Reklama

Reklama

Freddy Krueger je v pekle - a to doslova. Jako odsouzenec k doživotnímu trestu chystá fantastickou pomstu... a jediné, co k ní potřebuje, je malá výpomoc. Na scénu přichází Jason Voohees, rovnocenná ikona zběsilosti, který Freddymu ideálně vyhovuje pro to, aby znovu šířil strach a hrůzu v Elm Street. Jak přibývá obětí, je jasné, že Jason není ochotný zůstat stranou. A tak se vyděšené město ocitá uprostřed strašlivého a šokujícího souboje dvou titánů zla. Vítěz zabije všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Absolutní nářez, dvě hororové legendy v jednom filmu, Freddy Krueger a Jason Voorhees, rozdají si to spolu ve velkém stylu, spád filmu je tak strhující, že se ani nenadějete a už je konec, nutnost pro všechny hororové fandy, opravdu nechápu, proč Warneři u nás nedistribuovali film do kin, vždyť na horory se u nás chodí a na tyhle dva frajery by se chodilo zcela určitě ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Tomuhle crossoveru nemám co vytknout. Tvůrci to pojali jak nejlépe mohli a připravili skvělou zábavu pro všechny fanoušky těchto hororových ikon. Film jsem viděl už vícekrát a vždy jsem se pekelně bavil. Skvělé akční scény, spoustu mrtvých, hektolitry umělé krve – co víc si u slasheru přát?! Pro Englunda je to poslední film, ve kterém ztvárnil roli Freddyho Kruegera a se svou životní rolí se rozloučil více než důstojně. ()

Reklama

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

4* za to, že mám rád áčkové horory, za to, že mám rád béčkové horory a za to, že se v souboji střetly legendy hororového žánru a nikdo nebude stíhat ochutnat popcorn v ruce, protože Freddy Vs. Jason nabízí tu nesmírnou atmosféru 80. let. Atmosféra přímo dýchá na náš krk a vzpomínáme na to, jak jsme se báli jít v noci na záchod po skončení všech hororových klasik. Scéna s vanou plnou krve je perfektní, hudba Friday the 13th při nástupu Jasona geniální, Freddy Krueger má ostrou ruku jako žiletka a krásné slečny (překrásné dekolty, nahé prsa) připravené k likvidaci je třešnička na dortu. Začátek není úplně bombastický, ale pak nastupuje velká jízda. Výborné finále. Chci se dožít souboje Leatherface vs Michael Myers!! ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Kto bol cely cas dobry, posluchal, mal dobre znamky...a tak..zasluzi si FREDDYHOOOO! kto bol este lepsi...dostane JASONAAAA! a ten,kto je skvely, ma nacuvaci pristroj,takze pocuje VSETKO a znamky ma skvele,lebo jeho tatko je riaditelom, dostane FREDDY vs. JASON !!! welcome to the HELL meine Freunde. Dufam,ze sa budete bavit...ak nie skoncite ako jedna z obeti... ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se to nedá brát jako horor (i když, několik náznaků hororové atmosféry tu je), ale hlavně je to komedie a to celkem slušná. Většina lidí to koupí celkem směšně, souboje Jasona a Freddyho jsou udělané celkem dobře, ale tak, že se tomu nejde negebit (což asi bylo myšleno). Prostě dobrá komedie. ()

Galerie (157)

Zajímavosti (27)

  • Hneď počas prvého víkendu zarobili Freddy a Jason vo svojom prvom spoločnom filme skoro 36 a pol milióna dolárov, pričom tento zárobok je vyšší ako celkové severoamerické zisky ich posledných samostatných výstupov na filmových plátnach. (2-Xtreme)
  • Světová premiéra proběhla v USA 13. srpna 2003. Ne v pátek 13., ale ve středu. (Stocki)
  • Jednalo se o první film s Freddym Kruegerem (Robert Englund), který se nenatáčel v USA. Filmaři tak museli najít dům, který by se co nejvíce podobal známému domu na Elm Street z předchozích dílů. (Holina)

Související novinky

Pátek třináctého dostane seriálový prequel

Pátek třináctého dostane seriálový prequel

01.11.2022

Zatímco poslední celovečerní příspěvek do jedné z nejpopulárnějších hororových sérií všech dob dorazil do kin už před dlouhými třinácti lety a dalšího filmu se kvůli tvůrčím sporům o práva na… (více)

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Freddy vs. Jason vs. ?

Freddy vs. Jason vs. ?

05.08.2008

Bývalý táborník z Crystal Lake Jason Voorhees a kotelník z Elm Street Freddy Krueger se nesmazatelně zapsali mezi hororové ikony, ale v kinech se naposledy objevili před pěti lety. A rovnou spolu.… (více)

Freddy a Frankie plánují návrat

Freddy a Frankie plánují návrat

08.01.2008

Dnes potěšíme příznivce dvou slavných hororových ksichtů. Freddy Kruger a Frankensteinovo monstrum jsou sice i přes žánrovou příbuznost dva naprosto odlišné a vzdálené fenomény, ale v uplynulých… (více)

Reklama

Reklama