Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento pořad se již od doby před svým odvysíláním potýkal s problémy. Jeden z nich bylo oprávněné srovnání s Pohlreichem. Formát prostě zůstal stejný. Noví hrdinové postrádali charisma a rozhodnost "šéfa" a také mi připadalo, že do svých podniků si je zvali majitelů spíše pro sebepropagaci. Proto mnohdy matka se synem postávali často někde v koutě jako bezdomovci, čekající na vyhozené zbytky. A bylo znát, že je tam vlastně nikdo nechce. Však také Jitka nebyla schopna pořádné rady a Santo měl více ukázat, že je v oboru znalý a rázný. Ale nešlo to a proto to nevyšlo. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Vím, že málokdo může za svůj exteriér daný mu od Šéfa a pokud má navíc hlas kastráta a dikci ostravského(sorry pane Jiří)transsexuála, nemá to v životě lehké, byť by byl jeho údajný biologický otec opravdový postrach komisaře Cattaniho. Nehodlám nikomu ubližovat jen tak z plezíru. Jsem zkrátka dobrák od kosti...ale...ale takhle nějak si představuji svého nepřítele, Hohohó, rudého bolševického ňoka Santu. Nesrovnávám Zdendu, nesrovnávám formát pořadu, nesrovnávám nic, ani to nelze. Nelze to i proto, že jsem v naprostém šoku, že jsem až zapomněl na paní šéfovou...respektive rád bych. Tak takhle ne, takhle né, pánové a dámy. EDIT: 27.11., trošku se již chytám za rypák(a že mám za co)a musím konstatovat, že jsem byl lehce předpojatý. Pokud navíc Svatý přestane používat pro mě neznámé slovo "potencionální", bude to ještě lepší. Zvedám na dvě pizdy. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům se bohužel výměna hlavního protagonisty vůbec nevyplatila, nové dvojici zoufale chybí tolik potřebné charisma, které má jejich předchůdce na rozdávání, čímž jednotlivé epizody ztrácí na poutavosti, rovněž na humoru a jednoznačně mi nesedl ani lehce pozměněný koncept. Dodnes si pamatuju, jak moc jsem byl z Ano, šéfová! zklamaný a mé pocity se dodnes nezměnily. Tím samozřejmě netvrdím, že by Jitka nebo Santo nebyli profíci, to nikoliv. Jejich úspěšná restaurace Sempre Pagana dokazuje, že v businessu mají obrovské zkušenosti, jenom je tak nějak moc neumí předat a hlavně podat zábavnou formou. Zkrátka Zdeněk Pohlreich nastavil laťku sakra vysoko, kterou se Jitce ani Santovi nepodařilo překonat, ba dokonce se jí ani trochu dotknout. 2/10. ()

kujon

všechny recenze uživatele

Já se sice považuju za Zdendovo velkýho fandu, nicméně ani tohle není úplně nejhorší. Paní "šéfová" je taková rozverně veselá tetka, ale na úrovni. Její syn působí trochu nedospěle, nicméně notno říci, že podle prvního dílu také velmi slušně a taknějak až naivně sympaticky. Zatím to nechám bez hodnocení, uvidíme co přijde. ()

Najnou odpad!

všechny recenze uživatele

Proč jste ho nenechali umřít? Důstojně, s trochou sebeúcty ho nechat odejít. To by bylo gesto hodné velikána. Jenže to se v našich luzích a hájích nenosí. A to tentokráte nemluvím o Lihošovi. Ale vlastně ani o Zděndovi ne, toho nikdo na věčnost posílat nutně nemusí. Proč ale do psích náušnic musí Prima za každou cenu ždímat formát, který mohl odejít na vrcholu? Alespoň trochu oddychu by si chudák zasloužil. Ale to ne, raději mu k narozeninám udělají tak debilní znělku, že se většina diváků (a/nebo jejich televizních přijímačů) nedožije ani prvního rozhovoru hlavních protagonistů zahraného kvalitativně někde mezi Policií v akci a Nebezpečnými vztahy. Z nějakého perverzního důvodu, snad kvůli pietě, jsem chvíli uvažoval nad jednou hvězdou. Nicméně už dlouho se mi nestalo, že bych po třech minutách žadonil "Prosím nebudeme to dokoukávat, viď?" ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama