Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (157)

JB001 

všechny recenze uživatele

Buranské komedie z hollywoodské produkce až na výjimky, které potvrzují pravidlo, nemám zrovna v lásce. A vlastně ani ty české. Například svého času jsem v kině nevydržel do konce ani u Dědictví aneb Kurvahošigutntag (a to jsem filmy Věry Chytilové měl hodně rád). Se svým dnešním hodnocením půjdu hodně proti proudu.  Výborně jsem se u toho pobavil zejména kvůli hlavním protagonistům. Petra Hřebíčková ve své roli přímo excelovala na rozdíl od trapné komedie Petra Kolečka Mezi prsty. Tu jsem naštěstí viděl jen v televizi a vydržel jsem do konce jen s vypětím všech sil. Štěstí je krásná věc je podle mého názoru na CSFD podhodnocená komedie. Já ji naopak považuji za jednu z nejlepších v posledních zoufalých letech. ()

njuska odpad!

všechny recenze uživatele

Osobně mě otravují filmy, kde se postavy chovají naprosto nepřirozeně, jako totální dementi. A ani moc nerozumím, kdo se tomu může smát (spoiler: třeba té stupidní scéně, kdy buranka zmuchlá výherní tiket se 160 milionama a na truc ho hodí do rybníka...). Neskutečný, že na tohle jdou prachy ze státního rozpočtu :-/ ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Uh... tak jestli tato ,,KOMEDIE'' prošla zdejším hodnocením jako ta z lepších posledních českých komedií, tak je opravdu stav nouze. Karla Zimu mám moc rád, je to správnej kolík, herecky je fajn a vážím si ho i jako člověka. Bohužel podle mne nemá kliku na ty správné role. Spíše různě přicmrndává v rolích vesnických svérázů a buranů, v rolích jako jsou dobrovolní hasiči atd... Tady tedy dostal hlavní roli, ale eh... Řezníčkovou mám taky rád, jednak je to pořád ještě kus pěkný ženský (když se moc nesměje) a v Přes prsty byla celkem sexy a vtipná. Tady ale někdo řekl těmhle dvěma, že se mají pitvořit, dělat grimasy a chovat se jako debilové. Snad to měla být vesnická satira o tom jak balíci přijdou k penězům, snad to dokonce mělo oslovit úplně všechny s filozofickým poselstvím, že peníze nejsou vše. Výsledek je tragický. Ačkoliv je ve filmu spousta herců, kterých si vážím, byla to prostě nevtipná hrůza. Pobavily snad jen ty potahy na kožené sedačky nového auta z té látky ze které Jana šila závěsy... V podstatě je to jako kdyby Troška točil Kurva hoši gutntag takovým tím jeho kameňákovým stylem. Ty naše česká filmová komedie...kampak jsi se nám ztratila? Je nám tu bez tebe smutno !!! Vrať se prosím! Dávám za jeden výherní tiket. * ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Petra Hřebíčková se pomalu a jistě stává zárukou trochu přitroublých českých komedií. Tady navíc ani chemie mezi ní a Karlem Zimou moc nefunguje. Zasmála jsem se snad pouze u scén, v nichž se objevil Zdeněk Godla. Scenárista Jaroslav Sauer se zase jednou vyznamenal tím, jakou slátaninu do světa vypustil. Povedenou titulní píseň v podání Richarda Müllera si tento snímek opravdu nezaslouží, i když k finálnímu „plážovému” záběru, který kupodivu není vůbec marný, se docela hodí. (35%) ()

Dogfish 

všechny recenze uživatele

Scénář těchto letních komedii je vždy stejný. Hodíte do hrnce pár osvědčených herců, kteří jsou momentálně populární (Hřebíčková, Langmajer nebo Vetchý), naivní scénář okořeněný rádoby vtipy a hlavně to krásné letní počasí. Je to prostě bída a pořádná komedie v nedohlednu. 1* za pár obíbených herců a druhou za hlášky Godly. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Auto s penězi, které bylo ukradeno hlavnímu hrdinovy, mělo GPS satelitní vyhledáváník, podle kterého mohl snadno dohledat auto i s penězi, tak jak ho našla spolužačka v hotelu. (cmenda)
  • „Dostal jsem roli Patrika. Je to kluk, kterému exekutoři sebrali taxíka, a tak pracuje pro obec. Nakonec peníze na toho taxíka dostane, tak s ním jezdí,“ popisuje svoji filmovou postavu Zdeněk Godla. (SONY_)

Reklama

Reklama