Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V roce 2045, po zhroucení globálního kapitalismu, začne japonská elitní Sekce 9 provádět utajené kybernetické mise. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (16)

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Animace je velké zklamání. Hudba se drží stále vysoko, ale místy je až rušivá. Nad vodou to drží perfektní scénář, místy nepředvídatelný. První polovina epizod je takový průměr, ale ty následující SPOILER po znovuzaložení Sekce 9 jsou perfektní ENDSPOILER. Jediné co mě vadí, je animace a místy "dětinskost" určitých postav, či "bojových tanků". ()

RadaRAW 

všechny recenze uživatele

Ghost in the shell jako universum je poměrně zajímavé tím jak úplně odněkud čas od času vyskočí něco s tím názvem. Ale taky aby ne když Elon Musk řekl že to byl jeho oblíbený seriál že? :) Nic méně toto vypadá už teď hodně nadějně. Už teď můžu říct že to bude lepší než hraný film. Opravdu se mi líbí návrat k formátu jako měl původní seriál plus k tomu máme nějakou zápletku která je opravdu zajímavá a bude svazovat všechny díly stále k sobě. Což je jedině dobře. Jsem opravdu zvědavý co se z toho vyvine protože mé očekávání je poměrně vysoké a nemůžu se dočkat další série! ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

1. serie: Převládá spokojenost. Postavy si udrželi své původní charaktery, dokonce i stejný dabing. Základ tvoří opět postupné "kyber" vyšetřování zakončené vždy nějakým tím soubojem. Možná trochu moc se řeší nějaké politické čachry, které někdy úplně nemají logiku. Zásadní výtka je k animaci. Ne k té celkové, ta je super, obzvláště exteriéry a některé interiéry jsou renderovány skoro fotorealisticky. Jde o animaci postav, kde obzvlášť ta obličejová je někdy strašné toporná a gumová. Evidentně na to asi nebyl čas a je to škoda. Díky tomu je zážitek o něco slabší a já musím dát o hvězdu méně. 70% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nejsem žádný velký fanda téhle značky,takže jsem nic moc nečekal a nakonec to nebylo zas tak špatné.Příběh(y) jsou fajn,akce dost a snad jen toho politikaření mohlo být méně,ačkoliv do tohoto světa to poměrně zapadá.Velké mínus je každopádně za animaci,která je extrémně nevyrovnaná.Zatímco prostředí vypadá skvěle,animace postav působí jako kdyby utekla z těch nejobyčejnějších pohádek pro děti,které se kdysi prodávaly na DVD za patnáct kourn.A to je škoda,protože tenhle animátorský polotovar zbytečně sráží jinak celkem povedené dílko...60% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Podivný koncept seriálu - rozjede zajímavý příběh, aby ho pak v polovině seriálu bez pořádného zakončení utli, a někde úplně jinde rozjeli příběh další... který opět skončí bez pořádného rozuzlení. Přitom to není špatné, i přes tu animaci, která je jasným zhoršením oproti původním GitS seriálům, ta atmosféra cyberpunkového světa tu pořád funguje, postavy jsou pořád dobré, a více military prostředí je v rámci série zajímavou obměnou. ()

Galerie (37)

Související novinky

Terminátor se dočká anime

Terminátor se dočká anime

02.03.2021

Netflix, Skydance a tvůrci anime Duch ve stroji: SAC_2045 uzavřeli novou spolupráci, za účelem převést příběh Terminátora do anime podoby. Scénář k seriálu pak chystá Mattson Tomlin, jenž pomáhal… (více)

Reklama

Reklama