Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (132)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Campbell už proste 30 rokov robí to isté, vie to, a mňa to stále baví. Pokiaľ má dobrý scenár, nekonvenčné dialógy, skvelý casting, tú chémiu medzi hercami už vie vybudovať. Z tohto by mohla v pohode vzniknúť aj hra, aj keď ... žmurk na Hitmana. Maggie aj Keaton asi pijú krv alebo čo, že stále vyzerajú zachovalo a vedia sa stále svižne pohybovať (za predpokladu, že to boli oni, no). Film je klasický inteligentný akčňák, kde sú vynechané nepodstatné momenty, kde sú fakt kvalitné bojové sekvencie, dialógy, ktoré bavia a hlavne, rozumná minutáž a zaujimavý feeling. Poctivá trojka, ale jednu dám za Keatona a mobil s nožom. 4 z 5 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Maggie Q je über sexy Jane Wick as a Protégé! Martin Campbell má za sebou Casíno Royale, Zlaté Oko, Zorra i Foreignera, takže není úplně obyčejný akční rutinér a doručil sympatickou akční jízdu, která příběhově nepřináší nic moc nového do žánru, ale zároveň nedělá akčnímu žánru ostudu a z těch posledních Female Assassin Hero mě Protégé bavilo nejvíc, uvidíme, co na to Kate? Překvapila mě Maggie Q, která má nejen sex appealu na rozdávání, ale zároveň i dobře hraje a v akci není žádné nemehlo, v čemž mě překvapil i Michael Keaton, který si záporáka zase a opět užívá a tyhle jejich vzájemné střety jsou slušné. Twist Kill me or Fuck me je vyloženě výbornéj. Krom herců potěší i parádní vizuál, skvělá přehledná kamera, slušná akce, kde mě nejvíc potěšilo šťavnaté Rko- krve je tu na Americké poměry k mému uspokojení dostatek, takže za mne byť jednoduchá, tak dostatečně zábavná akční jednohubka, v kterou jsem rozhodně před zhlédnutím nedoufal. Příběh 3/5, Akce 4/5, Humor 2/5, Násilí 4/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Emoce 1/5, Herci 4/5. 7/10. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Martin Campbell je zkušený rutinér a i když v tomhle případě točil béčko a točil ho dost na jistotu,dokázal přijít se solidním akčním girl power filmem,který všechny ty Jolty a Koktejly strčí do kapsy.Jednak proto,že si nehraje na nic víc než doopravdy je,druhák proto že má Maggie Q,které tu drsňačku prostě věříte a třeťák proto,že je tu Michael Keaton,který má i nadále charismatu na rozdávání a prostě by měl být víc vidět...60% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Nevýrazná záležitost, která může překvapit hereckým obsazením, ale nic víc. Chvílema to bavilo, po čase to ale začne být nuda, dneska můžu říct, že už z toho nic nemám, nic neutkvělo, celkem nuda. A asi je to škoda, člověk by z něčeho takovýho rád vymámil víc, no nedá se nic dělat a je to další film, kterje si nejspíš nezaslouží víc pozornosti. Může to být škoda, ale je to tak... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Je super vidět, že skoro 80 letý Martin Campell má řemeslo pořád v paži, na druhou stranu je trochu smutné, že právě tento dědula natočil nejlepší akčňak s ženskou hrdinkou, co jsem viděl tak od Atomic Blonde. Film má ve své podstatě jen dvě chyby. Tou první je menší porce akce. To zamrzí o to víc, vzhledem k tomu, že je parádní a ve chvíli, kdy Maggie Q někoho likviduje je radost se dívat i díky příjemnému zobrazení násilí. Druhé negativum je pak celkově slabší závěr, který není úplně uspokojující. Jinak je to výborná, trochu pomalejší žánrovka, kde potěší akční scény i parádní herci. Zvláště staří pardálové se zde vyloženě bavili a Keaton nikdy nebyl víc cool. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno