Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?

V produkci trojnásobného držitele Oscara za zvláštní maskérské efekty Stana Winstona a producentů mimořádně úspěšných hororů Resident Evil a Tajemství loňského léta vznikl podle scénáře zkušeného Alana B. McElroye (Halloween 4, Spawn, Tělo na tělo) horor evokující nejlepší díla žánru založená na minimálním vkladu financí a maximálním vkladu talentu strašit diváky. Debutující režisér Rob Schmidt nabízí děsivý příběh o skupince mladých lidí, která se v hlubokých lesích Západní Virgínie utkává s vražedným zlem ve stylu legendárního Texaského masakru motorovou pilou kombinovaného s děsivou atmosférou Záhady Blair Witch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (563)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zhovadilost - jedno slovo by stačilo. Debilní postavy, debilní záporáci, atmosféra nula. Předvídatelné, nestrašidelné. Ale kupodivu nenudné! Při delší stopáži bych neváhal s odpadem, takhle se to ještě kupodivu celkem dalo zkousnout (film přesně na stav s kocovinou - hlava jak střep - ve kterém byl shlédnut a kdy se nedá dělat nic jiného, než tupě hledět před sebe a čekat, až to celé skončí)... ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nečekaně se rozbije auto, partičce mladých. Objeví se zmutovaní lidé. Narazíme na otázky kanibalismu. V kolika hororech už to jen bylo?? Nechutné, plné krve a vnitřností.. Scéna se šerifem pobaví, ale tím to hasne... Tento typ "hororů" je jen odpočinková záležitost, nic kvůli čemu bych nespala, ale občas mě podobné zrůdy ze snů probudí, no co, mám své končetiny ráda, i když jsou jen vysněné :o) ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nová vlna hororov - ani slasher, ani exploitation, ani thriller - všetko spolu; hovorme tomu trebárs slashploitation. Alebo sračka. To je v podstate jedno, nemá to nápady, nemá to štýl, nemá to vtip, nemá to nič, len pár rádobybrutálnych efektov a partu nesympatických retardov. Kvázi horror pre teenagerov, čo nevedia, kto je to Jason, Michael, či Freddy. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak jeden z mála hororů, který jsem viděl (lépe řečeno, u kterého jsem seděl před obrazovkou, jelikož jsem měl po většinu času ruce na očích). Díval jsem se na to se svou bývalou na její žádost, já sám bych se na to nedíval. Bylo dost drastický, krve až moc. Tohle rozhodně není film pro mě, ale hodnotím vysoko, hlavně díky Elize Dushku. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Na Hory mají oči to sice nemá, ale stále jsem se u tohohle akčního hororu pěkně bavil. Trochu mě zklamalo, že tvůrci nevymačkali z daného tématu ještě víc šťávy, což určitě bylo možné, ale nenudil jsem se a místy to bylo opravdu napínavé. Honička v korunách stromů sice byla tak trochu wtf, ale každý film je něčím originální a tohle dílo mi přišlo docela v pohodě. Jsem zvědav na pokračování. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (24)

  • Film v našich biografech navštívilo jen 1 587 diváků a vydělal 193 413 korun českých.. (Stocki)
  • Ve filmu se nachází mezititulková scéna. (griph)
  • Pach krve byl nominován v kategorii “nejlepší film“ na Mezinárodním filmovém festivalu v katalánském Sitges. (Stocki)

Reklama

Reklama