Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Prvních desítek minut s příchutí romantické Modré laguny, ale jakmile se do hry dostává Billy Zane opět v roli thrillerového psychopata srazu se romantika rozšumí a nastává thriller ve všech směrech. Kelly Brook je opravdu sexy a na chvilku bych i já rád ztroskotal na opuštěný ostrov s tak krásnou mušličkou. Vracím se kThree:Billy Zane s pleškou a zlými oči opět nezklamal a přinesl vůni thrilleru, Stewart Raffill s průměrnou režií, ohranou pointou nijak nepřekvapil a tenhle příběh jsme už v minulosti viděli xkrát, proto jsme si ho tak nevychutnali. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zdejší obsah je téměř vše vypovídající, a tak jen pár slov. Čekal jsem ostrovní survival na život a na smrt, v žánrech je dokonce příslib hororu. Tedy ne že by chvílemi a ke konci o život nešlo, ale celé to vypadá jako kříženec Modré laguny (o níž se tu i vtipkuje) a Robinsona. Přitom téma manželského páru a singl mladíka nabízelo mrazivou podívanou. Alespoň že došlo na podmořské záběry, kterých mohlo být rozhodně více. Osobně jsem čekal, že Jacka trochu pocuchá žralok a že tak dostane film větší grády. Tak nic. Co ovšem ta voodoo děvečka? Naprostá zbytečnost. A protože jsou všechny postavy nesympatické, Jack samozřejmě vede, anžto Zaneovi padouši vždycky šli, konec je vcelku přijatelný. Za mé několikeré nutkání film vypnout dávám dvě umolousané hvězdičky...rybám a žralokům a Kelly Brooksové. ()

Reklama

Brylin 

všechny recenze uživatele

Začíná to neoriginálně a pokračuje poměrně předvídatelně, ale film Tři mě i přesto docela bavil hlavně kvůli bílým bikinám a jejich obsahu. Z tématu proměny rolí a reprodukční přitažlivosti mužů v závislosti na prostředí se ovšem dalo určitě vytěžit více. Herecké výkony jsou však poměrně slabé a dějové zvraty ne vždy zcela pochopitelné - příběh občas trochu drhne. Tři hvězdy tak zachraňuje úchvatná žena s velkým Ž - a nejen Ž - Kelly Brook. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co se vám nelíbilo. Film na 3-4*, ale vzhledem k tomu, jak moc je podhodnocen, o 4* mám jasno. Krásná K. Brook své vnady ani moc nezakrývala, ale je jasně tahounem filmu. Příběh není nic extra originálního, ale záplatka už se mi líbila hodně. Trojúhelník neměl chybu. Tradičně výborný B. Zane byl natolik nepředvídatelný, že to fakt mělo šťávu. Nikdo z nás neví, jak by v podobné situaci reagoval a tento film měl k realitě natolik blízko, že bych to B-čkem nenazýval. Líbilo se mi to a ten závěr, co tu mnozí odsuzují, byl právě výborný. Já do posledních chvil netušil, jak to nakonec dopadne a jak to dopadlo? Hrozně, ale dopadlo a nemělo to chybu. Škoda, že to dokáži ocenit jen já a pár dalších, což je ale dle % málo. Já byl spokojen a proto taky také hodnocení. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Dva za pekné scenérie pod morom a pekný ostrov.Ináč okrem nudy nič.Na konci filmu to už bolo lepšie,ale to už bolo neskoro.Tento film nezachráni ani sporo odetá slečna v bikinkách a podprsenke,v tomto úbore hrala skoro tri štvrtiny filmu.A ani sexi scény na lodi a na pláži.Ak hrajú skoro v celom filme len traja ľudia,tak to chce viac než to čo ukázali.,vrátane šťavnatých scén.A ešte k tomu do toho zamotali aj voodoo,aj keď len trochu,čo tomuto filmu vôbec neprospelo,práve naopak.Veľmi slabý sexy thriller. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)
  • Billy Zane se po šestnácti letech od filmu Úplné bezvětří (1989) vrátil k tématu opuštěné milenecké trojice uprostřed oceánu. Tentokrát ale ne v roli mladíka dělajícího problémy, ale už v roli žárlícího manžela. (Kaspi.vm)
  • Film získal cenu Golden Trailer v kategorii Best Trashiest. (Terva)

Reklama

Reklama