Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během pouhých pěti let Ted Bundy, jeden z nejobávanějších amerických masových vrahů, unesl a zavraždil stovky žen. Byl inteligentní, přítažlivý a měl charisma. Navždy změnil profil masových vrahů a právě proto je jeho příběh tak děsivý. Ted Bundy žil mezi námi a vraždil přímo před našima očima. Film byl natočen podle skutečných událostí a pokládá divákovi provokativní otázku: poznali bychom takového člověka? Vzbudil by v nás důvěru? (Intersonic)

(více)

Recenze (118)

kareen 

všechny recenze uživatele

Skoro mi to připadá, jako kdyby se pár filmařů někde v baru, notně posilněno alkoholem, vsadilo, kdo natočí nejnudnější film o jednom z nejznámějších sériových vrahů Ameriky a vítěz pak svůj výtvor zrealizuje. Vážně to bylo velké "vzrůšo", sledovat hodinu a půl jednoho nechutného, zbabělého úchyláčka, jak s pravidelnou jednotvárností, přibližně tak jednou za deset minut flákne pár lepých dívek po hlavě, přičemž oběti se okamžitě po první ráně hned bez hlesu složí a pak už jen celý říčný dovádí nad jejich těly za hlasitého stupňování slova fuck. A mezitím, asi aby měl divák dostatek času rozdýchat to neskutečné napětí, je nám servírováno jakési psychologické rodinné drama, nejspíš abychom pochopili pohnutky, které Teda přivedly až na elektrické křeslo. No, tak jako tak, větší záhadou pro mě bylo, kde sehnali tak nevýrazné obsazení, jak se jim povedlo zadupat do země třeba i jen nepatrnou jiskřičku invence a proč by se na to měl chtít kdokoliv proboha dívat. To si raději pustím ten nejslabší díl Criminal minds a pořád na tom budu lépe. ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Filmy bývají často úspěšné kvůli tomu, že kašlou na alespoň vzdálenou podobnost s realitou a především diváka baví. Ted kožená Bunda je na tom úplně stejně. Jeho největší kvality podle všeho spočívají v brutálních erotických scénách a podrobných záběrech na pitvání těl mladých dívek šroubovákem. Veškerý ten humus je do filmu vmíchán častokrát, dosti agresivně a zbytečně detailně. Za jediným účelem - abychom si dali ruku před oči, ale ve skutečnosti se dívali dál. Strategie to jistě není špatná, ale já na ni neskočím. ()

Reklama

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Dost neobvyklý portrét jednoho z nejznámějších seriových vrahů ameriky.Hudba perfektní,Burke je fakt výborný,ale hlavně jde o to,že ona je to místy fakt celkem i hlína.Já kurva nevím co na to mám říct.Měl bych být zhnusený,ale nejsem.Jako kdyby nešlo o skutečný případ tak neřikám nic (i když dnešní oblíbenost slasherů mi příjde debilní).To se musí prostě vidět. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ted Bundy mal pocit, že má schopnosti ktoré ho dostanú medzi elitu národa. Keď sa mu však nedarilo dosiahnuť ani len priemer, začala ho ovládať jeho bezcitná stránka. A konečne to dokázal, vybočil z radu. A to veľmi výrazne. Film to však nedokázal. Má však v sebe varovanie. Dávajte si pozor, každý na koho narazíte môže byť pošuk. V dnešnej dobe sociálnych sietí je to ešte aktuálnejšie. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

O Bundyho případu mám lecos nastudované, takže mě film nijak extra nepřekvapil, snad až na tu nečekaně detailně natočenou scénu popravy, ale to nevadí, protože je to solidně zrežírované a více než slušně zahrané od představitele hlavní role. Takže na podobný skromně pojatý kousek určitě nadprůměrná záležitost, která se navíc nebere po celý film úplně vážně a dokáže občas celé téma odlehčit i přesto, že sledujeme snímek o jednom z největších vrahounů v Americký historii. Já jsem celkem spokojen.65% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Další názvy tohoto filmu jsou Bundy a The Ted Bundy Story. (Chatterer)

Reklama

Reklama