se není čemu divit, když ani jeden z nich na návštěvě nevaří. Dvojice vůbec neřeší čistotu restaurace, čerstvost surovin a ostatní aspekty a je vidět, že jedou podle scénáře. Ta nepřirozenost by se dala možná zkousnout, kdyby to bylo alespoň trochu zábavný. V polovině druhého dílu jsem to zabalil a radši si pustil něco z produkce Gordona Ramsayho. ()

Reklama

Trilobajt 

všechny recenze uživatele

Taková česko/německo/italská parodie na Ano šéfe! I když scénárista asi zůstal podle všeho původní, neboť tolik známých hlášek se opakuje až hrůza (tohle jídlo mě baví, ...si nás zavolali a vyslali SOS atd.). Začátek reality show celkem krušný. Paní máma Pagana a malý Pagáč působí strašně nesympaticky. Líbí se mi, jak se elegantně natahuje stopáž pořadu. Pagáč něco řekne a maminka to po chvíli zopakuje. Nechci pořad hned zatracovat, neboť původní ano, šéfe s Pohlreichem mě ze začátku taky nijak zvlášť neoslovilo. Ale Zdeněk působil jako daleko větší profesionál a expert než tihle dva dohromady. Co se prvního dílu týče, přijde mi to jako hodinové tlachání do prázdna s lekcemi italštiny, ale... uvidíme dál.. Docela fajné jak se majitel rozohnil na Pagáča, jednu chvíli jsem myslel, že ho naseká do lazaní :) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pohlreich skončil a basta, takže nemá moc smysl srovnávat, takže buď se někomu tento typ pořadu líbí nebo se mu po deseti letech okoukal ( nebo se mu nikdy nelíbil ) . Na zabití nudného večera se to dá, když si na šéfovské duo po chvilce člověk zvykne, ikdyž zrovna první díl byl hrozný a dost jim drhla souhra i vtip. Dvě hvězdy když nic nikde večer nedávají. ()

onde odpad!

všechny recenze uživatele

Takže, ještě větší tragédie, než jsme asi všichni doufali. Dvojice bez jakkéhokoliv charisma, která dokonce vypadá, že vůbec neví co dělá. Moment, kdy to je totální WTF, když mladý nasere majitele, který jim vysvětluje co tam vše dělají a máma mu v nouzi řekla, že má povadlé kytky... Definuje všechnoi. Vítku, proč jste to nevystřihli? :D Tohle Klusák s Remundou začali parodovat už od začátku, asi na Primě vybrali špatný kamarády. Jelikož je určitě natočená půlka první serie, tak jsou dost v háji... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama