Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

kujon 

všechny recenze uživatele

No ty vole, nevim. Pryč je řetízek v druhym hrníčku, kluk co si přišel hrát s šutrama, většina legendárních ad-hoc hlášek, i "roztomilost" původního Ano, Šéfe!. Místo toho nám Prima servíruje břitce umělou srajdu, ve které hlavní roli hraje kamion plnej kuchtíků, instalatérů a kulisáků. Na začátku šou je (samozřejmě) všechno špatně, postupem času se to vylepší, aby to na konci byla "extratřída". Rádoby-emoce v hlavní (a jediné) roli, o kuchtění už nejde vlastně vůbec. Přemejšlim jak nad hodnocením, tak i nad tim jestli se na to dále ještě vůbec koukat. 2* a to sem byl asi ještě trochu mírnej. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Pohlreicha mám rád, ale tohle je trapnost nad marnost. Všichni zaměstnanci jsou překvapený, že tam je přestrojený Pohlreich, když tam lítaj lidi s kamerou a se štábem? Ale no tak. A pak ta nechutná komedie okolo. A ptát se na kvalitu restaurace podle fotek z kuchyně zákazníků? Obzvlášť, kdy jsou uvedeny jako "úřednice", to je teda statistický výběr. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Legendární Ano šéfe! se vyčerpalo včetně svého moderátora, kterého už unavovalo řešit několik dní v týdnu jednu zoufalou restauraci a pak se do ní vracet, ale přesto ho samotné zachraňování podniků bavilo, tak vznikl pořad Superšéf, který celou akci pro Zdendu zminimalizuje na 24 hodin a zbytek zařídí podpůrný tým od designerů, marketérů, dalších dvou šéfkuchařů a dělnickou rotu plus jeden kamion jako pojizdná kuchyně. Je to dražší, svižnější, modernější a já se dokázal pobavit, ale člověk musí přivřít oko nad komedií, že se Zděněk převléká inkognito a všichni se tváří, že je to přepadovka se skrytými kamerami ikdyž tam běhají kameramani ,a všichni mají mikroporty a jako zázrakem mají zaměstnanci uprostřed směny čas příštích 24 hodin se náhodně věnovat záchraně restaurace. Když člověk potlačí logiku, tak se mu dostane solidní show, která čtyři díly snese, nejlepší byl E01, ale E04 už byla opakující se věc s bandou zoufalců. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

No nevim, jako nový koncept mi to moc nepřijde, spíš jen zrychlený a fejkový k tomu. Dobře, že se v hospodě pohybují kamery kvůli natočení interiéru pro plánovanou rekonstrukci, no dejme tomu. Ale že se jich tam najednou motá několik a hlavně neustále přicmrndávají u jednoho stolu, ty vole to fakt není nenápadný a nikdo si asi neříká, né tady nic netočí. Celkově mi u těch hospod chybí něco jako byl dřív zátěžový test a vyhodnocení. Celý koncept působí, že si vyhlídneme šajze hospodu, uděláme hogo fogo pro lidi a majitel ji dostane kompletně zrekonstruovanou. Zajímalo by mě zákulisí této přestavby (proč, za kolik, co z toho kdo má), neříkejte mi že si prima hraje na dobroděje zdarma. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Podobný pořad už několik let sleduji na polské televizi TVN - Kuchenne Rewolucje, kde Magda Gessler přijede do restaurace, zhodnotí jídlo. Když je hnusné, křičí a házi talířem. Pak jde zkontrolovat čistotu a vždycky řve, ale tak, že se zaměstnanci rozbrečí. Pohlreich pustil zaměstnancům špínu na videu a ti se smáli. Magda v PL je naučí vařit, přestaví jim restauraci, pozve bandu lidí na degustaci, ale hlavně, zhruba za měsíc se v restauraci opět objeví a všechny jídla jim zhodnotí. Na konci řekne, zda restauraci doporučuje, či nikoliv. A to je to největší napětí! V Superšéfu, si sekundové hodnocení natočili sami majitelé a ke všemu, se to objevilo jen jako součást titulků na konci. Prostě je to ODVAR a NUDA! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama