Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

otík 

všechny recenze uživatele

Po Pravdivých lžích a před T3 jediný dobrý Arnieho film. Vypadá tu božsky, bicáky jako za mlada, střílí, bojuje, dokonce předvede i něco málo z bojového umění (úvodní scéna) a pár gymnastických cviků (v docích), má super suché hlášky (na krokouše: "Dej se vycpat") a nepůsobí v dialozích až zas tak trapně. Bohužel jsou zde, stejně jako v podobných Arnieho akčňácích, opět velmi ubohé triky (letadlo, výbuch domu, plazmové zbraně), které sráží na věřitelnosti filmu a tak i na jeho hodnocení. Ovšem hláška roku 1996 "Odbory vochcávat nebudete" to dokáže vynahradit! Hudba: Alan Silvestri ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Pokud jsou Vašimi iniciály písmena A a S, přátelé Vám přezdívají Rakouský dub a místo paží máte přerostlé pomeranče, můžete si dovolit dělat takové frajeřinky jako: chytit sbalený padák během volného pádu, vystřílet digitální aligátory v zoologické zahradě, kušit do nepřátel elektromagnetickými pulzy nebo po ukončeném hovoru zahodit mobil někam do prdele. Rovněž se nemusíte starat o svá zranění: dlaň probodená zahroceným vrtákem, stehno propíchnuté kusem dřeva, prostřílená ramena, omlácená záda, to prostě vůbec nic není, dokonce ani když ve Vaší bezprostřední blízkosti exploduje automobil, tak si z toho nijak těžkou hlavu neděláte. Pravidelně vyplavujete sousedovy úly, k topícím se včelám hovoříte slovy: "Právě jste zmizely" a hlídači v muzeu zvířat při odchodu vpálíte: "Dej se vycpat!" 100 miliónový rozpočet dokážete přetavit ve 242 miliónový výdělek a ani se při tom moc nezpotíte. Čas od času prohodíte pár slov s Vanessou L. Williams nebo Jamesem Caanem a pak si zajdete do obchodu pro extrémně kvalitní gel na vlasy. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak přiznám se, že mi tenhle film unikl a poprvé ho viděl až včera. Chápu, že je to přes dvacet let, ale i tak si troufám tvrdit, že hodnocení by bylo stejný. To, že jsem u některých scén brečel málem smíchy a přitom byly brány smrtelně vážně, hovoří za vše. Nicméně jsem si u tohoto skvostu hezky na chaloupce odpočinul a zavzpomínal na devadesátky a za to dík. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Likvidátor je prostě klasicka půlky devadesátých let. Atmosféricky ještě stále má drajv předchozího desetiletí, ale zároveň si bere to nejlepší z devadesátek. Příběh je velmi jednoduchý a snad každému musí být jasné, že slouží jen jako matná kulisa ke kulervoucí akci. Chytré zápletky ala True lies se tedy nedočkáme a ani akční scény nejsou tak rafinované a cool, ale protože se tu nikdo s ničím nesere je rozhodně na co se dívat. Dějová linie nenudí a i tvůrci mají pár es v rukávu. Herci jsou povětšinou sympatiční a rozhodně není žádná ostuda, že jim budete držet palce. Arnie si zase povraždí pár gangsterů, procedí pár hlášek a dívák se pobaví. Co víc bychom vlastně chtěli? ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Arnold opět v akci. Ne táková pecka jako jeho některé jiné filmy, ale pořád má úroveň. Snímek plný střelby a krve. Zábava, ikdyž to není pravé slovo k použití k tomuto filmu, ale jinak to vyjádřit prostě nedokážu. Já jsem se celkem pobavil a snímek doporučuji všem, kdo má rád akci, napětí, krev a hutnou atmosféru. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Ked prišiel John (Arnold Schwarzenegger) za Johnnym Casteleonem (Robert Pastorelli) do gay klubu a rozprávajú sa pri bare, má v jednom zábere Pastorelli na sebe zlatistú vestu, potom si ju dáva dole, v ďalšom zábere ju má opäť na sebe a potom ju zase nemá... (Insomnia)
  • Ruská loď v baltimorském přístavu, na níž jsou nakládány „vlakové pušky“, nese jméno Vítězství s příslušností Novorissijsk. (Robbi)
  • V 54. minutě si můžeme všimnout, že nožík, který po Deguerinovi (James Caan) hodí Eraser (Arnold Schwarzenegger), je zavěšený na lanku a Deguerinovu ruku skutečně nezasáhne, stojí asi 10 centimetrů před rukou v rukávu košile, kterou prochází viditelné lanko jako dráha letu střely. (Petsuchos)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama