Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer

Recenze (139)

ER 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se nechal nachytat na seriál od tvůrců Sex ve městě. Po první epizodě mi bylo jasné, že je to trochu jinak. Tady se hraje na jednoduchost , sex se skrývá pod peřiny a casting je béčkový. A i když se pár slušně humorných dialogů objeví, mohlo to být lepší a střet "zaostalé" Francie a "moderní" Ameriky je spíše k pláči. Ale jakž tak jsem se na seriál dodíval. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Americká husička v Paříži, která neumí kváknout francouzsky a myslí si, že si z jejích velkých Insta nápadů a korporátní marketingové moudrosti sednou její pařížští kolegové na prdel, holka která své "práci", ta se z větší části sestává ze sebeprezentace - focení se ve vyzývavých pózach na trendy místech, z okamžitého postování na socky, samozřejmě s úderným sloganem a hashtagem, a vedle toho taky z marketingových kampaní pro francouzské klienty, kteří mají diametrálně odlišné představy o tom, jak má taková reklama vypadat (ideálně tradicionalisticky, snobsky a sexisticky), dává největší důležitost - no protože pracuje 24/7, neumí se bavit, nosí extravagantní oblečky a všecko moc řeší a hrotí, jo a vedle toho samozřejmě hledá tu správnou lásku v iluzivním marketingovém konceptu Paříže (jo jsem spíš na namachrovaný britský frajírky :). Tak jasně - teď jsem tu vyplivla tu správnou snůšku stereotypů, ale na tom se Emily in Paris prostě veze, na velmi exponovaných a zároveň zjednodušených střetech odlišných kultur a mentalit, a divák se prostě baví. Zcela mimo realitu, zasezena v živném podhoubí aktuálního virtuálního světa sociálních sítí. Někdy člověk potřebuje vypnout a sledovat prostoduchou zábavu, jako fakt jo! Mimochodem tohle sledovat v českým dabingu, never! ()

Reklama

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Tak tento serial je za mne uplne super. Moc hezka mista v Parizi, Lily je tam skvela, libi se mi jeji ruzne outfity a Gabriel olalala. Ted akorat sleduji aktualni serii, za mne skoda, ze neni vice dilu, vsadim se, ze celou novou serii shlednu za dva dny...  Libi se mi propojeni krasneho mesta, mody, romantiky a hercu, na ktere se dobre diva. Holky urcite doporucuji. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Netflix moc dobře rozumí dnešní době, a proto přináší do amerického seriálu trošku evropského koření. Upřímně jsem si myslela, že už jsem o něco náročnější divák, ale asi si to namlouvám. Protože já si vážně nepamatuji, kdy jsem si u něčeho tak jednoduše a hezky odpočinula. S lehkým studem přiznávám, že čím je Emily povrchnější, šíleněji oblečenější, čím víc se jí daří udělat doslova z každé fotky nebo věty virál, čím víc ji mají lidi, co ji nejdřív nesnášeli bezdůvodně rádi, čím víc je přelétavá, tím radši se na ni dívám. Víc vzdálenější od reality to být nemůže, a díky za to. ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

Na substacku jsem se rozepsal o tom, proč má podle mě smysl uvažovat o Emily in Paris jinak než jen o totálně odpočinkovém úniku od reality. Netflix totiž tenhle zdánlivě hloupoučký seriál využívá k prosazování svých značkových hodnot. Mimo jiné třeba přesvědčuje Francouze, aby tolik snobsky nelpěli na svém sofistikovaném umění a pustili si domů trochu toho laciného amerického mainstreamu (tj. Netflix). Na Emily in Paris proto podle mě nejsou nejhorší všechny ty čítankově hloupé stereotypy, ale fakt, že jde nakonec o poměrně nenápadnou reklamu na internetovou televizi. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • Kvůli natáčení žila Lily Collins čtyři měsíce ve francouzské metropoli. (Duoscop)
  • O popularite seriálu svedčí aj to, že Mapy Google pridali značku pre lokalizovanie Emilynho (Collins) bytu v Paríži. (krasomama)
  • Natáčanie seriálu prebiehalo na viacerých miestach v Paríži. (dyfur)

Reklama

Reklama