Reklama

Reklama

Slow Horses

(seriál)
  • Velká Británie Slow Horses
Trailer
Velká Británie, (2022–2024), 18 h 3 min (Minutáž: 40–53 min)

Tvůrci:

Will Smith

Předloha:

Mick Herron (kniha)

Hrají:

Gary Oldman, Jack Lowden, Kristin Scott Thomas, Rosalind Eleazar, Saskia Reeves, Christopher Chung, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan, Freddie Fox (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Táto dôvtipná špionážna dráma sleduje nefunkčný tím agentov MI5 a ich nepríjemného šéfa, známeho Jacksona Lamba, ktorí sa pohybujú v podfukoch špionážneho sveta, aby ochránili Anglicko pred zlovestnými silami. (Apple TV+)

Videa (3)

Trailer

Recenze (48)

Mlle 

všechny recenze uživatele

Asi vůbec nejlepší seriál s krimi/thriller/špionážní zápletkou, který jsem viděla během posledních mnoha let. Perfektní performeři jsou sympatičtí, hodnověrní a neuváznou v jediném slabém místě, to postrádá i scénář a režie. Komické vložky coby inteligentní humor v britském stylu vždy perfektně sedí a opravdu, přirozeně rozesmívají. Nic tu není „na sílu“. I teaser na Season 2 nalákal. Obzvláště v dnešní hyperglajšajtizující době navíc oceňuji hned několik nepokrytě hozených rukavicí do politického bahna těch, kdo ji vedou. ()

mata77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto nenápadná miniséria ponúka triezvy pohľad do britskej spravodajskej služby a tým odkrýva krutú pravdu o jej divíziách. Prostredie je nanajvýš autentické a spracovanie typicky britské. Zápletka je veľmi slušná a celá dráma je postavená na inteligentnom scenári, ktorý je presne tak akurát okorenený suchým humorom. Teším sa na druhú radu. ()

Reklama

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Som neskutočne nadšený z tohto seriálu. Gary Oldman hviezdi v hlavnej úlohe až tak, že niektoré scény majú potenciál stať sa epické ako tá v aute pred centrálou MI5 kde si v aute vypeká The Proclaimers do toho si pospevuje a všade okolo neho pobehujú agenti akoby chytali teroristu. Jeho cynicko - sarkasticky humor je tak stipľavý, že tento seriál posúva o niekoľko levelov vyššie. Titulná skladba od Micka Jaggera je tiež výborná, britský prízvuk, herecké obsadenie. Celkovo má tento seriál spád a charakter, ktorý sa len tak nevidí. Neviem sa dočkať druhej série. Bolo to výborné, priam skvostné. Dal by som rovno 10*. Tlieskam tvorcom! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Le Carrého špionážní ryze britská laskomina ze staré školy. Sice s bandou břídilů, budižničemů a nemakačenků jako agenty, ale komedie to v žádném případě není, jasný pane. Ne že by se nevyskytly odlehčené suše břitké momenty, ale v jádru je to regulérní špionážní drama, kde by se Lamb se Smileym mohli potkat a nepůsobilo by to vůbec nepatřičně. Mick Herron evidentně chová le Carrého v až náboženském obdivu; a je to sakra znát na postavách, zápletce, stylu komunikace, mlžení, naznačování a nevyřčeném mezi řádky. Jenže to neumí náležitě vygradovat a tak to po vynikajících dvou třetinách (alespoň v rámci první řady) v závěru spíše dojíždí na volnoběh více než co jiného. Což je škoda, ale zároveň velký příslib do budoucna, protože to stojí na charakterech, a ty nosné nesporně jsou. Samozřejmě v čele s Gary "užil jsem si Smileyho, tak si náležitě plnými doušky o to více vychutnám i jeho povalečskou věčně nakvašenou verzi" Oldmanem. | S1: 4/5 | S2: 4/5 | ()

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele

Odkoukal jsem hned, jakmile to bylo možné, první a druhou sérii a opravdu hodně jsem se bavil. Ale teprve v té třetí sérii smekám pomyslný klobouk před Gary Oldmanem a scénaristy co měli na starosti přímo dialogy.  Žádné dementní plky a občas "jakoby hláška"...opravdu je to vtipné a nikdy by mě nenapadlo, že týpek co zahrál v Leonovi neskutečně psychopatického magora, zahraje za skoro 30 let taky magora, ale s tak obrovským půvabem...až mu prostě fandíte.. Navíc i celkově to nepřekračuje žádné mantinely, které byly vytvořeny v prvních dvou dílech. 90% ()

Galerie (145)

Zajímavosti (2)

  • Znělku seriálu složil a nazpíval frontman britské rockové kapely Rolling Stones Mick Jagger. (123Film)

Reklama

Reklama