foto

Jan Kohout

  • nar. 5.9.1906
  • zem. neznámo kdy a kde
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1973 Hroch
1972 Lupič Legenda
1971 Svět otevřený náhodám
1970 Svatby pana Voka
1969 Odvážná slečna
Slasti Otce vlasti
Utrpení mladého Boháčka
1968 Jarní vody
Nejlepší ženská mého života
Pražské noci
1967 Dívka s třemi velbloudy
Poupě (TV film)
Přísně tajné premiéry
Zločin a trik I. (TV film)
Zločin a trik II. (TV film)
1966 Lidé z maringotek
Poslední růže od Casanovy
1965 Hrdina má strach
Odcházeti s podzimem (TV film)
Odsouzený z Pinktownu (TV film)
Polka jede do světa (TV film)
1964 Dobrodružství s nahým klukem
Hvězda zvaná Pelyněk
Komedie s Klikou
Místo v houfu
Obraz (TV film)
Povídky o dětech
Příběh dušičkový
Zkáza Jeruzaléma
1963 Harlémská tragédie (TV film)
Klíčová záležitost (TV film)
Lucie
Smutný půvab (TV film)
Uspořená libra (TV film)
1962 Dva z onoho světa
Objev na Střapaté hůrce
Poslední etapa
Slzy, které svět nevidí (TV film)
1961 Kde řeky mají slunce
Muž z prvního století
Námluvy (TV film)
1960 Bílá spona
Chlap jak hora
Osení
Případ Lupínek
1959 Dařbuján a Pandrhola
Mstitel
Princezna se zlatou hvězdou
1958 Cesta zpátky
Dnes naposled
O věcech nadpřirozených
Povodeň
Zde jsou lvi
1957 Snadný život
Štěňata
1956 Dalibor
Labakan
Legenda o lásce
Zaostřit, prosím!
1955 Dobrodružství na Zlaté zátoce
Nechte to na mně
Psohlavci
Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
Z mého života
1954 Stříbrný vítr
1953 Měsíc nad řekou
Tajemství krve
1952 Konec strašidel
Mladá léta
Mladé srdcia
1951 Císařův pekař - Pekařův císař
Mikoláš Aleš
Milujeme
Mordová rokle
1950 Bylo to v máji
Past
Posel úsvitu
Zocelení
Zvony z rákosu
1949 Dnes o půl jedenácté
Dva ohně
Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
Pětistovka
Revoluční rok 1848
Žízeň
1948 Bílá tma
Dvaasedmdesátka
Návrat domů
Vlčie diery
1947 Až se vrátíš...
Housle a sen
Jan Roháč z Dubé
Muzikant
Podobizna
Polibek ze stadionu
Siréna
Znamení kotvy
Čapkovy povídky
1946 13. revír
Muži bez křídel
Průlom
1945 Řeka čaruje
1944 Děvčica z Beskyd
Jarní píseň
Počestné paní pardubické
Prstýnek
Skalní plemeno
Z lásky k tobě
1943 Druhý výstřel
Experiment
1942 Barbora Hlavsová
Host do domu
Muži nestárnou
Valentin Dobrotivý
Velká přehrada
1941 Advokát chudých
Hotel Modrá hvězda
Nebe a dudy
Roztomilý člověk
Rukavička
Tetička
Těžký život dobrodruha
1940 Druhá směna
Katakomby
Když Burian prášil
Maskovaná milenka
Minulost Jany Kosinové
Muzikantská Liduška
Pacientka Dr. Hegla
Pohádka máje
Přítelkyně pana ministra
Vy neznáte Alberta?
Za tichých nocí
1939 Bílá jachta ve Splitu
Cesta do hlubin študákovy duše
Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
Eva tropí hlouposti
Humoreska
Hvězda z poslední štace
Jiný vzduch
Kristián
Muž z neznáma
U pokladny stál...
Ulice zpívá
V pokušení
Zlatý člověk
1938 Boží mlýny
Boží mlýny (německá verze)
Cestou křížovou
Jarka a Věra
Pán a sluha
Slečna matinka
Soud boží
Umlčené rty
Vzhůru nohama
Včera neděle byla
Zborov
Škola základ života
1937 Advokátka Věra
Děvčátko z venkova
Důvod k rozvodu
Filosofská historie
Harmonika
Jarčin profesor
Kariéra matky Lízalky
Klatovští dragouni
Lidé na kře
Lidé pod horami
Mravnost nade vše
Panenství
Svět patří nám
1936 Děti velké lásky
Jízdní hlídka
Manželství na úvěr
Páter Vojtěch
Ulička v ráji
Uličnice
Velbloud uchem jehly
Švadlenka
1935 Hřích mládí
Jana
Pan otec Karafiát
1934 Hudba srdcí
Nezlobte dědečka
Poslední muž
Tatranská romance
Z bláta do louže

Dokumentární

1971 Sólo pro Jaroslava Marvana
1970 Muž, který rozdával smích
1961 Zasloužilá umělkyně Terezie Brzková
Zasloužilý umělec Eman Fiala
1960 Jiřina Šejbalová
Národní umělkyně Růžena Nasková
1959 Jaroslav Marvan
1958 Půlhodinka s Ferencem
Saša Rašilov
Theodor Pištek
Vlasta Burian
1955 Mistři zimních sportů
Mladé dny
Spartakiáda
1947 Na lyžiach cez hrebene Tatier
1945 Na troskách vyrastá život
Vlast vítá

Herecká filmografie

Filmy

1964 Zkáza Jeruzaléma

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace