Reklama

Reklama

Letuška

(seriál)
  • USA The Flight Attendant (více)
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Thriller / Komedie
USA, (2020–2022), 11 h 58 min (Minutáž: 42–48 min)

Tvůrci:

Steve Yockey

Předloha:

Christopher A. Bohjalian (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Kaley Cuoco, Merle Dandridge, Nolan Gerard Funk, Michiel Huisman, T.R. Knight, Zosia Mamet, Rosie Perez, Colin Woodell, David Iacono, Michelle Gomez (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Temně komediální thriller, inspirovaný celosvětově úspěšným románem Chrise Bohjaliana, pojednává o tom, jak se může celý život změnit během jediné noci. Letuška Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) se probudí ve svém hotelovém pokoji v Dubaji, s příšernou kocovinou z předchozí noci a mrtvolou ležící vedle ní na posteli. Protože se bojí zavolat policii, pokračuje ve svých ranních aktivitách, jako by se nic nestalo, a přidá se k ostatním letuškám a pilotům cestujícím na letiště. V New Yorku je vyhledána agenty FBI, kteří se vyptávají na její nedávné mezipřistání v Dubaji. Zoufalá žena, která stále nedokáže poskládat střípky z oné osudné noci dohromady, začne přemítat o tom, jestli by mohla být vrah. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (113)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Keďže si Kaley Cuoco produkovala svoj vlastný seriál, tak si pochopiteľne vybrala k sebe hercov a herečky, ktorí sú maximálne na jej hereckej úrovni. Takže nečakajte žiadny áčkový seriál. Skôr pokus o kvalitne urobenú oddychovku. Zo začiatku to vlastne dosť dobre vychádza. Veľmi dobre zvolený štýl rozprávanie príbehu. Fajn zápletka. Kaley Cuoco sa dokázala odprostiť od Penny a jej alkoholická letušková rajda vyšla celkom trefne. Bohužiaľ to čo prvých pár dielov hodnotíte ako hlavný plus, sa neustálym opakovaním zmení v nudu. Posledné dve časti začnú všetko strašne zjednodušovať, postavy kopia ešte väčšie nelogické kiksy než predtým, hop hop a poďme na "šokujúce" rozuzlenia. Postupne som sa z dojmu fajn prepracoval k nič moc. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drama / Mysteriózní / Thriller / Komedie- ano, to všechno tady je, pokud si pod slovem mysteriózní představujete psychologické sondy do podvědomí hlavní postavy. Všechny ostatní žánry jsou sice přítomny, ale nejsou zde tak úplně plnotučné- jsou tak trochu odstředěné, takže jsem děj seriálu nemohl vnímat zcela seriózně, protože šlo spíše o nenáročnou, oddechovou záležitost, která dovolila mému mozku, aby delegoval část funkcí na nižší ganglia. Ale to není kritika. Já se čas od času rád podívám na záležitost, u níž se mohu uvést do téměř vegetativního stavu a nechat se bavit. Seriál tuto funkci splnil a já jsem ho tak mohl ocenit pěknými třemi kousky. / Poučení: Berte ohledy a neumírejte v blízkosti letušek. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tak se z Penny konečně stala herečka! :-) Letuška je fajn seriálová jednohubka, která nabídne víc, než si v úvodu divák může myslet. Cassie je treštiprdlo, které svůj život vůbec nemá pod kontrolou. Miluje létání po světě, protože tak lépe může utíkat běžnému životu, chlastá jako duha (nejradši z těch mini skleniček, které jako letuška krade v letadle), ráda si užije příjemnou noc s hezkým chlapem. A jedna taková noc se jí nevyplatí, protože ráno najde svůj objev Alexe (Michiel Huisman) zavražděného. Odsud se odvíjí jednak krimi thriller, kdy se Cassie snaží odhalit, co se stalo, a psycho drama, kdy se snaží přiznat fakt, že je alkoholička, traumata z dětství, a napravit vztahy s kamarádkou a bratrem (obzvášť dost realisticky drsně vykreslený vztah s bratrem mě příjemně překvapil). Během toho všeho vede imaginální hovory s Alexem ve své hlavě, které jsou vtipné a chvílemi i romantické. Spokojenost. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znacne uvrieskana a preafektovana komedialna blbina. Na csfd by sa to v popise zanrov mohlo opravit a nahradit dramu komediou. Blbnuca Cuoco mi az prilis liezla na nervy. Vacsina prvych epizode je ako reklama pre dospievajuce teenky, ktore maju svoj role-model a buducu karieru najst v ozieracucej a k.rviacej sa vymetenej letuske/zlatokopke. Tempo je zbesile a mimicke "prejavy" Cuoco su brutalne preafektovane. Mladsie, zenske (no offence) publikum vsak moze zrejme predsa len pobavit. Za mna slabota a dorazne varovanie pred stratou casu, ci bolehlavom. ;) Po druhej slabej epizode dopozerane len z dovodu zvedavosti, kam sa to vlastne ubera. Posledna cast mala este akysi drive, avsak vsetko predtym bolo ozaj dost otravne, naivne a hlupe. 40% Neodporucam. ()

Jolinar 

všechny recenze uživatele

Z tohodle měl být celovečerní film! První dva a poslední dva díly byly super, ale veprostřed seriálu se to moc netahavalo a plno scén bylo navíc. Jinak seriál mnoha věcmi působí nestandardně. Klasické drama přechází do černé komedie. Hlavní hrdinka pěkně chlastá, je celkem pošahaná a osina v zadku, ale přesto jí fandíte. Dále má halucinace a neví, co je realita a co vzpomínka. Odhalení hlavního padoucha se mi moc líbilo. Postava agentů FBI vůbec nefungovaly. A Kaley skvělá herečka! ()

Galerie (575)

Zajímavosti (5)

  • Přestože knižní předloha končí tam, kde první série seriálu, objednalo HBO Max hned po odvysílání finále druhou sérii. (hansel97)

Související novinky

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (více)

Reklama

Reklama