Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Příhody mluvící mořské houby, která pracuje v restauraci rychlého občerstvení, navštěvuje vodáckou školu a žije v podmořském ananasu. SpongeBob žije ve dvoupatrovém ananasu několik sáhů pod tropickým ostrovem Bikini Atoll v podmořském městě. Místo logického přístupu ke každodenním výzvám přistupuje SpongeBob k životu svérázně a nekonvenčně. Ať už hledá nejlepší obracečku, aby se zdokonalil v technice smažení hamburgerů v Krusty Krab, nebo se jen tak poflakuje se svým nejlepším kamarádem Patrikem (sympatickou mořskou hvězdicí), SpongeBobovy dobré úmysly a přehnaně horlivý přístup k životu obvykle způsobí v jeho podvodním světě chaos. (Česká televize)

(více)

Recenze (287)

Eddard 

všechny recenze uživatele

Spoungbob je taková malá, milá blbůstka, která mě vždycky zaručeně rozptýlý, když nemám zrovna náladu podívat se podesáté na nějaký díl South Parku, Futuramy či Simpsonů. Taková dadaistická, veselá záležitost, která se sice nikdy nevyšplhá do takový výšin popularity jako výše zmíněné kusy, ale rozhodně mezi nima místo má. Ať žije Spongebob, vivat Patrick! 70% ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Jakožto malej capart jsem tuhle bizarní podmořskou fast-foodovou kuchařku, kde ústřední postavičky mají ADHD, neskutečně žral. Dnes tuhle chujovinu považuju za nadčasovou reklamu na lysohlávky. SpongeBob & spol. jsou memelordi.... televizní milník a nostalgická šmakuláda pro nultou generaci. Mé nejoblíbenější pasáže jsou samozřejmě ty, kde je SpongeBob bez kalhot. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Spongeboba jsem poznal když jsem byl hodně malej, tak si pomatuju jak jsem vždycky čekal na RTL nebo Nickledonu nebo co vlastně bylo.. who cares.. na desatou hodinu abych mohl vidět Spongeboba s německým dabingem. Později už jsem si to stahoval v "dospělosti" a koukal na to a vždy mě to pobavilo. Tahle houba a jeho přátele žijící pod vodou je prostě boží. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Zajímavá pohádka, která hrává na Nova Cinema. Viděl jsem už dříve i na Nově, ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost, až do teď. Šílené postavičky, šílené příběhy, které baví dokonce i mě. Trošku ubíjí dabing, ale asi se dalo čekat, že děti si na kvalitu dabingu stěžovat nebudou. :) 82% ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

rititiki vadí důraz na kšeftování, ale pro mě je hláška krabáka: "prašulky" s tím dětským nadšením to, co mě skvělým způsobem rozesmálo. Naivně se tvářící seriál, který hýří optimismem a se dotýká i hlubokých věcí v tom mezilidským styku. Chci se na to dívat :-) Spongebob - čistá duše stejně jako Patrik. Asi jsou i tací, ale nevím, jestli vždy a za každých okolností jako Spongebob. Seriál tak na čtyři, ale film, to je prostě mrda. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (78)

  • Skoro pokaždé, když některá z postav něco odhodí, je možné zaslechnout zvuk rozbitého skla. (Karlsberger)
  • Ukrajinská komise, co má dohled nad veřejnou morálkou, soudí že Spongebob je homosexuál a seriál má záměr poškodit dětskou psychiku. (Pierre)
  • Tom Kenny stvořil Spongebobův hlas ve chvíli, kdy slyšel křičet naštvaného trpaslíka. (cvaky32)

Reklama

Reklama