foto

Ricky Gervais

  • nar. 25.6.1961 (58 let)
    Reading, Berkshire, Anglie, Velká Británie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

  • 2015 -Derek (TV seriál) (Nejlepší herec v seriálu - muzikál nebo komedie)
  • 2008 -Komparz (TV seriál) (Nejlepší herec v seriálu - muzikál nebo komedie)
  • 2004 -Kancl (TV seriál) (Nejlepší herec v seriálu - muzikál nebo komedie)

Herecká filmografie

Filmy

2021 Blazing Samurai
2020 Flanimals
2019 The Wind in the Willows
2018 Ricky Gervais: Humanity (TV film)
2016 David Brent: Life on the Road
Special Correspondents
2014 A zase ti Mupeti!
Noc v muzeu: Tajemství hrobky
2013 The Return of Brent
Útěk z planety Země
2011 Mupeti
Spy Kids 4D: Stroj času
2010 Cemetery Junction
2009 Noc v muzeu 2
Stolen for Fashion
Umění lhát
2008 Město duchů
2007 Hvězdný prach
2006 Noc v muzeu
Nominace na Oscara
2005 Valiant
2002 Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu (TV film)
2001 Dog Eat Dog

TV seriály

2019 Po životě (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Scooby-Doo and Guess Who? (TV seriál)
2016 Michael McIntyre's Big Show (TV seriál)
2015 Galavant (TV seriál)
Dungeons and Dragon Lady (S01E06)
BoJack Horseman (TV seriál)
Osamění (S02E12)
2014 Learn Guitar with David Brent (TV seriál)
Derek (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2013 Derek (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Life's Too Short (TV seriál)
Easter Special (E08)
2012 The Last Leg (TV seriál)
Show Rickyho Gervaise (TV seriál)
The Year (S03E13)
World Cup (S03E12)
Wartime (S03E11)
další epizody (13)
Griffinovi (TV seriál)
Neodbytný úlovek (S10E14)
2011 Life's Too Short (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Show Rickyho Gervaise (TV seriál)
Munchies (S02E13)
Art (S02E12)
Mrs. Battersby (S02E11)
další epizody (13)
Kancl (TV seriál)
Search Committee (S07E24)
The Seminar (S07E13)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Hero (S08E06)
Simpsonovi (TV seriál)
Vzteklej fotr ve filmu (S22E14)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Gym (S01E12)
Dr. Ben/Nick (S01E03)
Show Rickyho Gervaise (TV seriál)
Freaks (S01E13)
Noises (S01E12)
Beetles (S01E11)
další epizody (13)
2007 Komparz (TV seriál)
Komparz - speciální vydání 2007 (S02E07)
2006 Komparz (TV seriál)
Jonathan Ross (S02E06)
Sir Ian McKellen (S02E05)
Chris Martin (S02E04)
další epizody (6)
Simpsonovi (TV seriál)
Homere Simpsone, tohle je tvoje žena (S17E15)
2005 Kancl (TV seriál)
Nezvaný host (S02E09)
Komparz (TV seriál)
Patrick Stewart (S01E06)
Samuel L. Jackson (S01E05)
Les Dennis (S01E04)
další epizody (6)
2004 Alias (TV seriál)
Zdání klame (S03E15)
2003 Kancl (TV seriál)
Christmas Special: Part 2 (S03E02)
Christmas Special: Part 1 (S03E01)
2002 Kancl (TV seriál)
Interview (S02E06)
Charity (S02E05)
Motivation (S02E04)
další epizody (6)
2001 Kancl (TV seriál)
Judgement (S01E06)
New Girl (S01E05)
Training (S01E04)
další epizody (6)
Spaced (TV seriál)
Dissolution (S02E06)
1994 Room 101 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Vegan 2019 - a.z.
2017 George Michael: Freedom (TV film)
2014 50 Years of BBC2 Comedy (TV film)
Free For All
2013 Nevěřící
The Making of Derek (TV film)
2012 Sex, Death and the Meaning of Life (TV seriál)
Idiot na cestách (TV seriál)
China (S03E03)
India (S03E02)
Venice (S03E01)
2011 Idiot na cestách (TV seriál)
Karl Comes Home (S02E08)
Climb Mount Fuji (S02E07)
Route 66 (S02E06)
další epizody (8)
2010 Idiot na cestách (TV seriál)
Karl Comes Home (S01E08)
Peru (S01E07)
Brazil (S01E06)
další epizody (8)
Simpsons: Celebrity Friends, The (TV film)
The Simpsons: Access All Areas (TV film)
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film) - a.z.
Concert for Diana (koncert)
Live Earth (koncert)
Making of 'Night at the Museum, The
The Comedy Map of Britain (TV seriál)
2003 Imagine (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Ricky Gervais: Humanity (TV film)
2016 David Brent: Life on the Road
Special Correspondents
2013 The Return of Brent
2010 Cemetery Junction
2009 Umění lhát

TV seriály

2019 Po životě (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Derek (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2013 Derek (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Life's Too Short (TV seriál)
Easter Special (E08)
Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
A.A.R.M. (S09E22)
Livin' the Dream (S09E21)
další epizody (14)
2012 Kancl (TV seriál)
Dwight Christmas (S09E09)
The Target (S09E08)
The Whale (S09E07)
další epizody (23)
2011 Life's Too Short (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Kancl (TV seriál)
Christmas Wishes (S08E10)
Mrs. California (S08E09)
Gettysburg (S08E08)
další epizody (23)
2010 Kancl (TV seriál)
Classy Christmas (S07E11)
China (S07E10)
WUPHF.com (S07E09)
další epizody (24)
2009 Kancl (TV seriál)
Secret Santa (S06E13)
Scott's Tots (S06E12)
Shareholder Meeting (S06E11)
další epizody (29)
2008 Kancl (TV seriál)
Moroccan Christmas (S05E10)
The Surplus (S05E09)
Frame Toby (S05E08)
další epizody (16)
2007 Kancl (TV seriál)
Proces (S04E08)
Trosečník (S04E07)
Válka o zaměstnance (S04E06)
další epizody (21)
Komparz (TV seriál)
Komparz - speciální vydání 2007 (S02E07)
2006 Kancl (TV seriál)
Vánoce v Benihaně (S03E10)
Vězeň (S03E09)
Integrační obřad (S03E08)
další epizody (22)
Komparz (TV seriál)
Jonathan Ross (S02E06)
Sir Ian McKellen (S02E05)
Chris Martin (S02E04)
další epizody (6)
Simpsonovi (TV seriál)
Homere Simpsone, tohle je tvoje žena (S17E15)
2005 Kancl (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E10)
Hodnocení (S02E08)
Zakázka (S02E07)
další epizody (15)
Komparz (TV seriál)
Patrick Stewart (S01E06)
Samuel L. Jackson (S01E05)
Les Dennis (S01E04)
další epizody (6)
2003 Kancl (TV seriál)
Christmas Special: Part 2 (S03E02)
Christmas Special: Part 1 (S03E01)
2002 Kancl (TV seriál)
Interview (S02E06)
Charity (S02E05)
Motivation (S02E04)
další epizody (6)
2001 Kancl (TV seriál)
Judgement (S01E06)
New Girl (S01E05)
Training (S01E04)
další epizody (6)
The Sketch Show (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 David Brent: Life on the Road
Special Correspondents
2010 Cemetery Junction
2009 Umění lhát

TV seriály

2019 Po životě (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Derek (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2013 Derek (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Life's Too Short (TV seriál)
Easter Special (E08)
2011 Life's Too Short (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2007 Komparz (TV seriál)
Komparz - speciální vydání 2007 (S02E07)
2006 Komparz (TV seriál)
Jonathan Ross (S02E06)
Sir Ian McKellen (S02E05)
Chris Martin (S02E04)
další epizody (6)
2005 Komparz (TV seriál)
Patrick Stewart (S01E06)
Samuel L. Jackson (S01E05)
Les Dennis (S01E04)
další epizody (6)
2003 Kancl (TV seriál)
Christmas Special: Part 2 (S03E02)
Christmas Special: Part 1 (S03E01)
2002 Kancl (TV seriál)
Interview (S02E06)
Charity (S02E05)
Motivation (S02E04)
další epizody (6)
2001 Kancl (TV seriál)
Judgement (S01E06)
New Girl (S01E05)
Training (S01E04)
další epizody (6)

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Konttori (TV seriál)
Vappu (S03E10)
Epäsosiaalinen media (S03E09)
Kolme sisarta (S03E08)
další epizody (10)
2017 Konttori (TV seriál)
Potkut (S02E08)
Vaino (S02E07)
Lintsari (S02E06)
další epizody (16)
2012 Show Rickyho Gervaise (TV seriál)
The Year (S03E13)
World Cup (S03E12)
Wartime (S03E11)
další epizody (13)
2011 Show Rickyho Gervaise (TV seriál)
Munchies (S02E13)
Art (S02E12)
Mrs. Battersby (S02E11)
další epizody (13)
2010 Show Rickyho Gervaise (TV seriál)
Freaks (S01E13)
Noises (S01E12)
Beetles (S01E11)
další epizody (13)

Host

TV pořady

2020 77th Golden Globe Awards (TV pořad) - mod.
2017 Jim Norton: Mouthful of Shame (TV pořad)
2016 Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2015 (TV pořad)
2014 66. Emmy Awards (TV pořad)
Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 Skutečnost nebo kouzla (TV pořad)
2012 64. Emmy Awards (TV pořad)
Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
Learn English with Ricky Gervais (TV pořad)
Trust Us with Your Life (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2011 63. Emmy Awards (TV pořad)
Making of Life's Too Short, The (TV pořad)
Talking Funny (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2010 62. Emmy Awards (TV pořad)
Conan (TV pořad)
Ricky Gervais Live IV - Science (TV pořad)
Ricky Gervais: Out of England 2 - The Stand-Up Special (TV pořad)
The Marriage Ref (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
2009 61. Emmy Awards (TV pořad)
Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2008 60th Primetime Emmy Awards, The (TV pořad)
Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education (TV pořad)
Ricky Gervais: Out of England - The Stand-Up Special (TV pořad)
2007 Ricky Gervais Live 3: Fame (TV pořad)
The Graham Norton Show (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The ONE Show (TV pořad)
2004 Ricky Gervais Live 2: Politics (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2003 Ricky Gervais Live: Animals (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2001 The 100 Greatest Kids TV Shows (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1994 Inside the Actors Studio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(568)