Reklama

Reklama

Outsider

(seriál)
  • USA The Outsider
Trailer 2
Krimi / Drama / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, 2020, 9 h 29 min (Minutáž: 49–60 min)

Tvůrci:

Richard Price

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

Ben Mendelsohn, Jason Bateman, Cynthia Erivo, Bill Camp, Mare Winningham, Paddy Considine, Julianne Nicholson, Yul Vazquez, Jeremy Bobb, Marc Menchaca (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Desetidílný seriál Outsider, inspirovaný stejnojmenným bestselerovým románem Stephena Kinga, sleduje policejního detektiva Ralpha Andersona (Ben Mendelsohn), který se pustí do vyšetřování vraždy jedenáctiletého Frankieho Petersona, jehož zohyzděné tělo bylo nalezeno v lesích Georgie. Tajemné okolnosti obklopující tento děsivý zločin přimějí Ralpha, stále truchlícího nad nedávnou smrtí vlastního syna, aby do případu zapojil netradiční soukromou vyšetřovatelku Holly Gibneyovou (Cynthia Erivová). Doufá, že její nadpřirozené schopnosti pomohou vysvětlit nevysvětlitelné. (HBO Europe)

(více)

Recenze (285)

jauahaoas 

všechny recenze uživatele

Přeceněno. Vyšetřovatel bez charisma. 1. díl a polovina posledního velmi dobré, ale zbytek podprůměrný natažený na velmi mnoho dílu tak, aby se HBO naplnilo, ale divák trpí. ()

johankazarku 

všechny recenze uživatele

Za mňa teda sklamanie. Taký potenciál a takto to nevyužiť...prvé dve časti a posledné dve časti super. Tie prvé dve ma úplne dostali, ostala som prekvapená, veľká škoda, že to ďalej tak nepokračovalo. Stred seriálu poväčšinou cestovanie v aute a nudné konverzácie hlavných postáv. ()

mrmartinrohr 

všechny recenze uživatele

Vizuálně super, nálada super, herci super, kamera super, lokace super, výprava super a začátek super. Celý seriál jsem doufal, že se najde nějaké logické vysvětlení a neskončí to jako totálně vyfantazírovaná mysteriózní blbost. A bohužel… Takových osm dílů vlastně jenom sledujeme, jak se banda amíků zdráhá uvěřit v něco … a nakonec všichni uvěří. Dredatá černoška se schopností odhadnout výšku mrakodrapu na centimetry (plus mínus autobus) je ze začátku docela zajímavá, ale na konci bych jí dopřál pořádnej krápník do kebule. Zklamání. ()

zekon 

všechny recenze uživatele

První 2 díly velmi slibné. Pak už je cítit jakési natahování, ztrácí to tah a pak přijde finále kde se všichni zůčastnění změní v bandu debilů a po debatě o řešení situace stačí jeden výstřel. Do toho neskutečně otřesná hudba. Navíc mi přijde že King hodně vykradl sám sebe. Vidět ano, ale chybí tomu něco....... 3,5* ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Seriál hodně vytěžil z vynikajícího obsazení hlavních rolí. Především Ben Mendelsohn a Cynthia Erivo zahráli skvěle. Žánr seriálu se zajímavě přeléval od krimi přes mystiku a psycho až zpět ke krimi. Na seriálu mi vadily nevysvětlené odbočky se "zjevováním" fyzicky nepřítomného monstra (děti oběti, manželka hrdiny), které zůstaly otevřené, jako by si tvůrci s možnostmi monstra nevěděli rady. Kriminální a psycho části příběhu byly výborné, mystické části mě moc nenadchly, ale v součtu s výbornými hereckými výkony jde o seriál, který je vhodné shlédnout. ()

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Přesně jak se píše v komentářích, začátek mě napínal jak strunu, ale konec odfláknutý. Už od poloviny mi přišlo, že se to ubírá divným směrem, ale pořád mě to drželo. A pak přišel ten závěr. No, když pominu ten závěr, musím uznat, že to bylo celé fajn a drželo mě to v napětí, takže si to rozhodně nezaslouží špatné hodnocení. ()

Eric.Kosar 

všechny recenze uživatele

Kvalitka. V poslední době nás HBO zásobuje skvělými seriály, jako je například Outsider. Temný krimi s příjemnou atmosférou je plný dějových zvratů, nekonečného napětí a zajímavým charakterovým vývojem. Poslední epizoda ale nebyla zas tolik dobrá, prvních 9 dílů se obhajovalo svým mysteriozním podtonem, ale v tom posledním se to všechno sesypalo jak domeček z karet, kvůli svému poloakčnímu a polofantasy zakončení. 9,5/10 ()

Pavelkedar 

všechny recenze uživatele

Nedokoukal. Asi po 5. dílu mě to přestalo bavit, asi pro svoji těžkopádnost a rozvleklost.Prostě neudrželo to moji pozornost Kniha ale supr. ()

skrob 

všechny recenze uživatele

Slibný začátek seriálu, který má bohužel sestupnou tendenci a finále je vyloženě chabé. Je propastný rozdíl mezi režií prvních dvou dílů a zbytku, který je téměř bez napětí, akce a jiskry, bohužel. ()

Hixx 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý seriál ktorý začne ako klasicky krimi thriller no postupne pribúdajú prvky fantasy s mysterióznou bytosťou El Coco. (alebo to bol El Kokos ?) Každopádne King vie postrašiť, niekedy som mal husiu kožu a napriek mnohým recenziám že to bolo nudné, nemám ten pocit a dosť som sa u toho bavil. ()

Pan_Jouda 

všechny recenze uživatele

Se seriálem Outsider mám rozporuplné pocity. První polovina seriálu je úžasný, potemnělý seriál, který kombinuje krimi s mysterióznem. V druhé polovině dílů ovšem začne seriál lehce ztrácet dech, pořád se ovšem jedná o nadprůměrný seriál a tak se rádi díváte dál. Je pravda, že kdyby byl o dva díly kratší, asi by se nic nestalo. Čekáte na finálový díl ve kterém by vše mělo nějak vyústit. Nechci spoilerovat ale řeknu, že poslední díl je absolutní odpad, režisérsky a hlavně scénáristicky. Především v tom, že je to soutěž o to, která postava udělá víc naprosto hloupých a podivných kroků. Je to jako kdyby celý seriál psal King ale poslední díl předal scénáristické otěže prvnímu člověku, co šel kolem. Poslední díl tak sráží seriál a kvůli němu ho nemohu doporučit. Škoda, jinak je to totiž vcelku zdařilé dílo. ()

]willy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna hvězda za kameru, dál spoilery. Na tenhle seriál se vyplatí dívat až do posledního dílu kvůli scéně s hadem "ex machina". Nechápal jsem, proč si bral ten týpek s puškou i vidle. Asi věděl, že je to hadí oblast, ale stejně se do prdele nechá uštknout. Ale teď vážně. Pro mě naprostá ztráta času. U druhého dílu jsem uvažoval, že to vypnu. Nakonec jsem se bohužel překonal. U 6. dílu ta sračka trochu nabere spád, aby to šlo následně totálně do hajzlu s posledním dílem. Závěrečný díl je tak debilní, až to bolí. Postavy se chovají nelogicky, takže je dobře, že jich většina pochcípá. Bylo mi líto jenom toho pásovce v jeskyni. Naštěstí to had doufám přežil. Seriál se snaží být tak temný, že lidi mají tmu v baráku neustále (i ve dne). Jeskyně oproti tomu dokáže být nasvícená a lampa jede i bez elektřiny. ()

Tomino_DIY23 

všechny recenze uživatele

První díl vážně super, ale každý další díl je slabší a slabší, až se protrápí do posledního, banálního a hloupého závěru. Taková škoda. To se mi snad ještě nestalo, abych viděl takový propastný rozdíl v kvalitě mezi úvodem a koncem seriálu. ()

tomuleee 

všechny recenze uživatele

První dva díly super rozjezd ale ten útlum mezi 3-8 dílem místy i utrpení. 9,10 díl super. Kdyby to byla šestidílná série určitě by ti bylo lepší a lépe utíkalo. Ale vcelku fajn jednohubka ()

DoktorSlovo 

všechny recenze uživatele

Zpočátku temný případ,tedy ok,následně zjištění,že se jedná o fantasmagorii a dva díly trvalo,než jsem na to přistoupil.To už ale bohužel přišlo předčasné finále,natahované tři díly,o rozpačitém konci nemluvě.Takže sumasumárum,jednou je až dost. ()

clix002 

všechny recenze uživatele

Dopozerané z povinnosti. Po prvých skvleých mysterióznych dielov to išlo len s kopca a tým aj sklamanie je väčšie. Odporúčam dopozerať len do konca ep4 kde sa objaví El Kuko a koniec. ()

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Ještě více Kinga

Ještě více Kinga

14.07.2020

Knihy a příběhy Stephena Kinga jsou v Hollywoodu v posledních letech extrémně populární. Snad žádný jiný autor nedostává takovou péči, jako právě King. A nyní byly oznámeny hned tři nové adaptace.… (více)

Reklama

Reklama