Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2023), 112 h 46 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(291)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

gumbo 

všechny recenze uživatele

90% Je to normální? No samozřejmě, že není, proto je to taková sranda. Jak charakterizovat seriál, kde hlavními hrdiny je mořská houba (Spongebob Squarepants), jaho kamárad hvězdice (Patrick Star), chobotnice s obsesí v hraní na klarinet (Squidward), chamtivý krabí majitel občerstvení (Mr. Krabbs) atd... ? To snad ani nejde, podívejte se sami a zjistíte třeba i to, jak vypadá mořská veverka :). Co ty na to Garry? .... miou miou ()

stration 

všechny recenze uživatele

Už jsem o tomto seriálu a filmu něco slyšel. Ale říkal jsem si, že jde o nějakou další americkou blbovinu. Já hlupák!!! Vše změnilo jedno ráno, kdy jsem vstal dřív a náhodou v televizi běžel Spongebob. Něco takového jsem ještě neviděl. Naprostá zvrácenost, všechny roztomilé seriály pro mrňata obrácené naruby, geniální hlášky, hudba, scénář! Okamžitě jsem se zamiloval. Můžu vidět kdykoliv a nikdy se neomrzí. Doporučuju všem, kteří dosud neměli tu čest. Zátiší Bikin a jeho obyvatelé v čele se Spongebobem na Vás čekají! ()

Reklama

Fryštok 

všechny recenze uživatele

Good old Spongebob. Nějaký díly má přece jenom slabší, ale ve většině případů se jedná o ryzí esenci geniality, na kterou se těžko zapomíná. Taktéž se jedná o jeden z mála seriálů, který má lepší český dabing než původní, hlavně díky Janu Maxiánovi, který umí ztvárnit Spongeboba jako snad nikdo na světě. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Kdo by věřil, že přijdu na chuť malé žluté houbě téměř ve věku dospělosti. Čím jsem starší, tím víc mě baví pozorovat Spongebobovo žití ve velkém ananasu na dně moří. Neskutečně se bavím nad jeho zvláštností. Patrik je takový hlupák, čímž si dokáže získat veškerou pozornost. A neméně důležitý Sépiák, který mě baví jeho nabručeností a neustálou znuděností. Některé díly opravdu stojí za to, například když je záběr na Geryho ulitu, či Spongebobovy nohy. Nestalo se mi, že by mě nějaký díl nebavil. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 70%. Nikdy jsem se na to nedíval, až nyní občas se synem přítelkyně. Některé díly lepší, i dospělí se zasmějí, některé díly takové spíše trapnější. Ale když se člověk dívá na celý díl, rozhodně je to lepší, než vidět útržky, protože to je děs. Ne, že bych to musel vidět, ale když už se na to dívám, dá se to přežít a když člověk chytne lepší díl, i se pobaví a zasměje. Howgh! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Mořská houba Spongiforma squarepantsii, objevená v roce 2011, byla pojmenovaná právě po hlavní postavičce seriálu - Spongbobovi Squarepantsovi. (P. J. D.)
  • V originálnom znení sú prvé SpongeBobove slová "May I take your order?" (Carol Pifková)
  • Ve zvláštních dílech se objevuje místo úvodní znělky hraná scéna, ve které vystupuje pirát, kterého nehraje nikdo jiný než sám dabér SpongeBoba - Tom Kenny (v seriálu dabuje i šneka Garyho). (Nexty)

Reklama

Reklama