Reklama

Reklama

Otevři oči a naskoč! Čeká tě jízda tvého života. Je Štědrý večer, pravý čas na dobrodružství. A tebe čeká v podobě cesty, která se kroutí nahoru a dolů horami, klouže po ledových pláních a šplhá přes závratně vysoké mosty. Vítej na palubě polárního expresu, kde je během cesty podávána horká čokoláda rozvernými číšníky a dobrodružství čeká v každém vagónu. Režisér Robert Zemeckis vytvořil s pomocí hlasu Toma Hankse opravdovou vánoční klasiku. Společně vás zavedou do světa kouzelné animace. "Vidět, znamená uvěřit", tvrdí záhadný tulák, který tě doprovází na této fantastické cestě. Uvidíš skutečné zázraky" Vlak je připraven, tak neváhej a nastup! (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

webersinke

webersinke (hodnocení, recenze)

Když vidím, jak je tu opěvována ta animace, tak musím konstatovat, že za 16 let strašně zestárla. Mě přijde děsivá. Postavy mají hororové grimasy, ta brutální dárková mašinérie ve městě... uf. Tohle mi fakt nesedlo

vadox

vadox (hodnocení, recenze)

Krasne spracovnie vianocneho pribehu (aj ked tak trochu komercne "americky"). Ma to dej, kuelnu atmosferu, niekedy zimomriavky nahanajucu hudbu.

Patri spolu s troma orieskami a  perinbabkou do domacej vianocnej atmosfery.

Novfilm68

Novfilm68 (hodnocení, recenze)

Tento film je srdcová záležitosť. Graficky nádherne spracovaný a ved má aj prečo. obrovské finančné náklady urobili svoje. Tento film som zaradil u nás doma k tradičným ktoré sa cez vianoce pozerajú...

na příspěvěk reagoval remy

Simomon

Simomon (hodnocení, recenze)

Horsi propagandu santy jsem snad nevidel a shlednutim tohoto filmu je tech nejzahodenejsich 100 minut vaseho zivota. Po Hostelu nejhorsi film, co jsem videl. Trapne, velmi trapne..

Helmut02

Helmut02 (hodnocení, recenze)

Na me je to delane az prilis na efekt. Navic je to moc americke, coz nemusim :-)

superman

superman (hodnocení, recenze)

Příjemný snímek s hezkým příběhem a brilantní vizuální stránkou

Honziq

Honziq (hodnocení, recenze)

Ten film měl být HRANÝ! Natočit animák, který postrádá výtvarnou stylizaci postav, je podle mě zrůdnost. Ale jinak roztomilý vánoční příběh, na který se příjemně kouká.

Wilow

Wilow (hodnocení, recenze)

všuse štastný smích se rozezní do svátků vánočních... :)Přátelé nás navštíví a všude štastný smích... Polární expres....z roku 2004:) vánoční pohádka. Tom Hanksm,a vlak, co nemá čas. Prosím nebrzdit zbytečně at včes ještě dorazíme na severní pol.... Pokud máte čarovný zlatý lístek, vítejte na palubě polárního expresu... dětská vánoční pohádka na štedrý den:). Kod by tohle nepřál jako malý kluk. Věříte na santu?:)) A na duchy taky?

OL@F

OL@F (hodnocení, recenze)

Nevím,proč to všichni zavrhují...Nebyl jsem na tom v IMAXu,ale pustil jsem si to v klidu domova na DVD 6 dní před Vánocema.Musím říct,že vizuální zpracování je opravdu pohádkově nádherné,hudba Alana Silvestriho brilantní,Tom Hanks jako vždy perfektní...Pohádkově vánoční film...

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Batman a Superman digitálně animovaní

Batman a Superman digitálně animovaní

04.09.2007

Chvíli v tom byl docela slušný chaos. Když studio Warner Bros. oznámilo, že hodlá už příští rok odstartovat natáčení Justice League of America, komiksoví fanoušci začali střihat ušima. Co to, co to?… (více)

Zemeckis, Carrey a duch Vánoc

Zemeckis, Carrey a duch Vánoc

09.07.2007

Filmová veřejnost začíná být ze Zemeckisova Beowulfa pěkně nervózní. Digitálně animovaná adaptace staroanglické poémy, v níž podobně jako Tom Hanks v Polárním expresu ožijí díky technologii motion… (více)

Já se vrátim! Nebo ne?

Já se vrátim! Nebo ne?

14.11.2006

Když se Arnold Schwarzenegger, někdejší nejlépe placený herec Hollywoodu, opětovně stal guvernérem státu Kalifornie, početné zástupy fanoušků opustil i ten poslední zbytek naděje na jeho comeback.… (více)

Reklama

Reklama