Reklama

Reklama

Rozpaky kuchaře Svatopluka

(seriál)
  • Československo Řekni ano, řekni ne (pracovní název)
Československo, 1984, 13 h 41 min (Minutáž: 52–73 min)

Kamera:

Jiří Lebeda

Hrají:

Josef Dvořák, Kateřina Macháčková, David Matásek, Josef Bláha, Dagmar Havlová, Zuzana Bydžovská, Stella Zázvorková, Jiří Vala, Karel Augusta, Jiří Bruder (více)
(další profese)

Epizody(13)

Populární cyklus televizních komedií z kuchařského prostředí z roku 1984, který byl výjimečný v tom, že diváci měli možnost rozhodovat o dalším ději a jednání hlavních hrdinů. Využití tohoto principu při premiéře bylo novátorské a vzbudilo tehdy velký ohlas. (Česká televize)

Diskuze

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Teď to zase běželo v TV, ten obraz je naprosto příšernej, to si soudruzi ušili pěknej trapas. To vypadá jak kdyby to točili mobilem :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Haniczka

Haniczka (hodnocení, recenze)

revere

Viděla jsem zelenou i červenou verzi. Uznávám originalitu a původnost, uznvám Horníčka i Činčeru i Svitáčka - všichni moji oblíbenci, ale zcela kriticky z hlediska příběhu musím říci, že na televizní obrazovku by to nestačilo. Ty mnohaminutové scény s pronásledováním, to ježdění auty sem a tam...dost nuda v podstatě. Kuřátko naopak obstojí jako "oborový seriál", kterých se tehdy točilo mnoho a hlasování je jen takový bonus.

Uživatel Dacsus smazal svůj příspěvek.

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Klasická Dietlovská stupidita, okořeněná toporným Dvořákem. Suma sumárum, odpad jako vyšitý.

djmichal01

djmichal01 (hodnocení, recenze)

Rozpaky kuchaře Svatopluka kuřatko ... 

Je to skvělí seriál a líbylo se mí to nejvíce.

axelson

axelson (hodnocení, recenze)

Jako kuchař profesional davam tři hvězdičky,k uctě k teto naročne profesi.Janak tento serial hrozna blbost.A nezachranil to ani Pepa Dvořak.

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

Jsem profe.kuchar tu jednu hvezdicku jsem dal Pepovi Dvorakovi,ale jinak profesne z oboru gastronomie je to dost ubohe,nemelo to zadnou stavu a nic z toho co se v gasteonomii denne odehrava,obzvlast v kuchyni.Ale verim ze kdyby to tocil Vit Olmer tak je to jeste vetsi taskarice.

revere

revere (hodnocení, recenze)

V roce 1967 se Miroslav Horníček účastnil avantgardního projektu Kinoautomat autorů Alfreda Radoka a Vladimíra Svitáčka na světové výstavě EXPO v Montrealu. Přihlouplý seriál o nerozhodném kuchaři byl jen nucený z prstu vycucaný odvar skutečně unikátního nápadu, o kterém v této souvislosti nepadla (a nepadá) ani zmínka.

na příspěvěk reagoval Haniczka

Související novinky

Zemřel režisér František Filip

Zemřel režisér František Filip

09.01.2021

Ve věku 90 let zemřel český režisér a scenárista František Filip. Zprávu o úmrtí plodného tvůrce televizní produkce přinesla Česká televize. Absolvent pražské FAMU má k dnešnímu dni na svém kontě na… (více)

Reklama

Reklama