Reklama

Reklama

Gangs of London

(seriál)
Trailer 1
Velká Británie, (2020–2023), 24 h 31 min (Minutáž: 49–87 min)

Hrají:

Joe Cole, Ṣọpẹ́ Dìrísù, Michelle Fairley, Colm Meaney, Lucian Msamati, Paapa Essiedu, Brian Vernel, Pippa Bennett-Warner, Mark Lewis Jones, Jing Lusi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(25)

Město Londýn je zmítáno bouřlivými boji mezinárodních gangů, které mu vládnou, a náhlým vzduchoprázdnem, které vznikne, když je zavražděna hlava nejmocnější londýnské zločinecké rodiny. (SkyShowtime)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (131)

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série v mnoha ohledech náhul jako kráva (terminus technicus), v mnoha ohledech zase nedotažená nelogická blbost. Pojal jsem to jako násilný akční béčko a tak jsem v první polovině první série chrochtal blahem. Když už si člověk říká, že je to hloupý až moc, Evans a spol. přitlápnou plyn a servírují kulervoucí scény, za který by se nestyděl Zátah, kdy jsem nervama nedýchal. V druhé půlce se pak začne rozplétat to, co se zapletlo a už to není úplně ono, pořád to má ale dostatek šťávy, aby to dotáhlo do zdárného konce. Uvidím, jestli si dám sérii druhou, pokud SPOILER.........mi nevrátí Seana, tak končím. První série - lepší tři vystřílený cikánský maringošky. EDIT: Druhá série je neskutečnej výblitek a odpornej macerát té první - viz samostatný komentář. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Keby to nemalo taký stupídny dej, tak by som dala viac, lebo to bolo dobre natočené. Priveľa úplne zbytočného strieľania medzi gangmi pomaly z celého sveta, ktoré akoby boli všetky závislé od Londýna. Moju riť! A policajti nikde. Iba jeden, ktorý sa správa ako nindža zmiešaný s Batmanom, čo je už úplne od veci. A vodcovia "klanov" - debilné nereálne bábky. V celej tej streľbe a vygumovaných ksichtoch som sa akosi stratila, a asi som aj zopár krát zaspala. ()

Reklama

KoRner 

všechny recenze uživatele

Tak nakoniec mierne sklamanie. Tešil som sa na komplexnú gangsterku s parádnymi akčnými scénami, nuž a v prvej časti všetko nasvedčovalo tomu, že to bude jazda, avšak zakolísanie príde hned po nej. Prázdne kecy a nezaujímavé scény divák prepáči, ale nebyť superakčnej piatej časti, ktorá je však totálne o ničom, pretože divák vie, že tu sa dej vôbec neposúva, hodnotenie by išlo ešte nižšie. Nečakaný záver mi pripomenul neslávny seriál Hrdinovia, kde sa vytvotil jeden uber-nepriateľ a v ďalšej sérii sa to všetko buď urovná, alebo pôjde do hoven. Inak samotná prvá séria proste neustojí. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel zklamání. První půlka mě nebavila vůbec..ve druhé se to zlepšilo, nicméně jsem se nemohl naladit na tempo a celkem mě to zaráželo. Od Garetha Evanse chci vidět úplně všechno, takže očekávání byla vyšponována celkem vysoko a hlavně v bitkách tělo na tělo jsem jeho rukopis poznával (pátý díl v jeho režii nejen u mě za 5*, nicméně jako jediný). Vůbec mi nesedl příběh a velká většina postav, naštěstí to druhá polovina, ke které jsem se odhodlal až po více než půl roce, zachraňovala, co jí jen síly stačily. Do druhé sezóny jdu, to už jsem rozhodnutý, ale tentokrát budu našlapovat opatrněji a všem, kteří to pasují na seriál loňského roku jen tiše závidím. A bez toho hnusnýho realistickýho mučení bych se obešel... PS : Only you je nádherná písnička, kterou mi dokázal jeden díl zošklivit. 65% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čím dále seriál pokračuje, tím méně zajímavé to je. Začátek výborný, ke konci už jsem se v tom ztrácel, nebavilo mě to a přišlo mi to zbytečně moc upovídané. Souboje a akce výborná, přírodně surová a krvavá, ale i s tou se tady nesmyslně šetřilo. Kvalitní seriál, ale za mě promrhaný potenciál. Souhlas s komentáři: Ouwen a Lacike ()

Galerie (349)

Zajímavosti (6)

  • Režisér Gareth Evans měl původně točit pouze film. Pro seriál se rozhodli hlavně z důvodu toho, aby mohli lépe vykreslit postavy a celý mafiánský svět. (radecacek)
  • V epizodě několikrát zazní píseň „Only You“ od The Platters. (Duoscop)

Související novinky

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

20.02.2021

Gareth Evans má za sebou dva fantastické akční snímky Zátah 1 a 2 a taky povedený seriál Gangs of London. Teprve nyní se ale zdá, že jeho kariéra začne stoupat – uzavřel totiž exkluzivní smlouvu s… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

O čem by byl třetí Raid?

O čem by byl třetí Raid?

24.04.2020

Velšského režiséra Garetha Evanse budou diváci nejlépe znát díky jeho výraznému zápisu do akčního žánru v podobě snímku Zátah: Vykoupení (The Raid). Nejenže režisér posunul hranice choreografie… (více)

Reklama

Reklama