Obsahy(1)
Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)
Videa (1)
Recenze (113)
Zdeněk Pohlreich v X rozhovorech, proč nepokračoval úspěšný formát Ano, šéfe!: „Už se cítím unavený – přestává to mít smysl – a bla bla bla a bla bla bla“. Takže se převléknu za Rakosníčka, kolem mne bude tancovat televizní štáb a všichni se budeme tvářit, že nikdo neví, že jsem to já. Chápu, že původní pořad už přestával pozbývat na platnosti a sledovanost klesala. Chápu, že náš nejznámější šéfkuchař léty spadl do závislosti na televizní obrazovce. Ale tohle je hodně špatné ochotnické divadlo a já si raději dám „kluka s kamením nebo řetízek z druhého hrníčku“. ()
Nebudu hodnotit to, že Zdéňa vaří všechny své pořady z menu Gordona Ramsayho, protože to už víme zhruba 11 let, kdy začala televize dávat Ano, šéfe! Budu hodnotit pořad po dvou dílech, které jsou zatím venku. A ano, po prvním pořadu je to vodový vývar. Jak už tu bylo několikrát zmiňováno, trošku mi nesedí ta hra na "inkognito" vzhledem k přítomným kamerám a stejně tak někteří nedokáží dosti předstírat ten "wow" moment překvapení, kdy se Zdéňa "ukáže na place". Hlavně ta snaha hrát si na americkou šou mi trošku křivilo hubu. Je to zhruba takový pocit jako, když si chcete dát hamburger a dostanete sekanou v housce z Globusu. Každopádně dám u mě pořadu ještě šanci. ()
Těšil jsem se na návrt šéfa v roli, která ho proslavila a která mu nejvíc sedí. Bohužel po atmosféře Ano, šéfe! zde není ani památka, nový koncept je více gastronomicky profesionální, divácky však méně přitažlivý, zrychlené tempo prakticky všeho mi vůbec nesedlo a chyběly mi i legendární hlášky a humor. Vlastně by se dalo i říct, že nový koncept je nudnější, neosobní a na oko až moc umělý. Velké zklamání. 5/10. ()
Takže já se přihlásím do konkurzu, kde mi předělají za 24 hodin restauraci a poradí co a jak. Potom ke mě naskáče několik kameramanů, kteří začnou točit jak já vařím, chodit do mrazáku, pozorovat lidi při obsluze. To mi má připadat normálně a když se tam zjeví Zdenda, tak mám dělat překvapeného? :D Mí zaměstnanci mají ten den ihned 24hodin čas, vůbec nepotřebují za nemocnou babičkou, domů s nákupem, k doktorovi, všichni jsou prostě free. ()
Dala jsem po prvním dílu 2*, ale nalijme si čistého vína, ono to je spíš na 1*. Reklama kam se podíváš, v jednom díle se mluví o úvěru od KB,v dalším o mobilní aplikaci od KB... Zaprodanost totál, s původními díly to nemá nic společného, za 24 hodin nestihne téměř nic, uvaří se pár jídel na ukázku, předělají hospodu, majitel nemusí ani hnout brvou, jen pasivně čumí a kejve, v chrudimském díle jsem měla navíc pocit, že ani nemá snahu něco zlepšit, že si myslí, že je vše v pořádku tak jak je, kromě výdělku. Celé mi to připomíná Jak se staví sen, jen v hospodě a ne v bytovce... Hosté u stolu komparz, nevím jak je jinak možné, ze byli před pár týdny účastníky Prostřena... A to že se Pohlreich nevrací na místo činu taky hodně chybí. Za mě zklamání. ()
Galerie (2)
Zajímavosti (1)
- „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)
Reklama