Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Šestice dospívajících táborníků je první, kdo má zažít nejneuvěřitelnější dobrodružné kempování na světě: Druhohorní tábor! Ale když INDOMINUS REX, geneticky vytvořený vrcholný predátor, uteče a způsobí poruchu všech systémů v Jurském světě, což způsobí řádění dinosaurů v parku, táborníci zjistí, že se musí spolehnout jen na sebe navzájem, pokud se vůbec chtějí dostat z ostrova Nublar a najít cestu domů. (TV Minimax)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (44)

Israha 

všechny recenze uživatele

Pohodové, vizuálně zdařilé (dinosauři naanimovaní opravdu na výbornou) a od druhé série i sympatickými protagonisty disponující dobrodružství, které nenudí, ale na můj vkus mu poněkud chybí přidaná hodnota - první série vypráví příběh, který už vlastně známe, jen z jiného úhlu pohledu; druhá přichází s novým, který ale veškeré motivy bez výjimky recykluje z předchozích Jurských parků. A k tomu se mi zdá, že formát půlhodinových epizod tomu úplně nesvědčí, zpracování v podobě klasického celovečeráku by obsahovalo méně vaty a bylo hutnější. Chválím na druhou stranu práci s postavami, od druhé série je ústřední šestice teenagerů odstřižena od stereotypů a působí velmi životně. A rovněž jsem rád, že prostor dostali i někteří méně okoukaní dinosauři, přeci jen je na můj vkus už trochu přerexováno a přeraptorováno. Ale seriál jako celek mě i přes značnou zábavnost nepřesvědčil, že je něco víc, než krmení konzumentů značkou do doby, než vyjde další hraný film. ()

Kempe 

všechny recenze uživatele

Chápu, je to pro děti a já jsem kluk, co končí své teenagerovské období. Ale i tak mě to mega bavilo. Ta animace je prostě boží. Příběh taky suprový, postavy všechny ušly, za mě válel Kenji. Nejvíc se mi líbila druhá a čtvrtá série, konec v páté sérii byl taky v mnoha ohledech uspokojivý. Přál bych si, aby byl takový seriál v době, kdy jsem měl těch 8-10 let. Tak jsem ho dostal trošku opožděně, což mi zas tak nevadí. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

´´No dětičky, chtěla by jsi jedno takové, především jsou hlučný, nepořádný a smrděj, děti přece nesmrděj, mimina smrděj´´...Jedna z replik filmu, který dinománii v devadesátkách rozjel. A přesně pro nejmenší je určen i tento animák s kupodivu povedenými dinosaury a skvělým autentickým ozvučením, s postavami dětiček dělajících bordel po nejexkluzivnějším zábavním parku na světě už je to horší. Zápletky vznikají jejich průsery a absolutně nikdo z dospělých je není schopen ohlídat. Kdyby mě ale podobný seriál zastihl ještě v období mých deseti let asi bych také propadl. Já si ale tenkrát musel vystačit s omalovánkami a JP pexesem, které jsem prachsprostě ukradl ze školní družiny a nikdy sem toho nelitoval. :) 60% ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 60 % V rámci rodinné/dětské podívané je to skvělé. Pro nás odrostlejší je to pouze pohádka, která si vzala inspiraci z Jurského parku a světa a potěší vás maximálně dobře zpracovanými dinosaury a nebo výtečnou původní hudbou. Pár zamrknutí na filmy se tu našlo, ale jinak je to příjemně naivní, příběhově jednoduché a směřované pro mladé diváky. Což samo o sobě není špatné. Jen moc nechápu tu grafickou stránku. Chvílemi jsem myslel, že se dívám na videohru... ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Je smutné, když homosexuální lobby pronikne tak daleko, že dětem kazí celkem zábavný seriál. Jako že lesby v seriálu pro děti už je dost přes čáru... Příště si tam budou povídat, jak si co nejlépe přetáhnout mušličky... To barevné rozdělení ještě člověk relativně neřeší, v Americe je těch různých lidských odrůd hodně, ale tohle už je trochu moc. Asi není na Netflixu počin, kde by nebyla nějaká buzna, lezba nebo kdoví jaké nebinární koťátko... Ve skutečnosti ale není svět tak zaplevelený těmito zmatenými pohlavími. Nikdy jsem proti nim nic neměl, ale začínám na to být už docela alergický... Pro mě byl děj už až moc překombinovaný od třetí série, ale dětem se ta natahovaná omáčka stále líbila. No ta poslední série už je hodně trapná a malá už se odmítla koukat. Syn ještě stále kvůli dinosaurům, ale už ho to taky moc nebaví... A je zajímavé, že na to koukal v Tunisu, kde to bylo až od 13+... ()

Galerie (107)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, kde se děti schovávají v kuchyni a Scorpio Rex nakoukne do kuchyně přes okénko ve dveřích, je stejná, jako když se ve filmu Jurský park z roku 1993 podíval přes okénko Velociraptor. (Ondra.Simmer)
  • Ve 14. minutě Lewis Dodgson nalezl nádobu, při jejíž ohledání prohlásil, že by se mu tohle před 25 lety vážně hodilo. Jedná se totiž o modifikovanou nádobu na holicí pěnu značky Barbasol, ve které měl Dennis Nedry v původním Jurském parku (1993) dovézt ukradená embria. Byl však přepaden dilophosaurem a nádoba tak zůstala v džungli. (HERGImanCZ)
  • V 6. minutě, kdy si Kenji povídá s Brooklynn na sedačce, má v oddáleném záběru vousy, v přiblíženém už ale ne. (Ondra.Simmer)

Reklama

Reklama