Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Že je csfd v hajzlu už vím dávno, ale že až v tak hlubokém jsem teda netušil. 58 procent (díky tomu mému odpadu to spadlo o procento) nechápu. Jinak je smutné, že takové Nebezpečné Vztahy jsou v černém a každý na to nadává jak je to fakeové atd a tady je to hrané snad ještě více a buď to nikdo nepozná nebo jsou vážně všichni tak blbí. P.s. možná by neuškodilo prověřovat některé uživatele (speciálně ty 5 hvězdičkové) mám takový pocit, že tady se uměle navyšuje hodnocení přes fake profily a neřeší se to. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento formát silně připomíná pořad Jak se staví sen. Není mi jasné, proč je tam ten časový limit 24 hodin. Klidně to mohlo mít alespoň týden, protože naučit personál, který nikdy nebyl v Itálii, vařit italskou kuchyni se nedá stihnout za jeden den. Je zřejmé, že s vedoucím muselo být natáčení předem domluvené, tak proč ta maškaráda. Nejvíc mi na Pohlreichových kuchyňských exkurzích vadí ta špína v restauračních kuchyních. Pokud by to ukázal v televizi a nechal tak, už by mě tam nikdy nikdo jako hosta nedostal. Pracovala jsem v hotelové škole a v naší školní kuchyni by se po směně jak se říká dalo jíst i ze země, tak je to tam nablýskané. Dokonce i strávníci, kteří si berou jídlo sebou domů, musejí mít vzorně čisté ešusy. Je dobře, že takové pořady vznikají, ale není třeba obelhávat diváky falešnou show. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Pohlreicha mám rád, ale tohle je trapnost nad marnost. Všichni zaměstnanci jsou překvapený, že tam je přestrojený Pohlreich, když tam lítaj lidi s kamerou a se štábem? Ale no tak. A pak ta nechutná komedie okolo. A ptát se na kvalitu restaurace podle fotek z kuchyně zákazníků? Obzvlášť, kdy jsou uvedeny jako "úřednice", to je teda statistický výběr. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dost nuda. A fakt z toho čouhá, jak majitelé ani personál vážně vůbec, ale fakt vůbec "nevěděli", co bude následovat a proč se tam natáčí. Kecy v kleci. Celé to vypadá, jako že kámoš potřeboval udělat reklamu, vybavit kuchyni novými spotřebiči a předělat interiér. "Hele, vy se schválně budete jako hádat, my vás představíme jako idioty neschopné upéct pizzu bez tuku, ha ha, dobré, ne?, posypete si hlavu popelem a my vám to tam pak celé předěláme za peníze televize a sponzorů. Hlavně jako dělejte, jak jste straašně překvapení - až mě jako uvidíte bez převleku, ha ha, jak jsme to hezky předělali (jako bychom s vámi ty plány rekonstrukce dva měsíce předtím neprobírali) a tak, jo, Tak jedeme, klapka..." --- EDIT: Tak jsem zkouknul originál s Gordonem Ramsayem, pár dílů, a je to nebe a dudy. Česká verze je jen bezduchá překopírovaná otročina bez nuancí. Tam, kde Gordon otevřeně přiznává natáčení, u nás si hrajeme na skryté kamery. Tam, kde do restaurace přijde slavná osobnost, aby na sebe strhla pozornost, zatímco Gordon někde v jednoduchém převleku pojídá v partičce třeba hasičů, u nás se žádné slavné osobnosti strhávající na sebe pozornost moc nekonají. Ta, kde se Gordon demaskuje přímo na place, leze Pohlreich si sundat masku na hajzl. Tam, kde vidíme a máme obrazově a textem a terčíkem jasně dané, proč je jídlo špatné (a nejen jídlo), se v české verzi omezí na vágní buď kecy, nebo jeden terčík o ničem. A když Gordon ukazuje před kamionem na obří televizi, co vše je v restauraci špatně, jsou to fakt konkrétní věci jak personál chlastá na pracovišti, v ledničce je zmražené grilované maso, za digestoří jsou koudele prachu, majitelé netuší, jak zapnout počítač apod. Pohlreich se omezí na ukázku pár lidí, kteří řeknou, že restauraci neznají, maximálně že jsou jídla drahá. Ramsay se snaží taky zaměřit na nefungující vztahy v podniku, což od Pohlreicha žádnou psychologii čekat nemůžeme, a navíc se po třech měsících se štábem vrací zjistit, kam se to skutečně pohnulo (a ne že si sami majitelé nahrají reklamní selfíčko). ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Zdendu mám rád, ale Ano, šéfe! bylo asi mnohem lepší... Ta zvýšená rychlost mi nesedí, údajně skryté kamery, které se dle potřeby pohybují asi moc skryté nebudou... A hlavně: do restaurace se po čase nevracejí! Nejdřív jsem si říkal, že to vadit nebude, ale na konci každého dílu, prostě něco chybí... Možná udělají Návraty jako dřív v Ano, šéfe, ale těžko říct... Dívat se asi budu, ale není to úplně ono... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama