Reklama

Reklama

Toy Story: Strašidelný příběh hraček

(TV film)
  • USA Toy Story of Terror! (více)

VOD (1)

Veselý výlet party z „Příběhu hraček“ se změní v noční můru, když jsou hračky nuceny přenocovat v poloprázdném motelu. Poté, co se jedna z hraček ztratí, dojde ke sledu záhadných situací, které bude třeba vyřešit dřív, než hračky potká děsuplný osud. (HBO Europe)

Recenze (54)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tieto dlhšie Toy Story animáky ma bavia viac ako tie kratšie. Hlavne sa to ma kam rozbehnúť a čo ponúknuť ako v tomto prípade. Hororový príbeh zaujal, priestor pre štýlovú akciu a dobre nápady opäť nechýba (bezruký Carl Dillon Weathers s Predatora pobavil) a ako celok je to kvalitne rovnako dobre ako film. 90% - 5* ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

V krátkém halloweenském příběhu staré známé partičky Woodyho (Tom Hanks) a Buzze Rakeťáka (Tim Allen) se kupodivu ke slovu dostává mnohem více třetí známá hračka v podobě drzé kovbojky Jessie (Joan Cusack). Její fóbie z uzavřených prostor je klíčovým faktorem celého příběhu a postupné překonání tohoto hendikepu pomůže zachránit své kamarády. Příběh se tak vcelku výjimečně nezaměřuje na co největší procento hlášek a legračních scén, ale spíš ukazuje, jak je možné díky pevné vůli posouvat své běžné limity. I přesto není nouze o vtipné momenty (ježkova sóla jsou svým břitkým humorem naprosto dokonalá), i když bránici si tentokrát divák moc nepotrhá. Za inteligentní příběh, zajímavé (staro)nové postavičky a i za všech okolností pozitivně naladěné duo Woodyho a Buzze, nemůžu jinak, než hodnotit nadprůměrně. ()

Reklama

Vonter 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je silný kafe. Čekal jsem ledacos, ale takhle strašidelné Toy Story plné strašlivých slintajících zelených příšer, ukousaných končetin a psychických traumat, to mě absolutně odrovnalo. Ještě teď se celý klepu, už třikrát jsem si měnil slipy a jednou celou teplákovku. Jen pro silné nervy a rozhodně nepouštět dětem! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak tento kraťas ma ozaj pobavil. Síce ako halloweensky špeciál ma to až tak nebavilo, ale na druhej strane to priehrštie postavičiek a skvelých nápadov tvorcovia vyvážili. Už len ten pohľad na postavičku PEZ, ako grcia, to je proste úlet ako vyšitý. A takýchto uletených situácií je tu viac. Ja som bol spokojný a štvrtú hviezdičku jednoducho musím pridať. 70 % ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Podle názvu a plakátu bych čekala strašidelnější podívanou ve stylu halloweenských epizod "Simpsonových", ale v tomto kraťasu se dočkáme obdobného příběhu jako ve druhém celovečeráku o Woodym a Buzzovi. Pohodička na jedno zhlédnutí, která pobaví hlavně v detailech (mě dostala zvracející PEZ figurka ;)). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • První film Toy Story (ať už celovečerní nebo krátký film), který nezahrnuje Prasátko. Režisér Angus MacLane vysvětlil, že to bylo proto, že Bonnie měla v batohu omezený prostor pro hračky a že: „Kdo si bere na dovolenou pokladničku?“ (KGBelik)
  • Náklaďák Pizza Planet je vidět na letáku v Ronově kanceláři. Na stěně Ronovy kanceláře je také malba dinosaurů stojících pod stromy, což je odkaz na Hodného dinosaura (2015). (KGBelik)
  • Když manažer hotelu posílá Woodyho za 2 000 amerických dolarů tomu, kdo nabídne nejvyšší nabídku, adresa na přepravním štítku je Al care z Al's Toy Barn. To odkazuje na Ala, sběratele hraček z Toy Story 2: Příběh hraček (1999), který ukradl Woodyho a zamýšlel ho prodat do muzea hraček v Japonsku. (KGBelik)

Reklama

Reklama