Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Martin, bývalý příslušník speciálních jednotek vycvičený k zabíjení, si jde do podzemních garáží pro auto. U okénka se zastaví krásná dívka a žádá o pomoc s pneumatikou. Je komplicem skupiny zlodějů aut. Frank se s nimi ovšem rychle vypořádá a jede vyzvednout malého Jacka do školy… Frank krátkodobě pracuje jako řidič u vysoce postaveného příslušníka protidrogové policie v Miami Jeffersona Billingse. S malým Jackem se rychle spřátelil, což oceňuje i jeho půvabná matka Audrey. Otec, který se po roce vrátil domů, se zajímá jen o svou práci: právě se chystá významná konference šéfů světových protidrogových centrál. A právě v této souvislosti byl najat i jistý Gianni Chellini, který má za úkol unést malého Jacka… Má se to stát během návštěvy lékaře, kam Frank chlapce veze. Gianni a jeho kumpáni doktora i sestru zabili a vydávají se za ně. Chystají se chlapci píchnout injekci s nově vynalezeným virem, který po čtyřech hodinách aktivace začne působit. Navíc se nakazí každý, na koho chlapec později dýchne. Cílem gangsterů ale není chlapec, nýbrž jeho otec: právě Billings má být synem nakažen a následně nakazit všechny účastníky konference. To ovšem zatím Frank ještě neví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kuryr byl docela slusnej akcni film a v Kuryr 2 je vseho vic (vic zaporaku, vic akce..). Pribeh je sice naprosto neoriginalni a hodne obycejnej, ale nenudi, je zajimavejsi nez v prvnim dilu a dava prostor na dokonaly bitky. Statham na to sice nevypada, ale fakt kolem sebe rube pekne a je tu spousta tak skvelejch souboju (i kdyz misty uz trochu nerealnych), ze plne vynahradi tu obycejnost pribehu. Navic je ve vetsine souboju nakej zajimavej napad a Statham, ackoliv dela ruzny kung-fu vychytavky, je zaroven drsnej a mlati pestma, takze to ve vysledku dava hodne zajimavy bitky a obcas navic hodi nakou hlasku. Navic tu je sexy blondyna. Kamera i hudba je spravne svizna a trochu mi nektery zabery pripominaly Bad Boys, coz nevadi, protoze ty jsou skvely. Cekal jsem prumernej akcni film, ale nakonec sem se skvele bavil. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pri pokračovaní Kuriéra je potrebné sa zhlboka nadýchnuť a pri scénach kde prestávajú platiť zákony fyziky vydýchnuť a chvíľu pomaly rozdýchavať. Zneškodnenie bomby pomocou žeriava chce kurevský nadhľad , ale hlavne pri bitkárskych scénach ma film ako tak upokojil a pobavil. Dobrá scéna s hasičskou hadicou a súboj so 150kg vážiacim černochom je to najlepšie čo vo filme je, ale v týchto veciach je majstrom J.Chan. Sláva mu. Slabšie pokračovanie , ale napriek tomu sa prikloním k trom , pretože ako akčná jednohubka má aspoň pár svetlejších momentov. 50%. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát akčnější a nemožnější jak jednička. Jednička alespoň měla hodně co do sebe, u dvojky jsem zíral na jednotlivé scény a sralo mě to všecko jak to vlastně najednou funguje, no a ta scéna s Audinou, to je takřka nezapomenutelný zážitek. Jak jsem si Stathama oblíbil, tak mi pozdějš ukazuje, že je to vlastně idiot, protože čemu ze začátku naloží, to v pokračování posere, a to je takhle pořád, a ještě k tomu u něj. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nepřetržitá akční jízda kterou zdobí neskutečné akrobatické kousky a výdrž hlavního hrdiny. Přestože jistá pejorace je cítit zejména ve scénáři, režie si stále drží vysokou žánrovou úroveň a nenechává diváka v klidu ani na vteřinku. Zajímavostí budiž jakési "chanovské" bojové vsuvky, z nichž zejména ta s požární hadicí rozhodně stojí za více než jedno zhlédnutí. Většina scén však již zavání až přílišně levnou efektivností, přesto se však díky ohromné dávce nadhledu nemůžeme na tvůrčí tým zlobit. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Gauneři unesou malého Jacka. Řidič Frank Martin chce zachránit Jacka, ale je brilantními policejními mozky považován za únosce. Ti samí gauneři vrátí nepoškozeného Jacka rodičům, protože jim jde o něco jiného. Frank však vše odhalí, vyčistí, rozstřílí a zbije takovým způsobem, že se pobavený divák může na světě cítit zcela bezpečně. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (23)

  • Pištoľ, ktorú dievča používa v úvodnej scéne, je Vektor CP1. Značku a typ možno čítať spomalene. (Zeker)

Reklama

Reklama