Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Stephen Fry a Hugh Laurie společně napsali a uplatnili svůj břitký intelektuálský humor v komediální britské "sketch show" A Bit of Fry & Laurie. (Pawlinkaaa)

Recenze (59)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Praštěnější a zároveň důstojnější nástupce si Pythoni ani nemohli přát. Viděl jsem sice jen první dvě série, ale v pětihvězdičkové odměně mi to nebrání. Nezbývá než doufat, že se těchhle minigenialitek jednou dočkáme i u nás. Na ochutnávku jeden z mých oblíbených skečů: http://www.videacesky.cz/skece/fry-a-laurie-duel ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Britský humor je zkrátka těžké předčít, na druhou stranu tito pánové dávají na frak i řadě jiným britským komediálním sériím. Zařadil bych je nad Pythony, ale pod Mitchella a Webba, jejichž sketche mohu sledovat víronásobně s týmž požitkem. Ale kdo ví, po čase s k těmto talentovaným komikům možná také budu vracet. ()

Reklama

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Je to šílené, lingválně vyšperkované, srandovní, břitké, kreativní, střelené, hudební ... a šílené. K tomu jsou Fry a Laurie značně schopní herci. Prostě geniální, odrzlé duo, které ve své době vpustilo do éteru svěží vítr absurdity a satirického humoru a především rozkošných jazykových hrátek. Jejich práce je fascinující. ()

kykloop1995 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně můj šálek kávy Tony Murchisone. Miluju anglické seriály tohoto typu. (Monty Pythoni, Big train) Je to přesně ten typ humoru, který si pustíte k šálku kávy či čaje večer a jen se příjemně usmíváte po celou dobu skečů. Hugh je vynikající, a smutno veselé oči pana Frye vás dostanou a chtěli byste všechny ty jejich veselé příhody a nedorozumění prožívat s nimi. Je pozoruhodné kolik komických situací se může stát na tak všedních a třeba i nudných místech. Bylo by super kdyby všechny tři party z již jmenovaných seriálů spojili síly, třeba ještě s Rowanem Atkinsonem a vytvořili nějaké společné dílo...:)... A bit of Fry and Laurie je vůbec můj nejoblíbenější seriál. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Už jsem to dlouho neudělal, takže - "ARE YOU ARSING WELL HAPPY, YOU DISMAL MOANING FRENCH TWAT?!?!?!":))))) No dobře, tak jo, ještě nějaký ten kec k tomu. Ehmhmhm, můžeme: Dostali mě svojí přirozenou interakcí, ochotou dělat si ze sebe legraci, lingvistickou ekvilibristikou a občas vpravdě ani ne tak nepředvídatelnou jako naprosto šílenou gradací svých skečů. Kombinujte to s jejich značnými hereckými schopnostmi a dostanete zatraceně třeskutou směs, směs s logem "Fry & Laurie - Good Ass Mother Likers". 80%, protože někdy (podobně jako Pythoni) přetáhli strunu anebo ji taky vůbec netrefili...a taky proto, že Laurieho songy opravdu moc nežeru...až na Where Is The Lid, a to ještě jen kvůli tomu, co po ní následuje;) ()

Reklama

Reklama