Reklama

Reklama

Hotel Herbich

(seriál)
Česko, 1999, 10 h 41 min (Minutáž: 5–53 min)

Režie:

Hynek Bočan

Scénář:

Petr Zikmund

Kamera:

Ivan Šlapeta

Hrají:

Blanka Bohdanová, Jiří Langmajer, Bára Munzarová, Simona Postlerová, Jan Kačer, Květa Fialová, Zuzana Bydžovská, Zlata Adamovská, František Němec, Pavel Kříž, Rudolf Hrušínský ml., Jan Hartl (více)
(další profese)

Epizody(13)

Před 2. světovou válkou vlastnil český podnikatel Hanuš Herbich luxusní hotel s překrásným parkem a tenisovými kurty. Plnil si svoje sny, chtěl aby si lidé toto místo oblíbili, byli tam šťastní a hlavně se vždy vraceli. Avšak po válce roku 1948 o svůj hotel přišel a po několika měsících skonal na infarkt. Zůstala po něm rodina a po obratu totality k demokracii roku 1989, kdy byla na cestě obnova soukromého vlastnictví, chtěla navrátit zpět svůj majetek. Matka Ada Herbichová leží v nemocnici a jediné co chce, je opět stmelit svou rodinu. Z Německa, kam před lety emigroval mladší syn, se vrátil Tomáš a se svým bratrem Karlem a sestrou Helenou po velkém boji o navrácení, začali plnit otcův sen a rekonstruovat hotel Herbich. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele H34D k tomuto seriálu (1)

Hotel Herbich (1999) odpad!

Tento seriál se málem stydím ohodnotit, protože z hodnocení mimo jiné vyplívá, že jsem se na ten šílený brak skutečně díval (naštěstí jen na pár dílů). Alespoň pro mé ospravedlňění hovoří počet udělených hvězdiček, kterých je tedy celkem 0. Hotel Herbich pro mě tvoří zlom v české seriálové tvorbě... Zlom v pravám slova smyslu, protože jsem tímto počinem nad "obyčejnými" českými seriály, zlomil hůl a definitivně se obloukem vyhnul veškeré budoucí tvorbě typu Pojišťovna štěstí apod. Skutečně nevidím jediný důvod, proč se na tyto hovadiny dívat, vždyť existuje tolik jiných krásných způsobů jak nekvalitně zabít čas... 0/10 ()

Související novinky

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

03.10.2021

Ve věku 91 let zemřela herečka a malířka Blanka Bohdanová. Již jako malá chodila do baletu a v dětských rolích vystupovala na jevišti v rodné Plzni. Po studiu na obchodní škole vystudovala brněnskou… (více)

Reklama

Reklama