Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Hviezdy kultového seriálu Beverly Hills 90210 z 90. rokov minulého storočia (1900-2000) - Tori Spellingová, Jennie Garthová, Shannen Dohertyová, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green a Gabrielle Carterisová - sa stretnú v metropole zábavy Los Angeles, aby spolupracovali na oživení ich spoločného diela po dvadsiatich rokoch. Herci si však rýchlo uvedomia, že ich spoločné stretnutie po rokoch je oveľa zaujímavejšie než vymýšľanie príbehu novej série vzkrieseného seriálu. Čo sa stane, keď sa po rokoch znova stretnú prvé lásky, starí priatelia, úhlavní nepriatelia a oživia sa dávne vzťahy a romániky? (TV JOJ)

(více)

Recenze uživatele Psycho.R k tomuto seriálu (1)

BH90210 (2019) 

Při sledování prvního dílu jsem měl pocit podvodu, který však pozvolna odcházel, až jsem se naladil na správnou vlnu. Nostalgie taky zafungovala i když jinak, než by tomu bylo u přímého pokračování. Komediální nota mi nevadila, naopak jsem měl pocit, že herci mají nadhled a nedělá jim problém sebereflexe (viz. Spelling, která přiznává, že procházela léta jen reality show místo herectví, aby měla peníze). A jedno velké plus - zákulisně je cítit, že hromadně nesouhlasí se současným stáhnutím půlek Hollywoodu. Me too je tu nejednou kritizováno, ovšem tak, aby to nevyčnívalo, všichni zkrátka odmítají podepsat smlouvu o to, že pokud se s někým ze štábu zapletou, dělají to ze svobodné vůle. A také je tu shazováno téma feminismu, který bývá často už za čárou. Tyto plusy píšu s plním vědomím toho, že jsem za rovnoprávnost všech bez rozdílů, ale v současnosti jde o přehnané pózy. ()

Související novinky

Návrat Beverly Hills provází potíže

Návrat Beverly Hills provází potíže

18.05.2019

Návrat kultovního seriálu Beverly Hills 90210 se ukazuje být stejně tak dramatický za kamerou, jako kdysi v devadesátých letech před ní. Podle serveru Variety opustil šestidílný seriál nově… (více)

Reklama

Reklama