Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Justice League, ke které se připojili John Constantine a jeho milenka Zatanna, plánuje protiútok na Darkseida. Netuší však, že jsou skrze Cyborga sledováni. Tým se nakonec vypraví do Darkseidovi domoviny – na planetu Apokolips, zatímco Teen Titans zůstávají na Zemi, aby ji ochraňovali. (Mr.Baboon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

PKD 

všechny recenze uživatele

Zdálo by se, že jde o the best of the best DC animáků. Eh, ani omylem, přátelé. Je to sice drsné (až moc, tohle není Vertigo víme?), krvavé a vyváženě nahláškované (King Shark je žralok), narvané spoustou postav, o kterých většina diváků nebude míti ani šajna, páč u nás přece DC moc nevalí, že? Ne. To není ten problém. Problém jest v tom, že na konci se člověk jako já, ironicky uchechtne ve smyslu....jasně, máme tu tuny utrpení, zmaru, smrti a apokalyptické destrukce megalomanských rozměrů, ale k čemu to všechno? když to nakonec opět(! zhruba posl.6 let u DC téměř na denním pořádku) vymažeme, tudíž se v podstatě nic hrozného nastalo. Cynik by mohl říci, že takovýto dějový spektákl, je tudíž k ničemu, protože se vlastně nestal. Heh. Příště až zase budete hráti na tuto notu, nechte je už konečně laskavě řešiti následky až do hořkého konce. A bez Flashe a jeho pointů. Byť za ten comicsový může někdo zcela jiný, jak znalci vědí. Všechny ty změny realit, restarty DCU každé 2 roky, jsou už k smíchu. K čemu mi je hrdinská, dojemná a jiná smrt jakékoli postavy v tomto filmu, když se prostě...nic nestalo? Asi tak. Když má byti svět rozflákaný, tak ať je aspoň jednou, rozflákaný na pořád. Tady se ani nikdo nedostal k tomu, aby se ten problém s planetou začal řešit a už je tu běh s časem. Škoda. Nechci zníti negativně proti DCUM, ale není mi líto, že už končí. Byla to občas dobrá jízda, někdy výborná, ale já dám raději přednost orig. filmům od Bruce Timma a spol., které spadají do Timmverse (Batman, Superman, Batman Beyond a JL TAS)... viz JL vs Fatal Five. Nepotřebují, krev, násilí, sprostá slova (až na 1 či 2 vyjímky) a přesto si zachovávají to, co pro mě znamená DC. Takovéto filmy, jako tento a jiné z DCUM, by měli dělati hrané! U kreslených to nepotřebuji. P.s. ten nesmyslný podtitul dark, je kapitolou, samu pro sebe, když jsou zde snad všechny týmy (byť ne v kompletní sestavě) z DCU. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

EPICKÉ ZAKONČENÍ! Ano jsou tady klišé momenty, ale nahrazuje to skvělá dávka humoru a zapamatovatelné momenty. Je to asi nejbrutálnější komiksový animovaný film co jsem viděl, až jsem byl tou brutalitou šokován. Lehké zklamání ze strany Darkseida, který na mě neudělal moc velký dojem, i přesto si získal můj respekt. Škoda že se zbavili pár postav mimo záběr, byl jsem z toho zklamaný. ALE....... ty nezapomenutelné momenty stojí za to. Constantine zachrání Wonder Woman, z toho jsem měl husinu. Vtipná Harley Quinn, poslední rozhovor Lois s Clarkem, a to nejlepší....... SUPERMAN! Jeho návrat na scénu ve mě vyvolal tolik emocí, že se ze mě na tu chvíli stal malý kluk, úžasný pocit. Nejlepší postava pro mě Constantine, doufám že se objeví i ve filmech. Celkové hodnocení 4,5, šel bych na 4, ale finále to zvedá na 5. SPOKOJENOST :) ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Konečne koniec. Apokalips War je presne taký ako väčšina filmov v kontinuite začínajúcej v Justice League: War. Je to brutálne prepostavované (má to možno aj 50 postáv) a v podstate žiadna tam nemá adekvátny priestor. A čo je ešte horšie miesto príbehu sa film vyžíva v generickej akcii. Ak mala takto vyzerať Snyderova JL2, tak chvalabohu že k ničom nedôjde. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nejlepší animák podle komiksu za posledním minimálně 5 let. Škoda, že Trigon nedostal více prostoru ani Zatanna nic nepředvedla, ale potěšily postavy z Suicide Squad. Mínus za konec Flashe nesnáším tak, že bych radši nechal ten temný konec s tím, že by se na to dalo navázat. Jo a jinak není zde potitulková scéna. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Krásně syrové a surové, přinášející výborné vykreslení několika (z toho přehršle) postav, samozřejmě v čele s Constantinem. Animace ve své podstatě standardní, neurazí, nenadchne. Bohužel k absolutnímu hodnocení a vlastně i potvrzení samotného vyznění snímku a jeho příběhu, chybí odvaha autorů a studia k razantnímu řezu. SPOILERPokud v celém snímku umírají postavy, přeživší postavy jsou nuceny žít s vědomím toho, že jejich chyby stály životy nejen jejich blízké, ale i miliony jim neznámých lidí a autoři se snaží, aby to na vás co nejvíc zapůsobilo, tak závěrečné "deus ex machina" přepsání reality Flashem (pokolikáté už podobný zásah sledujeme?) logicky vymaže i vaše silné dojmy z vyznění příběhu a po skvělém animáku zbyde spíše jen hořkosladká pachuť. Konec SPOILERu ()

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama