Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento pořad se již od doby před svým odvysíláním potýkal s problémy. Jeden z nich bylo oprávněné srovnání s Pohlreichem. Formát prostě zůstal stejný. Noví hrdinové postrádali charisma a rozhodnost "šéfa" a také mi připadalo, že do svých podniků si je zvali majitelů spíše pro sebepropagaci. Proto mnohdy matka se synem postávali často někde v koutě jako bezdomovci, čekající na vyhozené zbytky. A bylo znát, že je tam vlastně nikdo nechce. Však také Jitka nebyla schopna pořádné rady a Santo měl více ukázat, že je v oboru znalý a rázný. Ale nešlo to a proto to nevyšlo. ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

To hodně bolí. Pohlreich týhle show nasadil laťku zatraceně vysoko a myslím, že se jen těžko někdo může vyrovnat. Máma Pagana a syn Pagana můžou bejt hodný lidi a profesionálové, ale nemaj ani špetku toho co do toho dával Zdenda. Nemají tu energii, elán a zápal. Pohlreich je profík, věděl o čem mluví, dokázal seřvat, nadávat, ale i potěšit, poradit a motivovat. Navíc je to showman a jeho nadhled byl jedinečnej. Teď už zbyla jen nezáživná nuda a zábava žádná. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Pohlreichových aut a motorek se tento pořad zase snaží vzbudit zdání lidovosti a že snad oba hlavní protagonisté jezdí všude MHD. Tomu ale asi nikdo moc nevěříme, stejně jako té bodré stylizaci čao, mámo - bon giorno, synku. Jinak ústřední dvojice zatím nic moc neprojevila, vše poměřují svými italskými chutěmi a jídly, ale ta zas nemusí sedět každému. Tvůrci se pak snaží hrát na nějaké ty citové struny a vydupat ze země příběh, ale jde jim to fakt mizerně. --- EDIT: Po více dílech mám pocit, že jde spíše jen o reklamního průvodce luxusními středisky nebo penziony s restauracemi. Navíc si ti dva odporují - v jednom dílu chlapa seřvou, že má moc vysoké ceny, v druhém ženskou, že je má moc nízké a nasadí je na cenu těch z minulého dílu, které kritizovali. Prase aby se v tom vyznalo. ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Vypnul jsem to když se tyhle dva světácí podivovali nad nokem a párkem xxl.Prostě všudybylové, všemu rozumí, od všeho mají klïče.Čekal jsem když ta tetka toho mamánka začne kojit, to by sedělo k téhle dvojici mocného úderu.Zdenda chybí a to hodně, ten defakto táhl celej ten pořad a povýšoval ho nad běžnou látku primy.Teď jsou tady ti dva a přál bych jim ať se udáví rudým bolševickým NOKEM! ()

Simomon 

všechny recenze uživatele

Ano šéfe byl jediný televizní pořad, u kterého jsem vydržel až do konce. Vyvoj od kulinarské show po socdoku drama me bavil. Proto jsem byl zvedavy na pokracovani s titulem "Ano sefova". Sága se původni predloze hodne vzdaluje a feelingem pripomina legendarni Farmar hleda zenu. Prima ze vsech televizi umi nejlip tezit z cringe situaci. Sledovat Ano sefova je totalni guilty pleasure, chvilemi nevite, za koho vam je ze zucastnenych vice trapne. Presto, ze se z lovebrandu (Zdeňka) stal cringe porad, stejne je to porad bozi! 80% 5/5* ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama