Reklama

Reklama

Nick Bannister (Hugh Jackman), pomáhá svým klientům odemknout ztracené vzpomínky a vést je napříč temně svůdným světem minulosti. Jeho život se však navždy změní poté, co přijme novou klientku jménem Mae (Rebecca Ferguson). Z běžné práce se rázem stává nebezpečná posedlost a Bannister během hledání pravdy o zmizení Mae odhaluje šílené věci, přičemž musí čelit otázce: Kam až je člověk ochoten zajít kvůli těm, které miluje? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $54miliónov║ Tržby USA $3,900,193║ Tržby Celosvetovo $15,800,193▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Dosť nešťastný post-apo priestrel. Skoro celá polovica filmu si ide svojím takým ležérne romantickým tempom o hľadaní stratenej lásky, až sa to postupne vyvŕbi v niečo úplne iné, viac fascinujúce, rozmanité, začne to mať poriadne grády. Herci a atmosféra fajn, nemalo to v danom prevedený šancu na úspech. /60%/ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Inšpirácia v Nolenovskom svete s poriadnou dávkou osudovej atmosféry a v tomto musím povedať, že nebolo lepšej voľby ako angažovať Rebeccu Ferguson. Táto rola jej mimoriadne sadla, všetko jej bolo dokonale veriť. Film je ale príliš dlhý a v druhej polovici začína obsahovať nudnejšie pasáže. Inak sa ale dá charakterizovať ako sci-fi romantika v noir štýle, ktorú sa podarilo nepokaziť. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Super obsazení, působivé scény zatopeného světa, hrátky s myslí...co by se mohlo pokazit? Tak třeba to, že ten příběh není moc zajímavý, resp. není natočený tak, aby diváka vtáhl do děje a vzbuzoval nějaké emoce. A když se fanda sci-fi nudí, má čas hledat chyby a všímat si nelogičností. A že jich tam bylo požehnaně. Asi nejvíc mě rušilo, že bylo vidět ve vzpomínkách i to, co tam být nemohlo. Motivy May byly nevěrohodné a tím pádem i její činy byly z ranku...uplácáme twist, aby to nebylo moc jednoznačné a ať máme záminku dát tam tu romantickou pasáž s loučením... . Tohle moc nežeru.  Nu a když už kritizuju, tak zatopené Miami, domy stojí a vše funguje...moc mi to nešmakovalo. Ale uznávám, natočené to bylo pěkně. Škoda že je to tak nevýrazná nudnost...trochu detektivka, trochu sci-fi a to vše ve službách romantického klišopříběhu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas tak špatné, jak jsem čekala. První polovina je horší a více se táhne. Trvá než se to překlene a pak to začne být zajímavé a napínavé. Takže škoda té odfláknuté první půlky. Kdybyž by se ale od druhé poloviny příběh nezlepšil, dala bych hvězdičky dvě, naštěstí se to vytáhlo, takže hodnotím průměrem. Nicméně i tak to mělo potenciál být něčím daleko lepším. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Práve tento film bol tým, ktorým sme prerušili pozeranie filmu Sweet girl so synovcom a bol rozhodne o niečo lepší, avšak s príšerne nudným úvodom a s viacerými hluchými miestami. Avšak v konečnom zúčtovaní priemer, aj keď rasistická poznámka afroamerickej mentálnej atlétky o bielych zadkoch si libtárdny neofašisti mohli odpustiť. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (11)

  • Keď chce Mae (Rebecca Ferguson) počuť šťastný príbeh, Nick (Hugh Jackman) jej rozpráva grécky mýtus Orpheus a Eurydice. V jeho príbehu urobí Orpheus dohodu s diablom, aby získal svoju lásku Eurydice späť. Grécka mytológia nemá postavu diabla. V skutočnosti sa Oprheus dohodne s Hadesom, vládcom podsvetia. (Reverse01)
  • Pri nakrúcaní scény, v ktorej Hugha Jackmana topia, strávil herec celé hodiny s hlavou pod vodou. „Bez jediného slovka sťažnosti,“ spomína režisérka. (Dajman)
  • Scény ze zábavního parku se natáčely v parku Jazzlands v New Orleans, který v roce 2005 zničil hurikán Katrina. Park už nikdy nebyl znovu otevřen. (NiWi)

Související novinky

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Tvůrci Westworldu plánují Fallout

Tvůrci Westworldu plánují Fallout

03.07.2020

Jonathan Nolan a Lisa Joy sice ještě neuzavřeli svoji sci-fi sérii Westworld na HBO, už si však stihli vybrat svůj příští projekt. A nebude jím nic menšího než adaptace slavné herní série Fallout pro… (více)

Reklama

Reklama