Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

MM11 

všechny recenze uživatele

Je to -átor. Tentokrát však ne Terminátor, nýbrž Likvidátor. Co se tíče kvality, tak je vcelku pochopitelné, že starší předchůdce má navrch téměř ve všech ohledech. Likvidátor nás tak možná nepotěší zajímavým příběhem či okouzlující režií, ale divákovi předhodí slušnou dávku akce, ve které Schwarzenegger ještě stále má co ukázat a o to filmu také šlo. Tudíž spokojenost. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Když přišel Likvidátor do kina, byl jsem poměrně spokojený. Mému základoškolskému mozku se líbili aligátoři, velké zbraně, Arnieho typicky suché hlášky... Film jsem viděl po nějaké době znovu, a tak nějak to už nebylo ono. Zatímco mnohé starší Schwarzeneggerovi filmy se staly klasikou, televizními evergreeny, srovnatelnou s tv pohádkami o vánocích, Likvidátora tento osud asi nečeká. Je tu sice jasná snaha dát fanouškům vše, po čem jejich Arnieho svaloviny lačná srdce touží, ale moc to nefunguje. Film je takový suchý. Postavy postrádají nějakou hlubší motivaci ke svému chování. A vůbec vztahy mezi nimi jsou maximálně neuvěřitelné. Je tu spousta logických chyb. Samozřejmě nelze od podobného filmu očekávat nic hlubokého, ale Likvidátor prostě není tak prvoplánovitě primitivní jako třeba Komando, které se nesnaží nám bulíkovat vůbec nic, Arnold kosí jednoho za druhým, a divák je spokojený. V Likvidátorovi se trochu víc mluví než střílí. Na druhou stranu tento film dokazuje, ze si Arnold jako jediný svalovec 80. let zachoval určitou úroveň i v další dekádě. Likvidátor tedy není tak špatný, je spíš smutným důkazem, že éra chladných svalovců s dobrým srdcem už skončila. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa jeden z lepších Arnoldových filmov, aj keď nie absolútne Best of. Slušné akčné scény, triky, občas hláška, dobrí a vtipní spoluherci, len tá Arnoldova "nesmrteľnosť" - prepichnutou ruku za pár dní už ani nemal zaviazanú, so zraneným ramenom sa vyškriabal na visiaci kontajner - niekedy by tie medze mohli byť reálnejšie. Celkom ma prekvapilo, že hudbu robil Silvestri - po Predátorovi, The Abyss a Forrestovi Gumpovi tu nepredviedol tak oslnivý výkon - ale nikto nie je dokonalý. Fajn oddychový film s Arniem a krásnou Vanessou Williams. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když Arnie v rámci federálního programu ochraňuje svědky, kdo pak ochrání grázly, co jim jde po krku..? Není to na udělení doktorátu od Univerzity akčního filmu, ale když po legrační padákové scéně pochopíte, že jsou to jen další Rakušanovy pravdivé lži, dojdete ke smíření. Navíc je tu James Caan, který si roli bezcharakterního prevíta patřičně užívá (dokud nepřehlédne výstražné znamení na železničním přejezdu).. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Arnold opět v akci. Ne táková pecka jako jeho některé jiné filmy, ale pořád má úroveň. Snímek plný střelby a krve. Zábava, ikdyž to není pravé slovo k použití k tomuto filmu, ale jinak to vyjádřit prostě nedokážu. Já jsem se celkem pobavil a snímek doporučuji všem, kdo má rád akci, napětí, krev a hutnou atmosféru. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Ked prišiel John (Arnold Schwarzenegger) za Johnnym Casteleonem (Robert Pastorelli) do gay klubu a rozprávajú sa pri bare, má v jednom zábere Pastorelli na sebe zlatistú vestu, potom si ju dáva dole, v ďalšom zábere ju má opäť na sebe a potom ju zase nemá... (Insomnia)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama